Maybelline Colorsensational Lipsticks & Colorwhispers bij Big Bazar

CSC_0029

Vorige week was ik bij de Big Bazar voor de nieuwe matte W7 paletjes die in de aanbieding zijn deze week. Tot mijn grote verrassing liep ik tegen een grote bak met allerlei leuke Maybelline make-upjes aan, waaronder Colorsensational lipsticks en de nog niet eerder in Nederland beschikbare Colorwhispers. Omdat de aanbieding, die nu nog loopt, echt helemaal super is, namelijk 3 voor €6,- , nam ik er 6 mee in totaal. Dit wilde ik jullie natuurlijk op tijd laten weten! Ben je net zo enthousiast als ik? Lees dan even verder!

CSC_2030 CSC_2062

Vooraan op beide foto’s zie je de twee Colorsensational lipsticks en achteraan de vier Colorwhispers, althans ik denk dat het de Colorwhispers zijn. Op de verpakking staat namelijk niet hoe ze heten en op de Colorwhispers die in Amerika worden verkocht staat op de huls het woord Colorwhisper geschreven in witte letters. Toch kloppen de namen en de rest van de verpakking ook en heb ik op internet ook deze verpakking zonder letters gezien. Het zijn in elk geval dunne lippenstiftjes, die iets transparanter zijn dan de Colorsensational lipsticks en die zacht zijn als een lippenbalsem.

CSC_0029 CSC_2038

Omdat ik lipstickhorder het niet kon laten, nam ik 2 lipsticks mee en 4 colorwhispers.

Maybelline Colorwhispers:

CSC_0027 CSC_2052 CSC_2066 CSC_2068 CSC_2070

V.l.n.r. : Bare to be Bold, Mocha Muse, Who wore it red-er, Faint for Fuchsia.

De Colorwhispers hebben bijna dezelfde huls als we gewend zijn van de Colorsensational lipsticks, al zijn ze wat smaller. De stiftjes zijn even lang als een gewone lippenstift en zijn maar íetsje smaller dan de Colorsensational lipsticks. De huls heeft dezelfde kleur als het stiftje en klikt goed dicht, net zoals de lipsticks. Bovenop de huls zit een klein vierkant spiegeltje, dat erg klein is, maar in geval van nood wel gebruikt kan worden om even je lippen bij te werken. Ik vind het een leuk detail. Ik nam 4 kleuren mee van deze super leuke stiftjes, namelijk 2 nude kleuren, een roze-rode kleur en een felle Barbie roze kleur. Ik had al zó vaak kwijlend naar Youtube filmpjes gekeken, waarin deze stiftjes voorbij kwamen en was dan ook super enthousiast dat ze daar zo maar ineens lagen bij de Big Bazar! Ik zal ze één voor één aan jullie voorstellen!

Maybelline Colorwhisper 620 Bare to be Bold:

CSC_2072 CSC_2074

Bare to be Bold is een super lichte nude kleur, die erg transparant is en een roze ondertoon heeft. Ik aarzelde bij deze kleur, omdat ik bang was dat hij te licht was, maar juist omdat hij erg transparant is, komt mijn eigen lipkleur er iets doorheen, wat hem toch draagbaar maakt.

Maybelline Colorwhisper 720 Mocha Muse:

CSC_0003 CSC_0005

Mocha Muse is een heel mooie en draagbare nude kleur, die neigt naar oudroze. Het is zeker geen concealer-nude en geeft een lieve zacht roze nude glans aan de lippen. Dit kleurtje is zeer geschikt voor werk of school.

Maybelline Colorwhisper 530 Who wore it Red-er:

CSC_0009 CSC_0013

Who wore it Red-er is een frambozen rode kleur, die neigt naar fuchsia. De huls heeft een iets andere kleur dan de kleur van de lipstick zelf. Die lijkt meer oranje rood, maar de stift zelf is roze-rood. Deze kleur is fel en heeft een sterk pigment. Ook loopt hij bij mij (zonder lipliner) erg uit buiten de lippen. Deze donkerdere kleur laat een stain achter op de lippen.

Maybelline Colorwhisper 150 Faint for Fuchsia:

CSC_0015 CSC_0363

Faint for Fuchsia is een echte Barbie roze kleur. Hij doet me erg denken aan Mac Candy YumYum. Ook deze kleur is erg goed gepigmenteerd en laat een stain achter op de lippen. Helaas loopt ook deze uit buiten de lippen zonder lipliner (een stuk minder erg dan Who wore it Red-er).

