Essence Kiss Care Love Lipbalm 07 Fruity Beauty

CSC_1640

Bij de nieuwe toevoegingen aan het assortiment van Essence, hoort ook een nieuwe Kiss Care Love Lipbalm. Mijn ervaringen met eerdere Kiss Care Love Lipbalms wisselden. De kwaliteit van de lipbalms is altijd goed, maar de verpakking is een nachtmerrie. Toch kon ik het niet laten deze leuke paars-roze lipbalm te testen. Voor de herfst is dit een super leuke kleur namelijk. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees gezellig mee!

CSC_1642 CSC_1644

Het design van de Kiss Care Love lipbalms heb ik altijd leuk gevonden. Niks fancy’s, maar gewoon leuk en vlot, wat wel bij een lippenbalsem past wat mij betreft. De verpakking doet me een beetje denken aan de Maybelline BabyLips, al was Essence veel eerder met dit product. De huls is in exact dezelfde kleur als de stick zelf en het doorzichtige dopje klikt er goed op vast, zodat het niet open gaat in je tas. Bij eerdere lipbalms die ik uit deze reeks heb geprobeerd, ging het draaimechanisme zo ongelooflijk stroef, dat het uiteindelijk vastliep, waardoor ik er 2 heb moeten weggooien. Het product kwam er gewoon niet meer uit. Tot nu toe werkt dit draaimechanisme heel erg soepel en ik hoop ook dat dat zo blijft.

CSC_1646 CSC_1648

De kleur die recentelijk nieuw is toegevoegd aan het assortiment heet 07 Fruity Beauty. Het is de donkerste kleur die Essence tot nu toe heeft uitgebracht in deze reeks lipbalms.

CSC_1650 CSC_1652 CSC_1654 CSC_1656

De kleur is bessen-roze. Het is een diepere roze kleur, met wat paars erin. Het pigment is erg goed voor een lippenbalsem en hij laat ook een mooie roze waas achter op de lippen, als de kleur en de glans wat afslijten. De finish is glossy. Hoewel de kleur erg fel roze lijkt, is de kleur op lippen heel draagbaar. Het is wel goed te zien dat je iets op je lippen hebt, maar het geeft je lippen die mooie roze “Ik heb net een lolly gegeten” look. Ook voelt de lippenbalsem erg comfortabel op de lippen. Hij droogt niet uit. De kleur blijft een beetje op de lippen liggen en wordt niet helemaal opgenomen. Daardoor blijft hij comfortabel aanvoelen en lang zichtbaar op de lippen.

Swatches Essence Kiss Care Love Lipbalm 07 Fruity Beauty:

CSC_1660 CSC_1662

Zoals je ziet op beide foto’s is het pigment erg goed en mooi, maar toch houdt hij die transparante kwaliteit van een lippenbalsem. De geur is erg zoet en doet me aan zoetzure snoepjes denken. Ik vind het een heel erg leuk product om even snel op te doen als je de deur uit gaat of om in je tas te doen om tussendoor even snel aan te brengen. Voor zowel school als werk vind ik dit kleurtje heel geschikt.

Ik kan eigenlijk niks negatiefs bedenken over deze lipbalm. Ik hoop wel dat het draaimechanisme zo soepel blijft lopen. Ik vind deze lipbalm net zo goed, zo niet beter dan de Maybelline BabyLips, terwijl deze minder dan de helft kost.

Essence Kiss Care Love Lipbalm 07 Fruity Beauty is voor € 1,39 verkrijgbaar bij Kruidvat (ook online).

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s