N.Y.C Lipstick, Lippenbalsem en lipgloss bij de Action

CSC_2001

De Applelicious lippenbalsems van N.Y.C behoren tot mijn favoriete lippenbalsem. Ik zag vaak leuke kleuren voorbij komen die hier in Nederland niet verkrijgbaar waren. Bovendien zijn deze schatjes uit het assortiment bij het Kruidvat……. maar gelukkig zijn ze nu bij de Action te vinden, net als een lipgloss kleur die in Nederland niet verkrijgbaar is en de lippenstiften in de Amerikaanse verpakking. Ben je benieuwd naar wat er momenteel bij de Action verkrijgbaar is?

CSC_1987 CSC_1989

De N.Y.C lippenbalsem in de kleur Big Apple Red is één van mijn favorieten. Deze kleur heb ik ooit bij Kruidvat gekocht en heb ik al bijna half opgebruikt. De overige kleurtjes die in Nederland verkrijgbaar waren, vond ik nooit zo interessant. Vaak zag ik mijn favoriete Youtuber EmilyNoel83 een Appleicious lippenbalsem gebruiken in een paarse kleur. Ik vond hem zó geweldig, maar helaas hadden we deze niet in Nederland en wat al helemaal jammer is, is dat deze lippenbalsems niet meer bij Kruidvat in de schappen liggen. Een tijdje terug vond ik een twinpack van N.Y.C bij de Action waar een Applelicious lipbalm bij zat in de kleur Pink Lady. Kort geleden was ik bij de Action en daar lagen ze los verpakt, voor € 0,99 per stuk, net als een lipgloss waar ik al lang naar op zoek was en de lippenstiften in de Amerikaanse verpakkingen. Allemaal voor €0,99.

N.Y.C Applelicious Glossy Lipbalm:

CSC_0003 CSC_0007 CSC_1995 CSC_2003 CSC_2005

Ik nam 3 nieuwe Applelicious lippenbalsems mee, in kleuren die nooit in Nederland verkrijgbaar zijn geweest. Alle drie waren ze individueel verpakt in een plastic hulsje. Ik vind de verpakking super snoezig met de rode huls en de doorzichtige dop. Je kan het stiftje met het leuke appeltje in het midden goed zien zitten, zonder dat de stift verder uitsteekt dan de verpakking. Het wordt dus geen kliederboel. Het lichtgekleurde appeltje, zit door de hele stift heen. Het is de glossy kern en die verdwijnt niet na één keer stiften. Ze hebben een fruitig geurtje dat voor appel door moet gaan. De geur is niet te sterk. Deze drie ruiken nét ietsje anders dan de Nederlandse versie die ik al langer in mijn bezit heb.

N.Y.C. Applelicious Glossy Lipbalm 352 Chocolate Apple:

CSC_0009 CSC_0011

Chocolate Apple is een bruine shimmery kleur, met een tikkeltje roze. De kern is wat lichter bruin. Hij geeft de lippen een bruin-rozig tintje.

N.Y.C Applelicious Glossy Lipbalm 354 Apple Blossom:

CSC_0013 CSC_0017 CSC_0019

Apple Blossom is een paars-roze lippenbalsem, zonder glans of shimmers, maar deze heeft ook een glossy eindresultaat op de lippen. De kern is wat lichter roze. Bovenop het appeltje, zaten allemaal witte puntjes, maar na één keer eroverheen vegen was het weg. Ik weet niet wat het was. Hij geeft de lippen een zachte roze tint.

N.Y.C. Applelicious Glossy Lipbalm 358 Garnet Gala:

CSC_0021 CSC_0023

Garnet Gala is een shimmery bruin-rode kleur, die ook een mooie rood-bruine glans op de lippen achterlaat. De kern is iets lichter bruin.

Swatches v.l.n.r. Chocolate Apple, Apple Blossom en Garnet Gala:

CSC_0025 CSC_0027

De lippenbalsems zijn goed gepigmenteerd, voelen super zacht op de lippen en drogen niet uit. Ze zijn vochtinbrengend en glossy en bevatten de ingrediënten shea butter, jojoba en avocado olie. Ik vind ze geweldig!

Ook nam ik een lipgloss mee, namelijk een Liquid Lipshine in de kleur 581 Midtown Mulberry.

