Max & More Wenkbrauwpoeder Light

CSC_0432

Max & More blijft ons maar verrassen met nieuwe leuke producten. Ik gebruik soms een matte grijze oogschaduw om mijn wenkbrauwen bij te tekenen, maar deze is net niet gepigmenteerd genoeg. Toen ik dit doosje zag liggen bij de Action, nam ik het meteen mee en ik heb het de afgelopen dagen geprobeerd!

CSC_0428

Ik koos voor de kleur light bij de Action en dat is maar goed ook. Er was ook een auburn duo en ik heb dark op de site gezien. Er zal vast ook een doosje in de kleur medium zijn. Wat mijn opviel was dat de kleuren wel érg donker waren.

CSC_0430 CSC_0432

Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten. Het doosje zit nog eens extra verpakt in een blisterverpakking.

CSC_0434 CSC_0436

Het doosje zelf is groot voor een wenkbrauwpoeder. Je krijgt twee kleuren die samen 3 gram zijn, dus 1,5 gram per stuk, wat ik veel vind. Ook zitten er een heel mini borsteltje en kwastje bij, dat ik, in alle eerlijkheid, enorm snoezig vind, maar je hebt er natuurlijk niks aan. Vooral het schuin afgesneden mini kwastje is vrij grof afgesneden en ruw, waardoor je niet netjes je wenkbrauwen bij kan werken. (Ik gebruik zelf een duo smokey oogschaduwkwast van de Hema, met aan de ene kant een klein kwastje (pencil brush) en aan de andere kant een schuin afgesneden kwastje). Het doosje zelfs is hartstikke stevig en het deksel klikt goed dicht.

CSC_0438 CSC_0440

De twee kleuren in dit doosje (Light) zijn asbruin en een assige lichtgrijze tint, die ideaal is voor blondines. Beide kleuren zijn helemaal koel en grijzig/assig van ondertoon. Je zult niks warms of roods in deze kleurtjes terug vinden.

Beide kleurtjes zijn goed gepigmenteerd. De linker donkerste kleur is nog sterker gepigmenteerd dan de rechter lichtere kleur, wat de donkere kleur niet geschikt maakt voor blondines, naar mijn mening. De lichte kleur is perfect voor blondines, maar de donkere kleur is véél te donker, zelfs voor brunettes is deze kleur te donker denk ik.

Swatches Max & More Eyebrow Powder Light:

CSC_0442 CSC_0444

Dit doosje is aan de donkere kant om Light te heten. Daarom verwacht ik dat de andere doosjes echt te donker zullen zijn voor veel mensen. Ik meng de twee kleuren om de voor mij perfecte kleur te krijgen. De donkere kleur is voor mij, als brunette, te donker. Vooral de lichte kleur is erg poederig. Het poeder is van een zachte substantie en heeft een goed pigment. Het blijft wel de hele dag zitten. Als ik beide kleurtjes meng, vind ik het erg prettig in gebruik.

Conclusie:

De kleurtjes hebben een sterkt pigment, de lichtste kleur is perfect voor blondines, de donkere kleur kan zelfs voor brunettes te donker zijn en is voor blondines absoluut te donker, de verpakking sluit goed, je krijgt veel product en het blijft de hele dag mooi zitten. Beide kleurtjes zijn poederig, vooral de lichtste, maar tijdens het dragen merk je hier niks van. Je kan beide kleurtjes goed mengen om de voor jou goede kleur te krijgen (door je kwastje steeds in beide kleuren te dippen). Het merkje Max & More is super budget vriendelijk en test niet op dieren! Ik vind het een aanrader, maar let op want de kleurtjes vallen erg donker uit!

Dit leuke wenkbrauwkitje kost € 0,89 bij de Action

Q: Heb jij een van deze doosjes al geprobeerd?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Max & More Wenkbrauwpoeder Light

 1. Proud2behealthy zegt:

  Hmm klinkt goed! MIsschien toch ook maar eens proberen, voor die 0,89 cent zeker!

  Like

 2. LittleRaven zegt:

  Ik heb het donkere doosje maar de lichtere kleur daarin heeft een echt rode ondertoon, de donkere kleur is voor precies goed.

  Like

 3. Zenia Kenzo zegt:

  Waar kan ik kopen? want vorige keer had ik gezien bij Action nu niet meer hebben

  Like

 4. Zenia Kenzo zegt:

  Ik zoek bij Action niet meer hebben. Hoe kan ik vinden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s