Primark He Loves Me Eau de Toilette

CSC_1148

Dit heerlijke geurtje van Primark heb ik al eerder in een rollerball-versie gehad. Helaas ging deze kapot. Tot mijn grote verrassing vond ik laatst deze grote fles van 50 ml bij Primark in de aanbieding voor €3,- ! Ik kan alvast verklappen dat ik dit een heerlijke geur vind. Lees je mee?

CSC_1140

Dit zachte geurtje genaamd He Loves Me zit verpakt in een super leuk doosje met polkadots  aan de zijkant.

CSC_1142 CSC_1144

Achterop de verpakking staat wat je van het geurtje kan verwachten, namelijk een bloemige musky vanille-geur en daar ben ik het helemaal mee eens. Dat beschrijft deze geur precies. Niet alleen het doosje ziet er leuk uit, maar ook het flesje zelf is prachtig.

CSC_1146 CSC_1148

Het flesje is bijna zwart en ondoorzichtig. Hierop staat geschreven : He Loves Me ….. passionately, a lot, madly, a little…… alsof je blaadjes van een bloemetje trekt zoals we als kind deden. ( Hij houdt van me, hij houdt niet van me, hij houdt van me….. kun je je dat nog herinneren?)

CSC_1150

Om het doorzichtige dopje zit een bloem, die er ook af kan. Ik vind het echt een vrolijk detail voor zo’n budget vriendelijk geurtje.

CSC_1152

Dit heerlijke geurtje blijft de hele dag hangen. Het is een zachte vrouwelijke geur, die je goed ruikt, maar die niet te overheersend is. Ik houd erg van bloemig en musk…. de vanille maakt het geheel af. Houd jij ook van dit soort geurtjes, dan zou ik deze zeker eens testen in Primark. Het ruikt zo goed als menig merkparfum.

He Loves Me Eau de Toilette (50 ml.) is nu voor € 3,- verkrijgbaar bij Primark.

Q: Heb jij al eens een geurtje van Primark geprobeerd? Laat me weten welke!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Primark He Loves Me Eau de Toilette

  1. Ik zag deze nog staan, zo jammer dat ik ‘m niet heb meegenomen. De verpakking alleen al is zo leuk! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s