Kruidvat viert feest: Alle N.Y.C. Lipproducten voor €2,-

CSC_0555

Kruidvat bestaat 40 jaar en dat mag gevierd worden! Bij Kruidvat zijn altijd leuke aanbiedingen te vinden en zo ook deze week! Alle N.Y.C. lipproducten zijn deze week namelijk maar €2,-. Ik kocht 3 nieuwe producten, maar wil je ook graag mijn aanbevelingen laten zien (producten die ik al langer in mijn bezit heb), voor het geval je zelf nog van deze aanbiedingen gebruik wilt maken. Ben jij ook van de aanbiedingen en gek op lippies? Lees dan gauw even verder!

CSC_0473 CSC_0475

Op bovenstaande foto zie je twee van de drie nieuwe lipproducten die ik kocht. De lipstick laat ik je hier beneden zien, bij de rest van de lipsticks. Ik kocht een Cityproof Twistable Intense Lip Color (een hele mond vol) en een Expert Last Liplacquer, beide in zachte draagbare kleurtjes.

CSC_0477

De Cityproof Twistable Intense Lip Color (boven op de foto) is in de kleur Brooklyn Brown Stone ( de chubby stick) en de Expert Last Lip Lacquer (onder op de foto) is in de kleur Central Park Passion.

Laten we ze van dichtbij bekijken!

N.Y.C. Cityproof Twistable Intense Lip Color Brooklyn Brown Stone:

CSC_0483 CSC_0489 CSC_0493 CSC_0501

Dit “potloodje” heeft een draaisysteem, waarmee je de stick omhoog kan draaien. Op de foto rechtsonder zie je hoeveel product er in zo’n stiftje zit. Dit komt neer op 2 gram. Ter vergelijking: de N.Y.C. Expert Last Lipsticks bevatten 3,2 gram product. Het is een oudroze nude kleur. De kleur is veel minder bruin dan de naam en de huls doen vermoeden. Deze kleur blijft een aantal uurtjes op de lippen aanwezig, maar is niet longlasting. Bijstiften is nodig gedurende de dag.

Swatches N.Y.C. Cityproof Twistable Intense Lip Color Brooklyn Brown Stone:

CSC_0503 CSC_0507

Op de lippen ziet deze lipcrayon er glossy uit. Deze kleur bevat geen glittertjes en is íets transparant.

N.Y.C. Expert Last Lip Lacquer 204 Central Park Passion:

CSC_0509 CSC_0511 CSC_0513 CSC_0517

Deze liplacquer heeft ook een oudroze kleur, maar is wat warmer van kleur. Het pigment van deze liplacquer is veel intenser dan van de “chubby sticks”.  Ook is het product redelijk dik (niet té dik). Het geurtje is wat sterker aanwezig dan bij het potloodje dat ik je hierboven liet zien, maar stoort mij persoonlijk niet. De geur is zoetig/fruitig en doet me erg denken aan de Miss Sporty liplacquers en de Rimmel Apocalips. Deze N.Y.C. liplacquer loopt nauwelijks uit buiten de lijntjes.

Swatches N.Y.C. Expert Last Lip Lacquer 204 Central Park Passion:

CSC_0521 CSC_0519

Deze liplacquer is super glossy en wat dik van structuur. De formule voelt niet plakkerig. Op de lippen valt deze kleur vrij warm uit, waar ik aan moet wennen. Als een roze kleur te warm is, kan dat het geel in de tanden accentueren. Daar voel ik me dan niet prettig bij. Het aanbrengen gaat goed met de applicator. Je hebt maar één applicatie nodig. Je hoeft niet vaker in het product te dippen om de kleur op te bouwen. Dit product geeft wel af op je kopje/glas.

Deze Liplacquer deed me qua kleur én geur heel erg denken aan de Apocalips van Rimmel en aan één kleur in het bijzonder, namelijk Celestial. Omdat deze Apocalips uit het assortiment zijn bij Rimmel, heb ik deze twee producten naast elkaar vergeleken, voor het geval Celestial een van je favorieten was die je nu niet meer kan vinden.

N.Y.C Liplacquer Central Park Passion (L) en Rimmel Apocalips Celestial (R) naast elkaar:

CSC_0523 CSC_0527

Op de rechterfoto zie je de Rimmel applicator onderaan.

Rimmel Applicator:

CSC_0525

Swatches N.Y.C. Central Park Passion (L) en Rimmel Apocalips Celestial (R):

CSC_0529

De twee kleuren zijn nagenoeg hetzelfde. De N.Y.C. Liplacquer is wat dikker van structuur en iets warmer, bruiner en een tikkeltje donkerder van kleur. Mocht je Celestial van Rimmel missen, dan is N.Y.C. Central Park Passion zeker een goede vervanger!

