Max & More Moisturizing Lipgloss / Liquid Lipcolor (Action)

CSC_0225

Wat de precieze naam van deze leuke vloeibare lipkleurtjes is, weet ik niet precies. Op het doosje staat namelijk Liquid Lipcolor en op de gloss zelf Moisturizing lipgloss. Hoe dan ook, of je het nu een gloss noemt, of een vloeibare lipstick: ze zijn gewoon fantastisch! Wil je weten hoe deze budgettoppers er van dichtbij uitzien?

CSC_0229 CSC_0235

Ik heb in totaal 8 van deze leuke lipglossjes om aan jullie te laten zien. Ik heb er meer gehad, maar ik heb links en rechts een kleurtje weggedaan dat mij niet mooi stond, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit van die kleurtjes niet goed was. De Max & More lipglossjes zijn verkrijgbaar in setjes van twee stuks (telkens twee verschillende kleuren). Ze zitten dan per twee in een zwart kartonnen doosje.

CSC_0071 CSC_0073 CSC_0075

De naam van de gloss staat bovenop het zwarte doosje, maar die klopt niet altijd met de naam van de lipgloss in de verpakking. Ze worden in wisselende combinaties met elkaar verpakt.

CSC_0317 CSC_0319

De verpakking van de glossjes zelf, oogt en is erg goedkoop. Het plastic is goedkoop en de lettertjes slijten heel snel van de verpakking af. Het dopje schroeft er lastig op en sluit soms niet helemaal aan. Achterop het buisje staat de naam van de lipsgloss. Soms hebben twee verschillende kleuren dezelfde naam, wat er verwarrend is, maar dat ben ik gewend van Max & More. Ze ruiken heerlijk, naar aardbei, voelen niet plakkerig op de lippen en hebben een super intens pigment. Ook blijven ze goed zitten en laten zelfs een stain achter. De donkerste kleuren kunnen na een paar uurtjes iets uitlopen in de lijntjes of poriën rondom de mond, maar een doorzichtige lipliner lost dat probleem op.

CSC_0321 CSC_0323

Ik ga alle glossjes één voor één aan jullie laten zien, en wel in de volgorde van de foto’s.

Op de linkerfoto van boven naar onder: 11 Cherry, 12 Aubergine, 19 Hot Pink, 21 Strawberry.

Op de rechterfoto van boven naar onder: 24 Grape, 29 Fuchsia, Pink Berry (geen nummer) en Strawberry (zelfde naam als de vierde op de linkerfoto, maar andere kleur en geen nummer).

Ik heb telkens maar 1 laagje geswatcht.

Max & More Lipgloss 11 Cherry:

CSC_0237 CSC_0241 CSC_0243

Cherry is een crèmige roze-berry kleur zonder glitters of shimmer die super goed gepigmenteerd is en een stain achter laat op de lippen. Blijft goed zitten.

Max & More Lipgloss 12 Aubergine:

CSC_0249 CSC_0253 CSC_0255

Aubergine is een schitterende bordeaux rode -paarse kleur met een metallic glans. Ik vind hem echt fantastisch. Deze kleur is zó uniek. Ook deze is super goed gepigmenteerd, laat een stain achter en blijft lang zitten!

Max & More Lipgloss 19 Hot Pink:

CSC_0257 CSC_0259 CSC_0261

Hot Pink is een van de meer naturelle kleuren. Het is een crèmige kleur, zonder glitters of andere poespas. De kleur is warm roze en de dekking is ook bij deze super. Laat een lieve zachtroze stain achter op de lippen.

Max & More Lipgloss 21 Strawberry:

CSC_0263 CSC_0265 CSC_0267

Dit is de eerste van de twee glossjes met de naam Strawberry. Ik vermoed dat dit de echte kleur strawberry is en dat de laatste die je straks gaat zien eigenlijk Framboise is. Strawberry (met no. 21) is een warme rode crèmige kleur, zonder shimmers of glitters. Het pigment van deze is wederom insane en de kleur is prachtig. Ook deze laat een mooie rode waas achter op de lippen na een aantal uurtjes dragen.

