NOTD: Sinful Colors Cinderella

CSC_0269

Sinful Colors is een heel leuk budget nagellak merkje, dat bij Kruidvat te vinden is. Deze lieve lichtblauwe kleur, met zoete lichtroze mini shimmertjes die ik vandaag aan jullie wil laten zien heet heel toepasselijk: Cinderella.

CSC_0279

De Sinful Colors lakjes zijn afkomstig uit Amerika en zijn vrij van de drie schadelijke stoffen die soms in nagellakken voor kunnen komen, namelijk: tolueen, formaldehyde en DBP (Dibutyl Phthalate), wat ik echt een pluspunt vind. Ze zijn sinds een jaar ongeveer bij Kruidvat te krijgen,al is de selectie helaas wat summier. In Amerika zijn namelijk nog veel meer kleuren en finishes te krijgen. Hoe dan ook: we mogen niet klagen, want dit leuke merkje is in elk geval in Nederland verkrijgbaar!

Sinful Colors Nailpolish 1106 Cinderella:

CSC_0285

De flesjes zijn best groot en bevatten 15 ml lak. De flesjes doen me erg aan de China Glaze flesjes denken.

CSC_0283

De kleur Cinderella is een lieve lichtblauwe kleur met hele kleine mini roze glittertjes.

Swatches Sinful Colors Nailpolish Cinderella:

CSC_0269 CSC_0273 CSC_0277

Op de foto’s heb ik twee laagjes aangebracht. Helaas dekt de nagellak niet helemaal met twee laagjes. Vooral de eerste laag is nagenoeg transparant, maar met een tweede laag, bouw je de kleur goed op. Toch zie je de witte randjes van je nagels er doorheen. Omdat je dan al snel geneigd bent een iets dikkere tweede laag aan te brengen, krijg je wat mij op mijn wijsvinger gebeurd is: de nagellak gaat ophopen aan de rand. Daarom is het wellicht beter 3 hele dunne laagjes aan te brengen.

Sinful Colors lakjes blijven bij mij super goed zitten, zo’n 4 dagen wat voor mijn doen lang is. Het kwastje is dun, wat prettig is met lakken als je smalle nagels hebt. Ik vind het een heel mooi lakje en de mini shimmertjes zijn heel subtiel terug te zien op de nagels. Het enige minpuntje is dat de lak vrij transparant is en met twee laagjes niet helemaal dekt. Toch vind ik het een lief lakje en heb ik het al vaker gedragen.

Sinful Colors nagellakjes zijn voor € 1,99 te vinden bij Kruidvat.

Q: Wat is jouw favoriete Sinful Colors lakje? 

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s