Wet ’n Wild Oogschaduw bij Action

CSC_0636

Zoals beloofd is hier mijn review van de Wet ’n Wild oogschaduws die momenteel bij de Action te vinden zijn. Ik heb ze de afgelopen tijd getest en wil jullie graag vertellen wat ik ervan vind. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel mee!

CSC_0630 CSC_0634

Een tijdje geleden vond ik bij de Action twee van de Coloricon Six Pans en een single eyeshadow van Wet ’n Wild. Niet veel later vond ik ook de andere Six Pan bij de Action. Deze doosjes met 6 kleuren zijn eigenlijk bijna nergens meer te vinden. Wellicht zijn ze nog te vinden op sommige Amerikaanse websites. De singles zijn wel te vinden in Nederlandse webshops, maar deze specifieke kleur (Penny) kon ik ook in Nederlandse webshops niet meer vinden. Gisteren ben ik nog even gaan kijken bij de Action of ze ze nog hadden en jawel hoor, de Wet ’n Wild producten zijn nog steeds beschikbaar! Ik nam eerder al drie Coloricon Six pans mee, namelijk Vanity (met de bruine en naturelle tinten), Pride (met groen en blauw) en Lust (paars met roze en grijs). Al deze Six pans hebben links een rij matte kleuren en rechts een rij van 3 bijpassende glanzende kleuren. Ook nam ik de glanzende mono eyeshadow in de kleur Penny mee.

Wet ’n Wild Coloricon Eyeshadow Palette Vanity:

CSC_0530 CSC_0532 CSC_0534 CSC_0536 CSC_0538

Het Vaniy paletje is meteen ook mijn favoriet. Het is een langwerpig doosje met 3 matte tinten aan de linkerkant en drie glanzende tinten aan de rechterkant. Het doosje was goed hygiënisch verpakt en zat dicht met een sticker. Ook zitten er twee kleine applicatortjes bij, een klein sponsje en een klein kwastje dat niet eens zo slecht is. Het pigment is super, de oogschaduw voelt super zacht, laat zich heel fijn blenden en blijft goed zitten. Ook de kleuren zijn prachtig mooi.

Swatches Wet ’n Wild Coloricon Eyeshadow Palette Vanity:

CSC_0540 CSC_0542 CSC_0544

Ik heb telkens maar één laagje geswatcht. De kleuren zijn super mooi, de combinatie is mooi en ook de matte kleuren zijn heel goed gepigmenteerd en fijn om mee te werken. Dit paletje is echt top! Er zit een mooie glanzende en een mooie matte highlighter in en de arcadeboogkleur (links midden in palet) is prachtig. Alleen de chocolade bruine glanzende kleur, rechtsonder, bevat mini glittertjes. Ik kan niks negatiefs zeggen over dit paletje!

Wet ’n Wild Coloricon Eyeshadow Palette Pride:

CSC_0546 CSC_0550 CSC_0554 CSC_0556

Pride is een veel kleurrijker paletje dat minder draagbare kleuren bevat. Zo lyrisch als ik ben over het Vanity paletje, zo teleurgesteld ben ik in het Pride palet. De pigmentatie is super, maar de kleuren zijn zó korrelig en poederig, dat echt alles onder je oog terecht komt en op je wangen. En dan heb ik het niet over een klein beetje fallout, maar echt super veel en dan knalblauw! Een mooie draagbare look met alleen dit paletje is eigenlijk niet mogelijk. De kleuren blenden moeilijk, omdat ze zó intens gepigmenteerd zijn. Het wordt heel snel way yoo much! Toen ik dit paletje wilde swatchen voor de foto’s vielen er grote stukken oogschaduw op mijn broek, dus het wordt snel een rommel met dit specifieke paletje.

Swatches Wel ’n Wild Coloricon Eyeshadow palette Pride:

CSC_0558 CSC_0560

Op de foto kun je zien hoe korrelig de oogschaduws zijn. Met de glanzende groene kleur (midden rechts van het paletje) is nog wel te werken en de witte matte highlighter is ook wel oké. De glanzende higlighter is een glittercircus en geeft verder weinig kleur af. Ik zou dit paletje niet aanraden, tenzij je al heel lang naar zo’n glanzende groene kleur op zoek bent en vanwege het lage prijsje de rest op de koop toe wilt nemen.

Wet ’n Wild Coloricon Eyeshadow Palette Lust:

CSC_0622 CSC_0626 CSC_0638 CSC_0640 CSC_0642

Lust is eigenlijk precies de middenweg: niet super naturel, maar ook niet te moeilijk om te dragen. De kleuren zijn vrij donker en smokey en zijn zeker erg leuk voor de aankomende herfst. De pigmentatie is helemaal top, maar afgezien van de twee bovenste kleuren is dit paletje erg donker. Ik vind elke kleur afzonderlijk helemaal prachtig, maar of ik ze allemaal samen zou gebruiken weet ik niet. Dat wordt wellicht te donker. Wel kun je met de linker matte rij een prachtige matte paarse look maken. De matte highlighter is heel zacht roze en de glimmende highlighter bevat heel kleine glittertjes. Ook dit palet is iets poederig, maar lang niet zo erg als het Pride paletje. Ook de paarse kleur rechtsonder bevat glitters.

Swatches Wet ’n Wild Coloricon Eyeshadow Palette Lust:

CSC_0644 CSC_0646 CSC_0648

De kleuren zijn heel erg mooi, de pigmentatie is top. Sommige kleuren zijn iets poederig, maar daar is mee te werken. Ik vind dit een leuk paletje, al moet ik misschien links en rechts nog wat andere oogschaduws erbij pakken voor een iets meer draagbare look. Vooral de matte kleuren links zijn helemaal top, net als de charcoal grijze kleur rechts in het midden. Dit paletje vind ik een aanrader!

Wet ’n Wild Coloricon Eyeshadow Single Penny:

CSC_0562 CSC_0564 CSC_0566 CSC_0568 CSC_0570

Bij de naam van deze oogschaduw kan ik maar een ding denken : Knock Knock Knock Penny Penny Penny…. hihi…. De Wet ’n Wild single eyeshadows zijn fantastisch. Ik heb ook de kleur Brulée die ik elke dag gebruik als matte higlighter op mijn wenkbrauwbot. Deze kleur is net zo zacht en gepigmenteerd.

Swatches Wet ’n Wild Coloricon Single Eyeshadow Penny:

CSC_0572 CSC_0574

Penny is een prachtige super unieke kleur. Het is haast niet uit te leggen welke kleur het nu precies is. Het is een koper kleur, met een oranje ondertoon en met een gouden -roze gloed. Schitterend gewoon! Deze kleur is echt een absolute aanrader! Hij is zacht, goed gepigmenteerd, creamy en blendt goed. Ook blijft hij goed zitten.

Conclusie:

Ik ben een groot fan van Wet ’n Wild eyeshadows. Over het algemeen is de pigmentatie super, laten ze zich heel makkelijk blenden en zijn ze super zacht. Uit dit rijtje zou ik de single Penny en het Vanity paletje absoluut aanraden. Lust is ook prima, maar Pride zou ik laten liggen. De oogschaduws uit dat palet zijn veel te kruimelig en korrelig. Let wel op met Wet ’n Wild oogschaduw. Ze zijn zacht en breken dus snel.

Deze oogschaduws zijn momenteel verkrijgbaar bij de Action voor €0,89 per doosje…. ja je leest het goed!

Q: Heb jij al wat van Wet ’n Wild bij de Action gekocht?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Wet ’n Wild Oogschaduw bij Action

  1. Het pigment is echt super! Heb zelf het Vanity palette gekocht. X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s