Verder heb ik nog wat aanbevelingen van dit merk van lipproducten die ik langer in mijn bezit heb en nog één nieuwe lippenstift, voor het geval je van de Kruidvat aanbieding gebruik wilt maken en niet goed weet wat je zou kunnen kiezen/verwachten.

Aanbevelingen N.Y.C. Lippies:

1: N.Y.C. Cityproof Twistable Intense Lip Colors:

CSC_0535 CSC_0537

Op de foto zie je v.l.n.r. (links) en van onder naar boven (rechts): 030 Metropolitan Mauve, 031 Grammercy Park Plum en 020 Riverside Rose.

Metropolitan Mauve is een koele felle roze kleur met veel paars erin. Grammercy Park Plum is een prachtige bessenkleur en Riverside Rose is een iets diepere oudroze kleur. Deze “chubby sticks” zijn zacht, drogen niet uit, lopen niet uit buiten de lijntjes en hebben een subtiel geurtje. Ze doen me qua geur denken aan de Kate Moss lipsticks van Rimmel. Het pigment is prima, maar ze zijn wel een tikkeltje transparant (afhankelijk van hoe donker de kleur is).

Swatches Metropolitan Mauve, Grammercy Park Plum en Riverside Rose:

CSC_0543 CSC_0545 CSC_0547

Ik vind het alle drie aanraders!

2: Dan natuurlijk de Expert Last Lipsticks:

CSC_0551 CSC_0555 CSC_0557 CSC_0559 CSC_0561

De meest rechtse kleur (bovenste foto’s)/ de onderste kleur op de onderste foto’s is nieuw. De andere kleuren heb ik al langer in mijn bezit.

V.l.n.r. en van onder naar boven :

440 Creamy Caramel: een nude kleur met een oudroze ondertoon. Laat je niet van de wijs brengen door de huls, want die is bruiner dan de lipstick zelf. Ik weet niet zeker of deze nog in het assortiment zit. Het is mijn favoriete nude kleur. Deze kleur is creamy en bevat geen glitters/glans.

404 Air Kiss: een super felle warme knalroze kleur. Het is een creamy kleur voor dames met lef! Ook deze heeft geen glitters.

405 Blue Rose: een fuchsia kleur met een blauwe duochrome glans. Een geweldige super aparte kleur, die iets paarser uitpakt op de lippen. Door de duochrome finish is deze kleur iets transparanter dan de andere kleuren, maar toch asoluut goed gepigmenteerd.

441 Traffic Jam: is een superfelle warme rode kleur, die van je lippen afknalt. Het pigment is insane. Ook deze kleur bevat geen glitters.

415 Brandy Sparkle: is een heel aparte metallic rozige roestbruine-bronzen kleur. Je moet ervan houden. Ik vind het prachtig voor het najaar. Deze kleur is ook iets zwakker van pigment dan de andere cream kleuren, maar is toch nog steeds super goed gepigmenteerd.

444 Chocolate Chip: een donkere paars-bruine kleur die minder fel is op de lippen dan de stift en de huls doen vermoeden. Deze kleur is het meest transparant van alle 6 de lipsticks, maar dat vind ik niet erg. Het maakt de kleur draagbaar. Deze lipstick heb ik gisteren aan mijn collectie toe mogen voegen. Omdat hij wat transparant is,is het resultaat wat streperig, waardoor je vaker over dezelfde plek heen moet stiften. Vind ik geen probleem, omdat de kleur prachtig is. Bij de andere 5 lipsticks is dit niet nodig.

Swatches N.Y.C. Expert Last Lipsticks:

CSC_0565 CSC_0567 CSC_0569

Zoals je wel kan zien, is het pigment zeer intens. De lipsticks voelen heel romig aan op de lippen, blijven lang zitten, drogen de lippen niet uit, laten een stain achter, slijten gelijkmatig, lopen niet uit en ruiken subtiel. Ik vind het altijd een beetje op kaneel lijken, net zoals de lipsticks van Rimmel (Kate Moss). Ik kan al deze kleuren van harte aanbevelen. Ik vind de verpakking hartstikke leuk en fleurig, maar helaas wordt de dop door de uitstekende lipstick heel snel vies. Ook slijten de letters snel van de verpakking. Er zijn allerlei finishes verkrijgbaar van deze lippenstiften, namelijk : metallic, creamy, glitterig en tegenwoordig zelfs ook mat!

Ik hoop dat je het leuk vond mijn aanbevelingen te zien. Deze week zijn alle Lipproducten van N.Y.C. voor €2,- bij Kruidvat te vinden (t/m 23 aug.)

Q: Vond je het leuk om deze aanbevelingen te lezen? Laat het me weten!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s