Max & More Contour & Highlight Stick

CSC_0446

Een paar dagen geleden schreef ik over de nieuwe producten van Max & More, het leuke budget merkje van de Action. Ik probeerde alles meteen uit en één specifiek product sprong er met kop en schouders bovenuit, namelijk de Contour Stick. Sinds ik dit prachtproduct in mijn bezit heb, heb ik het dagelijks gebruikt én er zelfs nog een tweede kleur bijgekocht. Ik denk er zelfs over om ook nog een derde kleur aan te schaffen. Ik kan alvast verklappen dat ik laaiend enthousiast ben!

CSC_0448 CSC_0450

Toen ik deze sticks voor het eerst zag, dacht ik dat de contour kleur véél te donker zou zijn. Wel viel me op hoe mooi assig de kleur is, ideaal om mee te shapen. Ze deden me erg denken aan de Em cosmetics Contour Sticks, die zo gehypt zijn ( Van Michelle Phan). Ik heb al eerder de oogpotloodjes in deze verpakking geprobeerd en die vond ik echt vreselijk. Ik was bang dat dit product net zo vettig was en net zo snel over mijn hele gezicht zou glijden. Omdat ik de kleuren er zo donker uit vond zien, nam ik, in eerste instantie, alleen Fair mee, de allerlichtste kleur.

CSC_0452 CSC_0454

Achterop de verpakking, staat hoe je het product moet gebruiken. Als eerste breng je een goede basis aan, zoals een foundation, BB cream of poeder. Je trekt dan een lijntje met de contourkant onder je jukbeenderen en eventueel onder je kaak, langs de haargrens op je voorhoofd (en je slapen) en indien gewenst de zijkant van je neus. Zij raden aan om het dan te blenden met een contour of blush brush, of met je vingers. Ik zelf gebruik de small stipple brush van E.l.f, die ideaal is voor het blenden van crème producten, zoals cream blushes, contours en highlights.

Ik heb zelf alles één voor één gedaan, dus eerst één wang, meteen blenden, dan de andere wang etc, omdat ik bang was dat het zich te snel zou “vastzetten”. (Contour altijd naar boven toe blenden!). Dat werkte echt fantastisch. Het product oogt donker, maar is in werkelijkheid minder diep. Het laat zich super makkelijk blenden en oogt heel erg natuurlijk en mooi…..én het beste van alles : het blijft de hele dag goed zitten! Ik heb het aangebracht over mijn favoriete Rimmel BB Cream en verder geen poeder gebruikt, afgezien van een poederblush.

Met de highlight kant trek je een mooi lijntje bovenop je jukbeen, en dit kun je ook weer voorzichtig blenden met je vingers of een zachte kwast. Het geeft beide geen vettig effect, want het viel me op hoe mooi mat mijn huid eruit zag, afgezien van de glans van de highlighter.

Max & More Contour & Highlight Stick in Fair:

CSC_0456 CSC_0458 CSC_0462

Rechtsboven zie je de highlighter in Fair. Deze highlighter is champagne kleurig, bevat geen glitters en geeft een prachtige naturelle highlight op de wangen. Ook dit product laat zich heel goed verdelen op de wang en blijft goed zitten. Het geeft een natuurlijker resultaat dan ik gewend ben met mijn poeder highlighters. Wees wel voorzichtig dat je niet teveel in één keer aanbrengt en vervaag voorzichtig.

Linksonder zie je de contourkant van de kleur Fair. Deze heeft een assige ondertoon en lijkt wel chocolade bruin.

Swatches Max & More Contour & Highlight Stick Fair:

CSC_0464

Op de huid lijkt de contour wat warmer, maar hij is absoluut niet oranje.

Max & More Contour & Highlight Stick Light:

CSC_0730 CSC_0734 CSC_0736 CSC_0738 CSC_0740

Omdat ik zo onder de indruk was van de kleur Fair, besloot de dag erna om Light ook te halen. Light is net een tikkeltje donkerder dan Fair aan de contourkant en de highlighter heeft een iets andere kleur, namelijk rosé goud. Dat schrok me in eerste instantie af, want dat leek me te donker als highlight, maar dat valt reuze mee.

