Max & More Lipstick & Liner in Nude, Red en Dark Red

CSC_0466

LET OP! DIT PRODUCT IS DOOR ACTION UIT DE SCHAPPEN GEHAALD VANWEGE EEN TE HOGE CONCENTRATIE LOOD. NIET KOPEN DUS! SORRY VOOR HET ONGEMAK. 

Zoals ik beloofd had, is het nu tijd voor de review van de nieuwe Max & More Lipsticks & Liners. Deze leuke duo setjes zijn nieuw in het assortiment van de Action en omdat ik gek ben op de gewone Action lipsticks, wilde ik natuurlijk dolgraag deze nieuwe duo’s uitproberen. Ik vond deze drie kleuren: Nude, Red en Dark Red. Ik weet niet of er nog meer kleuren zijn, maar ik heb geen andere kleuren gezien dan deze drie. Lees je mee wat ik ervan vind?

 

LET OP!!! DIT PRODUCT IS DOOR ACTION UIT DE SCHAPPEN GEHAALD IVM EEN TE HOGE CONCENTRATIE LOOD. NIET KOPEN DUS! SORRY VOOR HET ONGEMAK!

 

 

CSC_0466

Ik vond bij de Action deze drie mooie kleuren. Als eerste Nude, een rozige draagbare nude kleur met een iets donkerder rozig nude liplinertje, een felle warme rode kleur met een liplinertje in nagenoeg dezelfde kleur en dark red, een mooie bessen rode kleur, met een koele ondertoon ook met een lipliner in dezelfde kleur als de lipstick. Alle drie de lipsticks hebben een crème finish, bevatten geen glitters of andere shimmertjes. Als je ze aanbrengt zijn ze crèmig en licht glanzend, maar gedurende de dag drogen ze wat matter op, wat een mooi gesofisticeerd effect geeft.

Max & More Lipstick & Liner Nude:

CSC_0468 CSC_0470 CSC_0472

De duo’s zijn leuk verpakt in een blisterverpakking. Ik vind dat altijd erg fijn, want zo weet je zeker dat het make-up product dat je koopt, niet gebruikt is door iemand anders. Op de achterkant van de verpakking staat wat de ingrediënten zijn.

CSC_0474 CSC_0476 CSC_0478 CSC_0480

De lipstick zelf zit in een leuke zwarte huls, met een doorzichtige dop, waardoor je de kleur goed kan herkennen als je hem gewoon rechtop neerzet in je lade of je bakje. De hulzen doen me erg denken aan de Wet ’n Wild Mega Last lipsticks, maar bij deze lipsticks van Max & More steekt de lipstick zelf niet boven de huls uit, waardoor het geen kliederboel wordt, zoals wel het geval is bij de Wet ’n Wild lipsticks. Je kan deze lipstick helemaal naar beneden draaien, waardoor hij gelijk valt met de huls. De lipstick is schuin afgesneden, wat erg prettig is met aanbrengen, al is de stick zelf wat breed, omdat hij geen spitse top heeft. Als je smallere lippen hebt, kan het dus zijn dat je niet helemaal netjes binnen de lijntjes kan stiften. De lipstick heeft geen geur.

CSC_0482

Het potloodje is heel erg dun en spits, wat ik niet zo heel prettig vind, omdat ik er snel mee uitschiet. Het liplinertje heeft een mini formaat, dus ik denk dat je veel langer met de lipstick zal doen, dan met het liplinertje. Ondanks dat het potloodje zo dun is, kun je het wel gewoon slijpen met een puntenslijpertje voor gewone potloden. De lipliners zijn creamy, maar ook een tikkeltje korrelig, in elk geval bij het eerste gebruik. Op de foto’s hieronder, kun je zien dat er kleine korreltjes afbrokkelden. Bij mij is dit na vaker gebruik niet meer gebeurd. De achterkantjes van de potloodjes hebben een gekleurde top, zodat je ook deze makkelijk kan herkennen in je collectie.

Swatches Max & More Lipstick & Liner Nude:

CSC_0484 CSC_0486

Als je goed kijkt naar het lipliner lijntje dan zie je de klontjes die ik bedoel, die van de lipliner afkomen. De lipstick is wat transparanter dan we van Max & More gewend zijn, maar ik vind het pigment nog steeds prima. Het is een heel draagbare rozige nude kleur, die er absoluut niet uitziet als concealer op je lippen. De lipliner is net ietsje donkerder dan de lipstick zelf, wat samen een erg mooi effect geeft. Je kan de lipliner alleen dragen, helemaal over de lippen verdeeld, omdat hij crèmig genoeg is. Je kan ook de lipstick dragen zonder de lipliner, dan krijg je weer een iets andere kleur. Ik draag ze ook samen, maar dan breng ik eerst de lipstick aan en daarna werk ik de slordige randjes bij met de lipliner. De lipstick laat zich heel soepel en creamy aanbrengen (net als de lipliner) en droogt semi-mat op. Dat geeft wel een licht trekkerige sensatie op de lippen. Uitdrogen doet de lipstick niet. De lipstick blijft lang zitten, zeker als je ook de lipliner gebruikt. Ik heb hem laatst over een lippenbalsem gedragen, met de lipliner en na de nodige uren en eten en drinken, zat er nog steeds een mooie waas aan kleur op mijn lippen.