N.Y.C Liquid Lipshine 581 Midtown Muldberry:

CSC_0031 CSC_0033 CSC_0035 CSC_1997

Ook deze lipgloss was apart verpakt. Op de achterkant staan de ingrediënten.

CSC_0037 CSC_0039 CSC_0041 CSC_0043 CSC_0045

De lipgloss heeft een sponsapplicator, die vrij lang en smal is en die het mogelijk maakt om de lipgloss secuur aan te brengen. De geur is heel licht zoet. Er zit een heel klein mini shimmertje in dat bijna niet opvalt.

Swatches N.Y.C. Liquid Lipshine 581 Midtown Mulberry:

CSC_0047 CSC_0049

Het pigment is super en de lipgloss plakt niet. De lipgloss doet me denken aan de Essence XXXL lipglossjes. De Liquid Lipshines zijn ook bij Kruidvat verkrijgbaar, maar niet in deze kleur.

Ook nam ik twee lipsticks mee, die verpakt zijn zoals ik alleen bij Amerikaase Youtubers gezien heb.

N.Y.C Ultra Last Lipwear in 401 Caramel en 415 Brandy Sparkle:

CSC_0051 CSC_0053 CSC_0057

Ook deze lipsticks waren weer individueel verpakt. De ingrediënten staan hierbij ook achterop de verpakking. De kleur Brandy Sparkle (de donkerste van de twee) had ik al, maar dat is één van mijn favoriete lipsticks. Ik heb daarom een backup meegenomen. Ik had Brandy Sparkle al uit de Expert Last Lip Color lijn van N.Y.C. die bij Kruidvat verkrijgbaar is. Sommige kleuren komen dus overeen uit deze twee verschillende verpakkingen.

N.Y.C. Ulta Last Lipwear 401 Caramel:

CSC_0059 CSC_0061 CSC_0063 CSC_0065

Caramel is een rood-bruine metallic lipstick. Deze kleur vind ik vreselijk op de lippen. Hij lijkt wel haast metallic goud, maar dan net iets donkerder. Ik ga proberen om hem op de een of andere manier te dragen, bijv. in het midden van de onderste lip, over een andere kleur heen, maar zo op zichzelf is de kleur geen aanrader. Alle Ultra Last lipsticks die ze bij de Action hadden, zijn metallic.

N.Y.C Ultra Last Lipwear 415 Brandy Sparkle:

CSC_0067 CSC_0069 CSC_0071 CSC_0073 CSC_0075

Brandy Sparkle had ik dus al van het Kruidvat, maar dan in een andere verpakking. Ik heb de beide lipsticks in de verschillende verpakkingen naast elkaar gefotografeerd. De kleur lijkt op het eerste gezicht nagenoeg identiek, daarom laat ik de nieuwe nog even dicht. Beide verpakkingen zijn onhandig, omdat de lipstick verder uitsteekt dan de huls, waardoor het een kliederboel wordt, ook als je heel voorzichtig bent. De lipsticks in de gekleurde hulzen, zoals ze bij Kruidvat te vinden zijn ruiken anders, namelijk een beetje zoals de Rimmel Kate Moss lipsticks. De lipsticks in de zwarte verpakking ruiken een beetje zoetig en ik ruik een klein beetje pepermunt.

Caramel (links en boven) en Brandy Sparkle (rechts en onder) naast elkaar:

CSC_0077 CSC_0079

Brandy Sparkle is donkerder en in mijn ogen veel mooier. Ook deze kleur is super metallic, dus daar moet je wel van houden. Deze kleur geeft een donker rood bronzen kleur aan de lippen. Het pigment is super. Ook al lijken de twee kleuren hier best op elkaar: op de lippen is het een wereld van verschil.

Swatches N.Y.C. Caramel (Ultra Last verpakking) en Brandy Sparkle (Expert Last verpakking):

CSC_0081 CSC_0085

Ik vind Brandy Sparkle (rechts) een aanrader voor diegene die van donkere metallic lipsticks houdt (voor de feestdagen bijvoorbeeld), maar Caramel zou ik niet aanraden.

Ik kan dus de Applelicious Lippenbalsems, de Liquid Lipshine en de lipstick kleur Brandy Sparkle van harte aanbevelen. De lipstick in Caramel niet. Al deze producten zijn voor € 0.99 per stuk verkrijgbaar bij de Action.

Q: Wat zijn jouw favo N.Y.C producten? 

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s