Tip: Snel kwasten schoonmaken met haardonut!

CSC_0145

Vandaag doen we eens iets anders! Ik heb namelijk een handige tip voor jullie, namelijk hoe je snel je kwast schoon kan maken met behulp van ……. een haardonut! Heb je weinig tijd en wil je meerdere kleuren gebruiken en niet voor elke kleur een nieuwe kwast hoeven te gebruiken? Lees dan gauw verder!

CSC_0147

Sinds kort is er een product in Amerika op de markt gekomen, waarmee je heel snel je kwast schoon kan maken door hem er even overheen te vegen, namelijk de Color Switch van Vera Mona. De prijs van dit product ligt, afhankelijk van welke je uitkiest, tussen de $ 20,- en $ 24,-. Dit is een behoorlijk bedrag, maar het product werkt wel. Een aantal leuke beautybloggers  (Dani van Coffeebreakwithdani en Elle van Elleisforliving op youtube) kwamen op het idee om een haardonut te gebruiken, omdat de structuur van de haardonut erg lijkt op die van het product van Vera Mona. Alle krediet voor deze geweldige tip, gaat dus naar deze twee mooie dames!!

CSC_0149 CSC_0151

Ik houd normaal gesproken erg van naturelle neutrale oogschaduw, maar af en toe vind ik het leuk om een kleurtje toe te voegen, zoals groen. Het nadeel is dan dat mijn kwast groen is als ik een andere kleur wil aanbrengen. Je kan dan een vloeibare brush cleaner gebruiken, wat snel gaat, maar dan is je kwast nat. Als je je kwast afveegt aan een tissue, verspil je iedere keer weer een tissue en je kwast wordt minder goed schoon dan met deze methode. Ook denk ik dat dit sneller gaat.

Wat te doen?

Het enige wat je maar hoeft te doen, is na elke kleur je kwast even heen en weer bewegen over de haardonut!….klaaaar… Je kan meteen aan de slag met een andere kleur! Handig toch?

CSC_0153 CSC_0155

Deze haardonut (het grote formaat) kocht ik voor € 0,79 bij de Action.

Schoonmaken:

CSC_0157 CSC_0161 CSC_0163 DSC_0160

Het kwastje dat ik gebruik is mijn favoriete oogschaduwkwast van E.l.f., die voor € 1,- verkrijgbaar is op hun website. De groene oogschaduw komt uit het MUA Extreme Metallics Starstruck paletje, dat helaas niet meer verkijgbaar is.

Resultaat:

CSC_0167 CSC_0169

De groene kleur is van de kwast af en zit op de haardonut. Natuurlijk is dit geen diepe reiniging van je kwast en vervangt het dat ook niet, maar voor zo even tussendoor, is het super handig.

Ik hoop dat jullie mijn tip leuk vonden en dat je er wat aan hebt! Deze haardonut is verkrijgbaar bij de Action voor € 0,79! Kleinere formaten zijn nog goedkoper.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, tip en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Tip: Snel kwasten schoonmaken met haardonut!

  1. Esra zegt:

    Heel handig dit! Ik heb nog een grote donut ergens liggen die ik toch niet gebruik, van de week maar eens even proberen! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s