CSC_2042

De Colorwhispers zijn heerlijk zacht op de lippen. De lichtere kleuren zijn wat transparanter, maar de twee fellere kleuren hebben echt een sterk pigment (niet zo sterk als de Maybelline Colorsensational lipsticks). Ze slijten wel redelijk snel van de lippen, maar zijn dan ook zo bijgewerkt. Geen van allen bevat glittertjes of shimmertjes. Alle 4 de kleuren hebben een cream finish.  Ze hebben een heel licht zoetig geurtje dat helemaal niet overheersend is. Dit geurtje is anders en minder sterk dan de lipsticks. Ze zijn ook een beetje glossy op de lippen. De donkerdere kleurtjes laten een stain achter op de lippen en lopen iets sneller uit, vooral Who wore it Red-er. Ik gebruik een transparante lipliner om dit op te lossen. De huls van Who wore it Red-er komt qua kleur niet helemaal overeen met het stiftje zelf, dus laat je daardoor niet van de wijs brengen.

Swatches Maybelline Colorwhispers:

CSC_0019 CSC_0021 CSC_0023 CSC_0025

V.l.n.r. : Bare to be Bold (valt bijna weg tegen mijn huidskleur), Mocha Muse, Who wore it Red-er en Faint for Fuchsia.

Ik vind het een leuk product!

Maybelline Colorsensational Lipsticks:

CSC_0035 CSC_2054

Ook nam ik twee Maybelline Colorsensational lipsticks mee, namelijk in de kleuren 158 Power Peony en 538 Ravishing Rose. Deze twee lipsticks zijn ook gewoon verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos en zijn onderdeel van het vaste assortiment. De roze lipsticks hebben ene meer roze huls en de rode lipsticks een meer rode. Dit verschilt niet per aparte lipstick, maar per kleurengroep.

CSC_0039 CSC_0043 CSC_0047 CSC_0055 CSC_2044

Ik zal beide kleuren apart van dichtbij laten zien!

Maybelline Colorsensational Lipstick 158 Power Peony:

CSC_0061 CSC_0063 CSC_0093

Power Peony is een koele Barbie roze kleur. Het was een gok, maar toch is het een erg mooie kleur. Er zit ook wel een beetje lila in.

Swatch Maybelline Colorsensational Lipstick Power Peony:

CSC_0069

Het pigment is super en de formule is creamy en zacht op de lippen. Een fijne lipstick!

Maybelline Colorsensational Lipstick Ravishing Rose:

CSC_0075 CSC_0081

Ravishing Rose is een warme felle rode kleur, met een oranje ondertoon. Het pigment is super en de lipstick is creamy.

Swatches Maybelline Colorsensation lipstick Ravishing Rose:

CSC_0083 CSC_0085

Swatches Power Peony (L) en Ravishing Rose (R) naast elkaar:

CSC_0091

De Colorsensational Lipsticks hebben best een sterk geurtje. De een vindt het naar Playdoh ruiken, de ander naar kokos of piña colada. Ik vind het persoonlijk geen onprettig geurtje. Beide lipstick hebben een cream finish, dus geen glittertjes etc en hebben een erg intens pigment. De lipsticks “bloeden” niet buiten de lippen en blijven zo’n 4 à 5 uur goed zitten. Ze geven iets af op je kopje/mok en laten een duidelijke stain achter op de lippen als ze slijten. Ik vind het een erg leuke aanvulling op mijn collectie!

Ik kan beide producten erg aanraden! Wellicht heb je bij de fellere Colorwhispers een lipliner nodig om uitlopen te voorkomen.

Deze leuke lipproducten, net als andere Maybelline producten zijn deze week (t/m 23 aug.) te vinden bij de Big Bazar : 3 stuks voor € 6,- !! En dan te bedenken dat deze lipsticks ook bij Kruidvat en Etos liggen, maar dan voor de volle prijs. De Colorwhispers zijn niet in andere winkels in Nederland te verkrijgen.

Q: Wat is jouw favoriete Maybelline lipproduct? Laat het me weten!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Maybelline Colorsensational Lipsticks & Colorwhispers bij Big Bazar

  1. Wauw wat een mooie lipsticks! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s