Essence Nauti Girl Limited Edition Blush en Essence Fun Fair Limited Edition Lipstick (Dld)

CSC_0688

Mijn post van vandaag heeft een Duits tintje. De twee producten die ik recentelijk aan mijn collectie toe heb mogen voegen, zijn namelijk van twee verschillende limited editions van Essence uit Duitsland. Ik geloof niet dat we de Nauti Girl en de Fun Fair limited editions in Nederland hebben gehad. Ik vond ze bij de Duitse drogist DM, waar ze momenteel in de aanbieding zijn! Ik kan vast verklappen dat het twee budget toppers zijn!

CSC_0688

Essence Nauti Girl Limited Edition Blush 01 Anchors Aweigh! :

CSC_0694 CSC_0696 CSC_0986 CSC_0990

In de aanbiedingenbak van de DM in Duitsland vond ik deze mooie blush. Het vierkanten doosje doet me erg denken aan de H&M blushes. De transparante verpakking is stevig en sluit goed. Ook vind ik het fijn dat je snel ziet om welke blush het gaat.

CSC_0698 CSC_0700 CSC_0988

Het anker-patroontje in de blush vind ik echt leuk! Het is een harde stevige blush, waar je best ruw met je kwast in kan vegen, zonder dat er allemaal poeder afkomt. De kleur ziet eruit als roest-rood/ oranje in de pan, maar is op je huid echt een prachtige koraalroze kleur met een heel zachte subtiele gouden glans. Ondanks dat de blush hard is, voelt het product wel aan als zijde. De kleur in de pan is dus anders en minder subtiel dan op de wangen. Ik denk dat deze blushes daarom zijn blijven liggen, omdat een kleur als deze je snel kan afschrikken. Maar dat is helemaal niet nodig!

Swatches Essence Nauti Girl Limited Edition 01 Anchors Aweigh!: 

CSC_0704 CSC_0706 CSC_0708

Het was moeilijk om deze prachtige kleur op foto vast te leggen, dus heb ik op de laatste foto een zwart stipje links naast de swatch gezet, zodat de camera daar op kon focussen, waardoor de swatch veel beter te zien is. De kleur is prachtig op de wangen, vooral voor de zomer en straks de nazomer. Hij geeft de wangen een mooie lichte koraalroze flush met een hele subtiele gouden glans (geen glitters) en blijft werkelijk de hele dag zitten.

Essence Fun Fair Lipstick 01 Ring Around The Rosy:

CSC_0712 CSC_0714 CSC_0716 CSC_0718 CSC_0720

Deze dunne lange lipstick is één van de twee lipsticks uit de Fun Fair Limited Edition van Essence. Er was ook nog een perzik kleurtje dat ik tot mijn grote spijt liet liggen en toen ik er later voor terug ging, had een andere dame haar slag al geslagen! (En terecht!). Deze koele roze lipstick met een lila ondertoon heeft dezelfde kleur als de leuke verpakking. De lipstick heeft wel wat glans, die licht metallic is, wat me in eerste instantie niet was opgevallen, maar dat stoort niet. De stick voelt super comfortabel en creamy aan op de lippen. De structuur is zo zacht als een lippenbalsem. Daardoor blijft hij ook niet zo lang zitten, maar dat vind ik niet erg. Even bijstiften is geen probleem. Volgens de verpakking is de lipstick zacht dekkend en dit is een goede omschrijving. Ook zou de lipstick een zoete geur moeten hebben, maar dit ruik ik maar heel lichtjes. Het is een fijn product en ik grijp er vaak naar!

Swatches Essence Fun Fair Limited Edition Lipstick 01 Ring Around The Rosie:

CSC_0722 CSC_0728

Ik realiseer me dat de linkerfoto onscherp is, maar ik heb hem erbij gedaan, omdat de kleur van de lipstick beter overeenkomt met de linker foto. De lipstick is namelijk net iets paarser en iets minder metallic dan op de rechter foto. Ik denk dat deze kleur vooral mooi staat bij blondines of mensen met een koele huidskleur.

Deze twee super leuke producten zijn nu te vinden in de aanbiedingenbakjes bij de Duitse drogist DM. De blush was nu € 1,- en de lipstick € 0,50….. daar kun je toch geen bult aan vallen en al helemaal niet als de producten ook nog leuk zijn en bij je favorieten gaan horen! Ik vind beide een aanrader. Mocht je deze vakantie nog bij de DM komen, dan snuffel eens in de aanbiedingenbakjes. Daar vind je altijd wel wat leuks!

Q: Ben jij wel eens bij de DM geweest?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s