Wet ’n Wild Wild Shine Lip Lacquer E927 Risque

CSC_0652

Bij de Action zijn allerlei verschillende Wet ’n Wild producten verkrijgbaar, waaronder deze Wild Shine Lip Lacquer. Waarom hij Lip Lacquer heet? Geen idee. In mijn ogen is het gewoon een lipstick, maar wel een goede! Ben je benieuwd of dit wederom een budget topper is? Lees dan gauw verder!

CSC_0650

De Wet ’n Wild Wild Shine Lip Laqcuers (een hele mond vol!) zitten in een rechthoekig mat zilveren hulsje. Het dopje is doorzichtig en de lipstick steekt boven de huls uit. Het stiftje is erg lang en heel dun, wat heel fijn is met aanbrengen. Het dopje klikt goed vast. Wel wordt het zoals met alle Wet ’n Wild lipsticks al snel een kliederboel, omdat je altijd wel de lipstick raakt, met het dicht doen van de verpakking, al hoe voorzichtig je bent.

CSC_0652 CSC_0658

De kleur van dit stiftje heet E927 Risque, een heel mooie bruine-roze mauve kleur, met een subtiele glans. Deze glans stoort niet en is tijdens het dragen zichtbaar als een glans over de lipstick, maar niet als metallic glans. De lipstick is boterzacht en voelt super fijn aan op de lippen. Het pigment is heel goed, met één keer over de lippen gaan bereik je al volle kleur. De kleur blijft erg goed zitten en laat een egale waas achter op de lippen, als de lipstick gedurende de dag afslijt. De lipstick heeft een heel licht zoetig geurtje en loopt niet uit buiten de liplijn. Hij blijft wel zo’n 4 uur zitten, zelfs met tussendoor eten en drinken.

Swatch Wet ’n Wild Wild Shine Lip Lacquer E927 Risque:

CSC_0660

De kleur is niet te donker en ik vind hem erg mooi voor de herfst.

Omdat de lipstick zo zacht is, moet je wel voorzichtig zijn met aanbrengen, zodat hij niet breekt. Verder kan ik er alleen maar positief over zijn!

Deze budget topper is nu bij de Action verkrijgbaar (er zijn meerdere kleuren) voor € 0,89.

Q: Heb jij al iets van Wet ’n Wild gevonden bij de Action? 

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s