Death By Chocolate?

CSC_0371

Wie is er nou niet gek op chocolade?? De chocolade trend is niet meer weg te denken uit de make-up wereld. Zó veel merken zijn, sinds de komst van de Too Faced Chocolate Bar Palettes, met door chocolade geïnspireerde make-up op de markt gekomen. Het is een leuk thema en wie draagt er nou niet graag chocolade tinten op de ogen? Dat staat iedereen denk ik wel flatterend. Vandaag heb ik al mijn choco-make-up voor de dag getoverd. Lees je mee?

CSC_0365 CSC_0377

Het idee voor deze blogpost ontstond, toen ik het Catrice Chocolate Nudes paletje kocht. Ik viste alle make-up die door chocolade is geïnspireerd uit mijn collectie en realiseerde me, dat het meer was dan ik dacht! Deze blogpost staat vooral in het teken van het Catrice Chocolate Nudes paletje en de N.Y.C. Expert Last Lipstick in 444 Chocolate Chip die beide een nieuwe toevoeging aan mijn collectie zijn.

CSC_0381

Op bovenstaande foto zien jullie het Too Faced Chocolate Bar Palette, met in het deksel het nieuwe Catrice Chocolate Nudes paletje en de NYC Expert Last Lipstick in de kleur Chocolate Chip. Deze twee oogschaduwpaletten zijn compleet verschillend natuurlijk, maar ik vind ze wel allebei erg leuk!

CSC_0383 CSC_0389

Het Catrice Chocolate Nudes Paletje en de NYC Expert Last Lipstick Chocolate Chip, heb ik recentelijk toe mogen voegen aan mijn collectie.

Catrice Chocolate Nudes Eyeshadow Palette:

CSC_0391 CSC_0393 CSC_0395 CSC_0397

Het Catrice Chocolate Nudes paletje bevat 6 kleuren, waarvan 3 matte en 3 glanzende kleuren. De kleuren zijn mooi warm van kleur.

CSC_0399 CSC_0401 CSC_0403

V.L.N.R.: De meest linkse kleur: glanzende highlighter, vrij neutraal met zachte gele ondertoon, prima pigment, heel zacht, iets vlokkig, maar niet zodanig dat je er niet mee kan werken.  De tweede kleur : matte warme crème kleur,pigment niet heel goed, maar ook niet slecht, zacht, maar ook en tikkeltje kalk-achtig, moeilijk egaal te krijgen. Derde kleur: warme lichtbruine kleur, best aardig pigment, iets kalkachtig . Toch is er goed mee te werken. De vierde kleur: glanzende warme chocolade bruine kleur, prima pigment en een kleine micro shimmer die je niet terug ziet op het oog. Daarnaast vinden we de mooiste kleur uit het paletje :warme glanzende bronzen kleur , heel goede kwaliteit, hartstikke goed pigment en zacht en crèmig. Niks op aan te merken! De laatste en meest rechtse kleur : warme matte chocolade bruine kleur, heel goed gepigmenteerd, totaal niet kalkachtig. Dit is de beste matte kleur uit het paletje.

Swatches Catrice Chocolate Nudes Eyeshadow Palette:

CSC_0407 CSC_0409 CSC_0411

Op de foto’s kun je waarschijnlijk al zien dat de oogschaduws in kwaliteit wisselen. Op zich is er prima mee te werken en ben ik heel tevreden over dit paletje. Het kwastje dat er bij zit is trouwens ook best aardig. Met dit paletje kun je niet heel veel verschillende looks maken, wat dat betreft ben je enigszins beperkt, maar toch is dat ook makkelijk. Als je een lekker naturelle draagbare look wilt creëren, voordat je weg moet ’s ochtends, dan leg je dit paletje klaar en tadaaa: make-up voor dummies. Je hoeft niet na te denken, dat heeft Catrice al voor je gedaan!

Catrice Chocolate Nudes en Catrice Absolute Nudes samen:

CSC_0413 CSC_0415

Om (even terzijde) een vergelijking te maken tussen het Chocolate Nudes en het Absolute Nudes palette van Catrice, heb ik ze boven elkaar gefotografeerd, voor het geval je het Absolute Nudes Paletje al hebt en twijfelt over het Chocolate Nudes (bovenaan op foto’s). Zoals je ziet lijken beide paletten erg veel op elkaar. Het Chocolate Nudes paletje is een stuk warmer dan het Absolute Nudes palette en bevat 3 matte tinten. Het Absolute Nudes Palette heeft geen enkele matte tint.

Swatches boven elkaar:

CSC_0417 CSC_0421 CSC_0423

Het Chocolate Nudes Palette zie je bovenaan. In de pan lijken de kleuren dan wel erg op elkaar, maar op de huid zijn ze toch weer heel anders. Ik vind beide paletjes een budget aanrader!

N.Y.C. Expert Last Lipstick 444 Chocolate Chip:

CSC_0425 CSC_0427 CSC_0433 CSC_0435

Deze lipstick is chocolade bruin, maar met een paarse ondertoon. Echt heel apart! De kleur is op de lippen een stuk lichter en meer bessenkleur dan hij lijkt in de huls. De geur is  kaneel-achtig. Voor een N.Y.C. lipstick is hij vrij transparant. Ook is hij iets streperig met het aanbrengen. De formule is zacht en creamy en de lipstick laat een glans achter op de lippen (niet metallic of met glitters!). Het is een mooie kleur, maar je moet wel wat moeite doen om hem egaal aan te brengen. Qua kwaliteit is dit een van de mindere van N.Y.C.

Swatches N.Y.C. Expert Last Lipstick 444 Chocolate Chip:

CSC_0439 CSC_0441

Maar deze 3 producten zijn niet de enige chocolaatjes in mijn collectie!

CSC_0443 CSC_0445 CSC_0461

Op bovenstaande foto’s zien jullie Het Essence All About Chocolate Palette (dat veel koeler van kleur is dan het Catrice Chocolate Nudes paletje), een Max & More mono oogschaduw in de kleur 150 Chocolate, een Rival de Loop Young (Duits merkje) oogschaduw mono in de kleur 16 Chocolate (really?), een Essence 3d Duo in Irresistible Chocolates, een Palmer’s Dark Chocolate lipbalm, een Max & More lipstick in Chocolate Brown N.Y.C. Applelicious Lipbalm in de kleur Chocolate Apple en een Lacura (van de Duitse Aldi) oogschaduw Duo Eyeshadow in de kleur : Hot Chocolate.

Maar dat was nog niet alles!

CSC_0449 CSC_0451 CSC_0459

Links boven zien jullie het I Heart Make-up #Selfie Eyeshadow Palette (review komt binnenkort!) met daarin de mooie bruine matte kleur #Chocfix. Rechts en ook onder zien jullie de Chocolate Soleil bronzer van Too Faced uit het Everything Nice Palette dat een limited edition is. Deze matte bronzer ruikt, net als het hele Chocolate Bar Palette naar chocolade!

CSC_0453 CSC_0455

Er was meer choco in mijn make-up stash te vinden dan ik dacht!

Van het Too Faced Chocolate Bar Palette komt binnenkort een uitgebreide review online. Omdat dit zo’n bijzonder palet is, vind ik dat dat een aparte blogpost verdient!

Q: Heb jij veel “chocolaatjes” in je make-up stash? Als je graag een uitgebreide review wilt zien van het Too Faced Chocolate Bar Palette, laat het me dan gerust weten!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s