NOTD: Hema Long Lasting Nailpolish 809

CSC_0207

Op zoek naar een dekkende witte nagellak? Dat was ik al lang! Eindelijk heb ik er een gevonden, namelijk een budget topper van de Hema!

CSC_0217

De lakjes van de Hema behoren tot mijn favorieten. Ze zijn over het algemeen dekkend, drogen snel en houden lang. Ik wilde al langer een wit lakje voor de zomer en zag dat Sarah van ultimatefashionlover.nl dit lakje een echte aanrader vond. Zodra ik weer eens bij de Hema was, nam ik hem mee en het resultaat is prima!

Hema Long Lasting Nailpolish 809:

CSC_0203 CSC_0205

De nagellak dekt na één laagje bijna volledig en na twee laagjes helemaal. De lak is vrij dik en een tikkeltje stroperig, waardoor je in eerste instantie wel wat strepen op de nagels ziet. Na de tweede laag is dit bijna helemaal verdwenen, maar je ziet er nog íets van.

CSC_0207 CSC_0209 CSC_0217 CSC_0221

Omdat de lak vrij dik is, is hij dus goed dekkend, maar dat betekent ook dat je uiteindelijk best een dikke laag nagellak op je nagels hebt. Ondanks dat droogt de nagellak snel. Ik heb heb hem nu 2 à 3 dagen op mijn nagels en hij is nog nergens gechipt, wat voor mij lang is, omdat veel nagellak al na een paar uur gaat chippen. Ook droogt de nagellak goed hard uit, want ik had de volgende ochtend geen afdruk van mijn dekbed in mijn nagels staan. Ook heb ik al een paar keer tegen de nagels gestoten (zelfs toen ze nog maar net droog waren) en toch zie ik geen deukjes!

CSC_0219

Het kwastje is redelijk smal, maar wel wat bot afgesneden, waardoor het iets moeilijker is in de hoekjes met lakken.

Afgezien van het ietwat streperige effect (dat alleen van héél dichtbij opvalt), kan ik alleen maar positief zijn over dit lakje: goede dekking, droogt snel en droogt goed hard uit, blijft goed zitten. Ook is hij lekker budget!

Hema Long Lasting Nailpolish 809 is voor 2 euro 50 verkrijgbaar bij de Hema.

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op NOTD: Hema Long Lasting Nailpolish 809

  1. cynthia zegt:

    Ziet er goed uit! Ik vind witte nagellak vaak zo lelijk dekken, maar deze nagellak ziet er een stuk mooier uit 🙂

    Like

  2. staybeautylicious zegt:

    Ziet er goed uit! De witte lak van Sinfull Colours doet het ook heel goed xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s