2 X Paarse Eyeliner van Wet ’n Wild: Mega Liner Plum en Cream Eyeliner Eggplant/ Aubergine (Action)

CSC_0578

Paarse eyeliner kan je look net even wat specialer maken dan zwarte eyeliner. Wet ’n Wild heeft twee (misschien meer in de Fergie lijn?) paarse eyeliners in hun assortiment. Ik heb vooral over de gel-eyeliner/ cream eyeliner alleen maar positieve dingen gehoord, dus toen ik deze twee eyeliners tegen kwam bij de Action, nam ik ze allebei mee. Ik heb ze de afgelopen week getest en wil jullie vandaag laten weten wat ik ervan vind!

CSC_0576 CSC_0582

Op beide foto’s zie je bovenaan de Mega Liner in de kleur Plum en onderaan de Mega Eyes Cream Eyeliner in de kleur Eggplant/ Aubergine.

Wet ’n Wild Mega Eyes Cream Eyeliner Eggplant / Aubergine:

CSC_0584 CSC_0586

De eyeliner zit erg goed en hygiënisch verpakt, namelijk eerst in een plastic paars doosje dat een rijke, crèmige formule belooft die longlasting is met een “velvet finish” en die makkelijke aan te brengen is met het handige kwastje dat erbij zit.

CSC_0588 CSC_0590 CSC_0592 CSC_0594

Het potje zelf lijkt net een soort tolletje, dat aan de onderkant rond is en bovenaan plat. Binnenin is het product nog eens geseald  en er zit een schuin afgesneden kwastje bij. Het draaidopje is  wat lastig in gebruik, want het schroeft er soms scheef op, waardoor je eyeliner niet helemaal luchtdicht is afgesloten, waardoor hij snel uit kan drogen.

CSC_0596 CSC_0598

Het ronde deel van het potje is gevuld met eyeliner. Dat wil zeggen dat het potje niet helemaal tot de rand gevuld is. De eyeliner zelf is mat paars. Het is een echte paarse kleur.

Swatch Wet ’n Wild Mega Eyes Cream Eyeliner:

CSC_0600

Wat me bij het swatchen meteen opviel, is dat de eyeliner een tikkeltje droog aanvoelde en niet mega gepigmenteerd was, zoals ik wel had verwacht. Ik heb de swatch hierboven gemaakt met het bijgeleverde kwastje. Als je je vinger in het potje duwt, voelt de cream eyeliner iets crèmiger, maar echt crèmig is de substantie niet. Hij oogt op sommige plaatsen wat kalkachtig en laat zich niet netjes verdelen boven je wimperrand. Je blijft namelijk een beetje de streep van het kwastje zien. Het kwastje is redelijk. Aan de punt is mijn kwastje ineens wat dikker, waardoor de lijn niet recht wordt. De eyeliner is subtiel en houdt met gemak de hele dag. Verwacht geen super creamy eyeliner, want dat is het zeker niet. Hierdoor kun je geen super strakke lijn zetten en krijg je vagere kartelige plekjes in je eyeliner. In dit potje zit 3,8 gram.

Wet ’n Wild Mega Liner Plum:

CSC_0604 CSC_0606

Het eyeliner potje van de Mega Liner zit nog eens extra verpakt in een kartonnetje, dat een smudge-proof, langhoudende en sneldrogende formule die je egaal kan aanbrengen met het kwastje.

CSC_0610 CSC_0612 CSC_0616 CSC_0618

Het potje van de eyeliner is smal en loopt spits toe aan de bovenkant. De verpakking doet me sterk denken aan de E.l.f. , Miss Sporty (uit de duo’s bij de Action) en de Revlon eyeliners. Het is een vloeibare eyeliner, met een superdun kwastje met haartjes.

Swatch Wet ’n Wild Mega Liner Plum:

CSC_0620

Deze swatch viel me eerlijk gezegd nog meer tegen dan die van de cream eyeliner. Nergens op de verpakking staat aangegeven dat het om een metallic eyeliner gaat, dus dat was al een verrassing. De kleur is nagenoeg hetzelfde als de cream eyeliner hierboven, maar dan mét metallic glans. De liner is transparant, waterig en vlekkerig en op het moment dat je je lijntje zet, trek je de kleur ook meteen weer weg. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel, maar je duwt de kleur als het ware naar buiten toe en het kwastje trekt er dan weer een streep zonder eyeliner in, waardoor je een erg streperig resultaat krijgt. Je moet dus erg vaak over dezelfde plek heen gaan en dan blijft het nog vrij streperig. Deze eyeliner is nagenoeg hetzelfde als de metallic eyeliner van Miss Sporty die ze in de duo verpakkingen bij de Action verkopen. De eyeliner is subtiel, droogt heel snel en blijft daadwerkelijk de hele dag zitten. In dit potje zit 3,5 ml.

Conclusie: Ik ben eerlijk gezegd van beide eyeliners niet heel erg onder de indruk. De cream eyeliner is erg droog en daardoor is het moeilijk een strakke lijn te zetten die niet vervaagt aan de randjes. De kleur is subtiel en mat en blijft de hele dag zitten. De vloeibare eyeliner is te waterig, waardoor je een streperig effect krijgt. Deze laatste eyeliner is metallic en blijft goed zitten. Beide eyeliners hebben nagenoeg dezelfde kleur. Ik vind beide geen aanraders, maar mocht je er toch een willen, ga dan voor de cream eyeliner.

EN: I’m not very impressed with both of these liners. The Cream eyeliner in Eggplant/ Aubergine is a bit too dry for my liking. Because of that you can’t really create a sharp line. This eyeliner is matte, subtle and does not budge all day. The Mega Liner/ Liquid liner is metallic even though the packaging doesn’t say so. It is fast drying and longlasting, but it applies really streaky. The eyeliner is too watery for me and is transparant in some places on the eye. It’s difficult to get an even application. I wouldn’t recommend both of these. The cream eyeliner is better though, so if you still are interested: go for that one! Wet ’n Wild is budget friendly and cruelty free.

Ze zijn beide momenteel verkrijgbaar bij de Action voor € 0.89. Wet ’n Wild test niet op dieren!

Q: Heb jij een goede paarse eyeliner in je bezit? Zo ja, laat het me weten!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s