Te mooi om te gebruiken?

CSC_1463

Voor een mooie verpakking of mooie print vallen we allemaal als een blok! Maar dan…. ken je dat? Eigenlijk vind je het zonde om het product te gebruiken! Wat zou het jammer zijn, als de print verloren gaat, maar tóch wil je er het liefste induiken. Ahhh… the struggle! Vandaag laat ik jullie een paar een paar beauty’s uit mijn collectie zien, die eigenlijk te mooi zijn om te gebruiken (allemaal budget!).

CSC_1495

Ik ga al snel voor dat product in die mooie verpakking of met die mooie print, maar dan vind ik het eigenlijk jammer om het te gebruiken. Een paar voorbeelden! :

CSC_1465 CSC_1467

Op de bovenstaande foto’s zie je de highlighter uit de Fantasia Limited Edition van Essence (met de paarse bloem),een blush uit de Duitse Oktoberfest Limited Edition van Essence (met de pretzel), een nieuwe blush van Essence (in de kleur : Summer Dreaming) en de prachtige roosjes highlighter uit de Essence Cinderella Limited Edition. Ik bedenk me nu net dat al deze producten van Essence zijn! Go Essence!

CSC_1499

Hierboven nogmaals de twee prachtige highlighters!

CSC_1469

Op bovenstaande foto zie je de prachtige H&M Autumn blush met verschillende kleuren roosjes. Deze komt regelmatig terug bij H&M, in verschillende kleuruitvoeringen. In het midden zie je de Wet ’n Wild Blush Pearlescent Pink: een van mijn favorieten! (verkrijgbaar bij themakeupspot.nl). En helemaal rechts de prachtige Maybelline Dream Sun bronzer in de kleur light. Deze is in Nederland helaas niet meer verkrijgbaar, maar in Duitsland nog wel ….. en wel voor maar € 3,95. Ja, je leest het goed! De prijsverschillen tussen Nederland en Duitsland zijn enorm.

CSC_1477 CSC_1479

Deze drie snoesjes zijn oogschaduws uit de Oktoberfest Limited Edition  van 2014 van Essence. Ik vind het hert, de draaimolen en de pretzels zó schattig, dat ik ze maar heel voorzichtig gebruik…. wederom Essence!

CSC_1493 CSC_1507

Ook deze lieverd van N.Y.C kan ik niet vergeten! Dit is de Applelicious lipbalm in de kleur Pink Lady. Helaas zijn deze mooie en fijne lippenbalsems niet meer bij Kruidvat te vinden, maar wel nog voor een prikkie bij de Action! De verzorgende binnenste kern is in de vorm van een appeltje, dat door het hele stiftje heen gaat en dus niet verdwijnt na gebruik!

CSC_1481 CSC_1483

Ook de mono oogschaduws van Miss Sporty doen mijn hartje sneller kloppen. De twee kleuren die je op de foto ziet, zijn 110 Sense (links) en 106 Wild. Wild is mat. Het pigment van beide kleurtjes is ook nog eens top! Verkrijgbaar bij de Action en bij de Etos.

CSC_1487 CSC_1489

Over mono oogschaduws gesproken: Catrice heeft een prachtige reeks Liquid Metal oogschaduws in het assortiment, die niet alleen uitzonderlijk mooi van kleur zijn, maar ook nog eens een geweldige print hebben (soort van slangenprint) én een heel bijzonder golvend 3D effect! Dit is de kleur 020 Gold ’n Roses, die helaas uit het assortiment is, maar bij Kruidvat en Trekpleister zijn er nog veel te vinden in andere kleuren. (N.B: het super metallic bovenlaagje is een overspray, maar ook de oogschaduw die zich daaronder bevindt, heeft een schitterende glans!)

CSC_1495

CSC_1509

Op de bovenstaande foto zie je weer vier mono oogschaduws. Linksboven Catrice Intensif’eye Wet & Dry Eyeshadow in de kleur 040 Have you seen Alice. Deze oogschaduw heeft zo’n mooi marmereffect, dat gelukkig blijft tijdens het gebruik! Rechtsboven de Catrice Creamy Powder Eyeshadow in de kleur Jame’s Brown (uit een limited edition). Linksonder: Essence 3D Eyeshadow in de kleur Irresistible Chocolates. Deze ziet er tegenwoordig iets anders uit, maar is nog steeds te krijgen bij Kruidvat en Trekpleister en wel mét de mooie 3D print! Rechtsonder: P2 Pearl Dream Eyeshadow in de kleur 200 Eternal Velvet (helaas niet meer te koop).

CSC_1515 CSC_1517

Voor een mooi bloemenprintje kun je ook bij de Action terecht, want deze snoezige oogschaduw trio’s zijn van Max & More. (Links: Passion Flower (blauw/grijs) en Rechts: Sunflower (goud, koper en brons). Ik heb ze al een tijdje niet gezien bij de Action, maar soms komen ze ineens terug. Ze kosten € 0,79 per doosje.

CSC_1511 CSC_1513

Quilts, quilts en nog eens quilts! Een blokjes of quilt-print is vaak te vinden in make-up producten! Het grote palet is van H&M. Dit Divine eyeshadow palette komt regelmatig terug in verschillende kleurcombinaties en met verschillende patroontjes. Het kost dan rond de €5,-. Het is een beetje hit or miss. Sommige kleuren zijn fantastisch en sommige net kalk zonder pigment. Ook de duo oogschaduw (helemaal rechts) komt van H&M (heeft geen naam). Het Rimmel Quad (midden onder op de linkse foto) heet : 023 Beauty Spells. (Echt een aanrader en verkrijgbaar bij Etos!). Het palet dat in het midden boven staat op beide foto’s is een N.Y.C Individual Eyes Palette in de kleur 943 Smokey Greens. Dit palet bevat ook een highlighter (te glitterig en plakkerig) en een oogschaduwbasis (prima kwaliteit). Bij deze paletjes is het ook hit or miss. Het pigment wisselt en bij dit specifieke paletje blenden alle kleuren samen tot één kleur op het oog. Niet echt en aanrader, wat mij betreft…. maar wel mooi om naar te kijken! Verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 4,99.

CSC_1497

Links: de nog niet genoemde Essence Sun Club matte bronzer voor blondes… de print is nu anders, maar het product is nog steeds verkrijgbaar… kan een tikkeltje oranje uitpakken!)

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om op deze manier een kijkje te nemen in mijn stash!

Q: Wat zijn jouw favoriete producten met een print die eigenlijk té mooi is om te gebruiken?! Ik ben benieuwd!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Te mooi om te gebruiken?

 1. svenja zegt:

  Wat heb je toch een hoop mooie beauty producten op de markt. Ik heb er echt een zwak voor. Ik vind het vaak moeilijk om de producten te gebruiken en het patroontje te verspeten, maar uiteindelijk doe ik het wel want anders vind ik het weer zonde dat ik het product niet gebruik!

  Like

 2. Haha ja ik vind het er ook altijd zo mooi uit zien 🙂 x

  Like

 3. staybeautylicious zegt:

  Herkenbaar probleem 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s