Opgemaakt en weggegooid juli 2015: verzorgingsproducten, make-up en nagellak

CSC_0325

Ik ben bezig met de grote schoonmaak: alle kasten uitmesten, troep die je toch niet gebruikt wegdoen en daar hoort ook het opruimen van mijn “empties” bakje bij. Er zitten veel opgebruikte spulletjes bij, maar ook een paar dingen die ik wegdoe, omdat ze te oud zijn of me niet bevallen.

CSC_0328 CSC_0330

Deze bende heeft de afgelopen tijd opgestapeld in mijn berging gelegen. Ik ben van het opruimen, dus dat is een doorn in mijn oog! (Dat is het enige nadeel aan empties-blogposts!). Ik zal alles in categorieën opsplitsen.

Haarproducten:

CSC_0332 CSC_0338 CSC_0340

Inecto Pure Coconut Moisture Infusing conditioner: Deze conditioner is echt fantastisch. Het maakt de haren zacht, maar niet zwaar. Bij de Action is deze te vinden voor € 1,89. Op andere plaatsen is hij een stuk duurder. Een aanrader!

Batiste Droogshampoo Tropical: Ik vind de geur van deze droogshampoo echt heerlijk, namelijk kokos en daar ben ik gek op. Hij laat helaas een dikke witte laag achter op mijn haar en hoofdhuid, daarom zou ik hem denk ik niet nog eens kopen. Misschien dat ik een keer voor de variant voor donker haar ga. Hij kost ongeveer € 5,-

Gliss Kur Hair Repair Satin Relax: Dit product is zo sterk geparfumeerd, dat het je het de hele dag ruikt. Ook overschaduwt het daardoor je parfum. Daarom voor mij geen aanrader! (De Gliss Kur haarproducten zijn in Duitsland veel goedkoper dan in Nederland trouwens!)

Balea Professional Oil Repair Spülung: Deze crèmespoeling van het huismerk van de Duitse Drogist DM is de beste crèmespoeling die ik ooit gebruikt heb! Hij maakt het haar super zacht en glanzend en niet vettig. Hij kost serieus nog geen euro. De shampoo hiervan vind ik niet zo best, want die droogt mijn haar erg uit, maar deze conditioner: een absolute aanrader!

L’Oréal Ever Rich Sulfaatvrije Shampoo voor droog haar: Een super goede shampoo die heel erg schuimt, ondanks dat er geen sulfaten inzitten. Wel best prijzig in Nederland (€ 10,-), maar in Duitsland veel voordeliger. Een absolute aanrader!

Lichaamsverzorging:

CSC_0342 CSC_0344 CSC_0346

Sanex Zero % Douchegel: Dit product bevat geen parabenen, kleurstoffen, ftalaten en phenoxyethanol. Het ruikt lekker fris en heeft mijn huid wat meer gekalmeerd. Ik koop het bij de Action.

Cien Men Shaving Gel Sensitive: Deze scheergel van de Lidl, gebruik ik voor mijn benen en oksels. Prima spul voor een klein prijsje! Bevat geen parabenen.

Palmolive Naturals Delicate Care with Almond milk: Deze handzeep gebruik ik in de keuken. Hij ruikt lekker, is lekker zacht en droogt de huid niet uit. Valt wel na een tijdje in stukjes uit elkaar. Ik koop ze in 4-packs bij de Action.

Sensodyne Pro Glasur White en Zendium Glazuurprotect tandtpasta: Aan de Sensodyne Pro Glasur merkte ik niet echt veel van het whitening effect. Verder zijn het  beide prima tandpasta’s. Ik koop ze alleen in de aanbieding omdat ze best prijzig zijn. Met de Zendium tandpasta’s ben je wel zo van gevoelige tanden af!

Laser 2 Lady en Body X Pure Women scheermesjes: Hierover kan ik kort zijn: de Laser 2 mesjes (in de felroze verpakking) zijn prima (per 10 stuks) en de Body X Pure Women ( per 3 verpakt) zijn vreselijk. Ik heb mijn benen hiermee helemaal open gehaald. Deze laatste zijn dus géén aanrader. Beide bij de Action te verkrijgen.

Bella Cotton 80 Wattenpads: Deze zijn gewoon goed, simpel en super budget. Voor +- 55 cent bij de Action verkrijgbaar.

AM Facette sensitive Reinigingsdoekjes: Deze doekjes zijn erg droog en ruiken naar oma parfum. Voor swatches waren ze oké, maar voor je gezicht niet. Door de droogte, verwijdert het de make-up helemaal niet. Geen aanrader dus! Ook deze waren van de Action (…. ontdek je een thema hier??? hihi).

Make-up en Parfum:

CSC_0348 CSC_0352

Max Factor Clump Defy en Maybelline the Colossal Volum’ Express mascara’s: Ik vond beide mascara’s hun geld niet waard. Ik heb ze allebei in de aanbieding gekocht (een bij de Action en een in Duitsland) en ben blij dat ik er niet meer aan heb besteed. Ze doen beide vrij weinig voor mijn wimpers.

Kruidvat Pure & Nature Lipbalm: Mijn all-time favorite lippembalsem. Hij is helemaal parfum en kleurstoffenvrij, maakt je lippen helemaal zacht en met deze lippenbalsem kom je de winter door, zónder velletjes of droogte. Ik ben nu andere op aan het maken en dan merk ik meteen het verschil. De droogte en de velletjes zijn weer terug. Dit is een topper, voor € 1, 49 bij Kruidvat. (Bevat geen minerale olie en is 100 % natuurlijk!)

Essence Eyeshimmer in Brons: Dit was een mooi product dat heel lang geleden bij Essence in de schappen lag. Het is te oud en moet weg. Jammer, want het was een mooi product!

Eden Cacharel pafrum: Dit is mijn  favoriete parfum die bestaat. Het is een echte kruidige en redelijk zware wintergeur en hij is in één woord : uniek! Een geweldige unieke geur. Helaas is hij bedorven en niet helemaal op. Van de winter koop ik hem zeker weer opnieuw!

Nagellak:

CSC_0356 CSC_0362

 

De nagellakjes doe ik weg, omdat ze te oud zijn, me niet bevallen of een ramp zijn om te verwijderen. De Quick dry spray van P2 is een goed product, maar de spray gaat zo stroef, dat je als je beide nagels hebt gelakt, met natte nagellak moet proberen heel hard de spray in te duwen. Dat werkt niet en daarmee verpruts je je nagellak meteen. De NYC Strip me Off Base Coat werkt voor geen meter. Hij droogt niet en blijft zacht, waardoor je je nagellak er binnen no time vanaf wrijft. Geen aanrader dus!

Zo alles kan weer de prullenbak in!

Q: Wat heb jij zoal opgemaakt deze maand?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie, Opgemaakt, reviews en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s