Max & More Lipstick & Lipliner Red:

CSC_0488 CSC_0490 CSC_0492 CSC_0496 CSC_0498

Red is een warme rode kleur, met een oranje ondertoon, maar niet té oranje. Alles wat ik hierboven schreef over de kleur Nude, geldt voor deze kleur ook, al is deze wat sterker gepigmenteerd en deze laat een stain achter op de lippen. Ook deze kleur is wat transparanter dan we gewend zij van de andere lippenstiften die Max & More in het assortiment heeft. Daardoor is de lipstick iets streperig met aanbrengen en moet je een paar keer over dezelfde plek heen stiften om dit op te lossen.

CSC_0500

Het mini liplinertje heeft exact dezelfde kleur als de lipstick. Ook hiervoor geldt alles wat ik heb geschreven bij de Nude lipliner.

Swatches Max & More Lipstick & Lipliner Red:

CSC_0502 CSC_0504

De lipstick en liner hebben allebei een prima pigment. De lipstick kan wat transparanter gedragen worden, maar kan ook goed worden opgebouwd.

Max & More Lipstick & Lipliner Dark Red:

CSC_0506 CSC_0508 CSC_0510 CSC_0516 CSC_0518 CSC_0522

Dark Red is een stuk dieper en koeler van kleur dan Red, maar zo donker als hij lijkt in de huls, komt hij niet over op de lippen. Er zit veel roze in deze kleur, waardoor het effect op de lippen meer frambozenrood wordt, Deze lipstick is ook iets transparant en streperig met aanbrengen, maar je kan de kleur mooi egaal opbouwen. Ook deze blijft lang zitten en laat een stain achter op de lippen.

CSC_0512 CSC_0520

Het potloodje is goed gepigmenteerd en crèmig, maar net als de andere twee erg dun.

Swatches Max & More Lipstick & Lipliner Dark Red:

CSC_0524

Zoals je ziet is de kleur rozer dan je zou verwachten. De lipliner is nagenoeg dezelfde kleur.

Conclusie:

De lipsticks zijn creamy en drogen niet uit, zijn licht glanzend bij het aanbrengen, maar drogen semi-mat op. Dit kan een licht trekkerige sensatie op de lippen geven. De verpakkingen van beide zijn handig, omdat je zowel de lipstick als de lipliner kleuren snel kan herkennen in je collectie. De lipsticks zijn iets breed, wat voor smallere lippen lastig kan zijn met aanbrengen. De lipsticks hebben geen glitter, shimmer of geur. Ze blijven lang zitten, laten een stain achter en slijten mooi gelijkmatig. Ze zijn iets transparanter dan de lipsticks die we kennen van Max & More, maar ze zijn op te bouwen. Doordat ze wat transparant zijn, kunnen vooral de donkere kleuren wat steperig zijn met aanbrengen, maar dit is op te lossen door er een paar keer overheen te gaan. De lipliners zijn creamy, maar kunnen iets brokkelen in het begin. Je kan de lipstick en liner samen dragen, maar ook apart van elkaar. De liners zijn mini liners en erg dun, dus die zullen sneller op zijn dan de lipstick. Omdat de liners wat dun zijn, zijn ze, voor mij, iets lastiger met aanbrengen. Ik gebruik de lipliner als laatst, om de slordige randjes van de lipstick bij te werken en dit werkt prima! Ik zou niet kunnen kiezen welke ik de mooiste vind, want het zijn alle drie erg mooie kleuren. De nude kleur is niet concealer-achtig. Red is een warme rode kleur en Dark Red een koele.

Ik moest er even mee leren werken, maar zodra je weet hoe het voor jou het beste werkt, heb je er echt drie hele leuke kleuren bij! Ik zou ze aanraden.

Ze zijn voor € 0,79 per setje verkrijgbaar bij de Action.

Q: Heb jij deze lipstick & liner duo’s al geprobeerd? Laat het me weten of jij nog een andere kleur hebt gevonden! 

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Max & More Lipstick & Liner in Nude, Red en Dark Red

  1. Ha, zelf heb ik nog nooit make-up getest wat bij de Action vandaan komt, dus leuk om te lezen! Ik denk dat ik Red en Dark Red het mooiste vind, hoewel die laatste inderdaad wel een beetje misleidend is. Toch een mooie kleur! x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s