Swatches Max & More Contour & Highlight Stick Light:

CSC_0752 CSC_0754

De contourkant van Light is iets donkerder en íets warmer dan de kleur Fair, maar ook deze kleurt niet oranje op mijn huid. De highlight kant is rosé goud en bevat geen glitters. Als je deze licht aanbrengt geeft hij een heel mooi effect. Ook van deze stick laten beide kanten zich heel goed blenden in de huid.

Laten we ze even naast elkaar bekijken, zodat je goed het verschil kunt zien!

Max & More Contour & Highlight Sticks Fair (boven) en Light (onder):

CSC_0750 CSC_0764

De contourkleuren liggen heel dicht bij elkaar, al is de kleur Light (onder) íetsje warmer en donkerder. De highlighters zijn verschillende kleuren, namelijk Champagne bij Fair en Rosé goud bij Light. Helaas staat op de stiftjes zelf niet welke kleur het is. Dat vind ik jammer en onhandig, voor als je er twee hebt.

Swatches Max & More Contour & Highlight Stick Fair en Light naast elkaar: De Highlighters:

CSC_0756 CSC_0760

Fair is steeds links en Light rechts.

De Contour Sticks: 

CSC_0762

Ook hier wederom Fair aan de linkerkant en Light aan de rechterkant.

Ik heb ook nog een medium kleur gezien, maar die vond ik heel erg veel op Light lijken, dus die heb ik niet meegenomen. Wellicht dat ik die in de toekomst toch nog meeneem!

Conclusie:

Ik vind dit een geweldig product. Het ziet er natuurlijk uit op de huid, laat zich makkelijk blenden, geeft geen oranje effect, blijft goed zitten, de highlighters bevatten geen glitters, geeft geen vettig effect op de huid en het beste van alles : Super Budget en niet op dieren getest! Dit is misschien wel het beste product waar Max & More tot nu toe mee is gekomen!

Dit leuke product ligt nu bij de Action in de schappen voor € 0,79 (…. ja je leest het goed!)

Q: Ga jij deze contour & highlight stick uitproberen?

Veel liefs en bedankt voor het lezen!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Max & More Contour & Highlight Stick

 1. Oeh ik ben hier heel nieuwsgierig naar. Gisteren nog bij de Action geweest, maar zag deze er niet liggen! X

  Like

 2. Ze lijken erg veel op de duo oogpotloodjes, dus misschien heb je eroverheen gekeken. Hopelijk vind je ze nog, maar ik denk dat ze in het vaste assortiment zitten.

  Like

 3. Ies zegt:

  De donkere en lichte kleur verschillen wel degelijk op de huid qua kleur. De dark versie is iets minder oranje

  Like

 4. Lina zegt:

  Ik ga bijna elke dag. Maar ze hebben ze niet en ga nr 3 verschillende axtion
  Kan iemand mij vertellen of dat ook bij hun zo is ??
  Dank je wel

  Like

  • Bij de 2 Actions waar ik ga, is dat ook vaak zo. Het is maar geluk hebben met wat ze wel en niet hebben op dat moment. Vind het erg vervelend voor je en hoop dat je ze gauw vindt! Misschien kun je het eens vragen aan een van de medewerkers? Wellicht kunnen ze je vertellen wanneer het product weer binnenkomt. Succes ermee! X

   Like

 5. Fatima zegt:

  Ik ben naar 3 verschillende actions geweest, maar ze liggen er niet. Ik heb het ook al aan de medewerkers gevraagd en blijkbaar weten zij niets van een shape stick. In ieder geval ik zag er ook een shape pallet staan, maar dan poeders. Stel dat je dit interessant vindt. Ik zelf heb deze niet meegenomen omdat ik zelf graag een stick/crème wil hebben
  Leuke revieuw trouwen ik had er veel aan!
  Groetjes! xxx

  Like

  • Bedankt voor je leuke reactie! Wat jammer dat je de sticks niet kan vinden. Helaas heb ik dat van meer mensen gehoord en heb ik ze zelf ook al een tijdje niet gezien bij de Action. Zou wel jammer zijn als Action ze niet terug laat komen. Ik hoop dat je ze ooit nog vindt! Xxx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s