Max & More Lipgloss 24 Grape:

CSC_0269 CSC_0271 CSC_0275

Grape is echt een prachtige brodeaux rode tint met een paars-bruine ondertoon. Ook deze kleur is weer heel uniek. Hij bevat geen glitters of andere shimmertjes. Het pigment is absurd goed en hij blijft lang zitten en laat een mooie stain achter!

Max & More lipgloss 29 Fuchsia:

CSC_0277 CSC_0281 CSC_0283

Fuchsia een een, zoals de naam al zegt, fuchsia roze kleur, maar dan met een metallic, bijna duo chrome blauw-paarse glans. Ook weer een unieke kleur: fris en jeugdig voor zomerse dagen. Ook het pigment van deze rakker is geweldig en hij blijft lang zitten en laat een stain achter.

Max & More Lipgloss Pink Berry (geen nummer):

CSC_0285 CSC_0287 CSC_0291

Pink Berry lijkt qua kleur heel veel op de kleur Fuchsia hierboven, alleen heeft deze kleur geen duo chrome/ metallic glans, maar een crème finish. Als je niet van glitters of metallic kleuren houdt, maar wel van fuchsia/ berry roze, dan is deze kleur misschien meer geschikt voor je dan Fuchsia. Ook deze kleur heeft een geweldig goed pigment, blijft goed zitten en laat een mooie stain achter.

Max & More Lipgloss Strawberry (geen nummer):

CSC_0295 CSC_0297 CSC_0299

Deze kleur heet ook Strawberry, maar op het doosje stond Framboise, dus waarschijnlijk zit er een verkeerd stickertje achterop het buisje. Deze kleur is het meest transparant van ze allemaal, maar heeft nog steeds een heel goed pigment. Het is een heel naturelle oud-roze tint, met wat bruin erin en met roze/zilveren mini shimmertjes. Ik vind het een heel mooie draagbare lipgloss.

Alle glossjes op een rij, plus swatches:

CSC_0305 CSC_0311

Volgorde van links naar rechts (linkerfoto) en van onder naar boven (rechterfoto):

1: 11 Cherry, 2: 12 Aubergine, 3: 19 Hot Pink, 4: 21 Strawberry, 5: 24 Grape, 6: 29 Fuchsia, 7: Pink Berry en 8: Strawberry (waarschijnlijk Framboise).

Swatches in ander licht:

CSC_0303 CSC_0307 CSC_0309

Conclusie: Keuze uit veel kleuren, unieke kleuren, goed pigment, lange houdbaarheid, niet plakkerig, laten een stain achter, lekker aardbei-achtig geurtje, niet op dieren getest en superrr budget. Paar nadelen: beetje gammele goedkope verpakking waar de letters snel afslijten, sommige donkere kleuren kunnen na een paar uurtjes iets uitlopen (is makkelijk op te lossen met een transparante lipliner, zoals verkrijgbaar van Essence of bij Etos). Sommige kleuren zijn wat lastiger te verdelen op de lippen, maar dat is na twee keer eroverheen gaan opgelost! Een echte aanrader!

Deze leuke glossjes/ liquid lipcolors zijn voor € 0,79 per doosje van 2 kleurtjes verkrijgbaar bij de Action.

Q: Heb jij al lipglossjes van Max & More? Zo ja, welke en zo nee: ga je ernaar op zoek na deze review? Laat het me weten! 

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Max & More Moisturizing Lipgloss / Liquid Lipcolor (Action)

 1. Nicolish zegt:

  Er zitten erg leuke kleurtjes tussen!

  Like

 2. Super leuke kleurtjes, en wat een fijn prijsje zeg!

  Like

 3. Proud2behealthy zegt:

  Oh er zitten wel hele leuke kleurtjes tussen! Zo’n fel roze is bijvoorbeeld nu erg leuk voor de zomer! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s