Lidl Charming Nude Eyes Look in a Box Eyeshadow Palette

CSC_0287

Kort geleden had Lidl 3 verschillende oogschaduwboxjes in de aanbieding, waaronder deze Charming Nude Eyes Look in a Box van het merkje Boulevard. Ook was er een smokey paletje en een paars paletje, maar deze spraken me niet zo aan. Ik heb deze doosjes deze week nog bij de Lidl gezien, dus ze zijn nog verkrijgbaar. Word jij net zo nieuwsgierig naar de inhoud van dit doosje als ik? Lees dan snel mee!

CSC_0289 CSC_0293

De doosjes doen me qua design heel erg denken aan de boxjes van Essence, zoals de Make Matte Eyes box. Ook doet het me erg aan Benefit denken.

CSC_0299

Het doosje is van karton en het dekseltje sluit magnetisch. Dit blijft goed zitten.

CSC_0295 CSC_0297

Aan de binnenkant van het dekseltje zit een leuk spiegeltje. De zes kleuren in dit paletje variëren van mat en semi-mat tot glanzend. De middelste oranje kleur bovenaan is mat (Powder) en de chocolade bruine kleur onderaan in het midden (Dusk) is semi-mat. De rest van de kleurtjes heeft een glanzende finish. Echt glitterig is geen enkele kleur.

CSC_0301 CSC_0303

Het paletje is een combinatie van taupe, bruin, grijs, roze en oranje. Helaas lijken de kleuren allemaal erg op elkaar. Vooral de drie kleuren onderin het paletje en de meest linkse kleur van de bovenste rij.

V.L.N.R  boven: Pearlescent Nude is een grijze crème kleur, met een glans. Hij kan over het bewegende lid gedragen worden, maar is te grauw als highlighter. Powder is een matte oranje kleur en Sheer Rose is een glanzende zachte roze kleur.

V.L.N.R onder: Cappuccino is een grijzige taupe kleur, met wat bruin erin. Dusk is een bijna matte chocolade bruine kleur en Taupe is zoals de naam zegt een taupe kleur.

Swatches:

CSC_0315 CSC_0317 CSC_0319 CSC_0323

Het pigment is niet super slecht, maar ook niet fantastisch. De kleuren uit de onderste rij lijken erg veel op elkaar. Ook is het lastig met deze kleuren alleen een mooie oog look te maken. Dit paletje biedt weinig variatie. De roze kleur is mooi op het bewegende ooglid en een van de donkerdere kleuren zijn mooi in de arcadeboog. Helaas is geen enkele van deze kleuren echt mat. De oranje kleur is in mijn ogen een beetje een verloren kleur, die er niet zo goed bij past. Ik gebruik hem om de arcadeboog wat op te warmen, net boven de donkere kleur die ik daar dan aanbreng. Deze kleur heeft het minste pigment van ze alle 6. Ik zou sowieso een oogschaduw basis gebruiken of een cream oogschaduw als basis.

CSC_0305 CSC_0311 CSC_0313

Achter het spiegeltje in het dekseltje vind je twee kaartjes….althans, als je ze eruit krijgt, want daar had ik een pincet voor nodig. Ik vind de tips op deze kaartje onlogisch, omdat de oogschaduws niet van links naar rechts genummerd zijn, maar ze gaan ervan uit dat je het paletje in de verticale richting houdt. De ooglooks lijken best mooi op het plaatje, maar de kleuren in het paletje zien er gewoon heel anders uit, waardoor zo een dergelijke look helemaal niet mogelijk is. Alles smelt een beetje samen tot één grauwe kleur. Het doosje van het paletje is best dik en neemt veel ruimte in beslag in je collectie.

Conclusie: Ik vind de verpakking leuk, maar erg dik. De oogschaduws hebben een redelijk pigment, afgezien van de oranje kleur, maar lijken allemaal erg op elkaar. Er is weinig contrast en variatie in dit paletje te vinden. Voor een super snelle ooglook ’s ochtend vroeg voordat je weg moet oké, maar echt spectaculair is dit paletje niet. Voor hetzelfde bedrag kun je ook een van de nieuwe Essence All About paletjes krijgen, met maar liefst 8 kleuren die super goed gepigmenteerd zijn. Die zijn wel wat glimmender. Als je van super naturel houdt, zou dit wat voor je kunnen zijn, anders niet. Ik vind het geen aanrader.

Voor € 3,99 is dit paletje (net als een smokey en een paarse variant), verkrijgbaar bij de Lidl.

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Lidl Charming Nude Eyes Look in a Box Eyeshadow Palette

  1. Hmm ik vind deze eerlijk gezegd ook wat tegenvallen! De andere nude eyes doosje vind ik dan weer wel heel mooi! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s