Big Bazar Shoplog en review (Rimmel en oogschaduwkwasten)

CSC_0835

Kort geleden schreef ik een niet zo positieve review van Rimmel producten bij de Action. Ook de Big Bazar heeft deze week Rimmel producten in de aanbieding. Deze producten zijn allemaal van nieuwere collecties en voor een prikkie verkrijgbaar. Natuurlijk wilde ik ze maar wat graag uittesten! Ook nam ik twee oogschaduwkwasten mee. Lees je mee wat ik ervan vind?

CSC_0857

De actie die de Big Bazar momenteel heeft lopen, geldt tot en met 20 september 2015 en houdt in: 2 + 1 gratis op alle Rimmel en Revlon make-up. De producten zijn € 2,99 per stuk, maar bij 3 stuks krijg je er dus 1 gratis en dan zijn ze € 2,- per stuk. Dat is geen geld voor deze nieuwe producten, van goede kwaliteit. Ik nam maar liefst 9 stuks mee en wil jullie graag laten weten wat ik van deze producten vind, zodat je hopelijk nog van de aanbieding gebruik kan maken!

Rimmel Magnif’eyes Mono Eye Shadows:

CSC_0839

Deze mono oogschaduws zijn nog niet zo lang geleden toegevoegd aan het assortiment van Rimmel. Ik vind de verpakking heel erg leuk en ook het stukje van het kroonmotiefje van Rimmel vind ik een leuk detail. Ik had al eens vaker gelezen dat deze oogschaduws niet heel erg goed van kwaliteit waren, maar toch nam ik ze mee. Tot mijn grote verbazing vind ik ze echt geweldig! Ik nam 008 Lilac Magnet (de oudroze kleur met een paarse glans), 006 Bronze Magnate (een chocolade bruine kleur met een bronzen glans) en 009 Dollar Magnifico (de blauwe-mosgroene kleur met gouden glans) mee. Alle drie de kleuren hebben een mooi pigment, zijn lekker zacht en zijn prettig om mee te werken. Na gebruik blijft het motiefje.

Swatches Rimmel Magnif’eyes Mono Eye Shadows:

CSC_0859 CSC_0861

V.l.n.r.: Lilac Magnet, Dollar Magnifico, Bronze Magnate.

Deze mono’s zijn crèmig, goed gepigmenteerd en geven geen fallout. Super dus!

Rimmel Glam’eyes HD 5 Colour Eye Shadow  Palette 028 Burgundy Palace:

CSC_0841

Dit doosje met 5 oogschaduwkleuren sprong me meteen in het oog. Alle 5 de kleuren hebben een glans, maar de bruine kleur linksboven is nagenoeg mat. Prima voor de arcadeboog dus. In dit paletje vind je een bruine kleur die iets naar paars neigt, een cranberry kleur met een gouden glans, een lila-taupe kleur, een warme champagne kleur en in het midden een zachte warme roze kleur met een gouden gloed.

Swatches Rimmel Glam’eyes HD 5 Colour Eye Shadow Palette 028 Burgundy Palace:

CSC_0865 CSC_0869

Deze oogschaduws zijn iets droger en minder crèmig dan de mono’s. Het pigment van sommige kleuren is heel goed en van sommige kleuren voldoende. Vooral de lichtere kleuren hebben iets minder pigment, maar nog steeds meer dan genoeg. Er is zeker een mooie look mee te maken, al mis ik een compleet matte kleur. Die voeg ik zelf toe. Er is een heel klein beetje fallout onder je oog, na het aanbrengen, maar niks schokkends. Geen enkele kleur bevat glitter. Ook deze oogschaduw vind ik een aanrader!

Rimmel oogpotloodjes:

CSC_0847

Ook nam ik 3 oogpotloodjes mee, namelijk een blauwe Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil in de kleur 021 Denim Blue, een Exaggerate Waterproof Eye Definer 270 Purple Shock (een twist-up potloodje met smudger en slijpertje) en een Scandaleyes Eye Shadow Stick 014 Bootleg Brown (dikke potlood in een matte diepe bruine kleur).

Swatches Rimmel oogpotloodjes:

CSC_0873

V.l.n.r.: 270 Purple Shock, 021 Denim Blue, 014 Bootleg Brown.

Over deze potloodjes kan ik kort zijn, want ze zijn alle 3 prima van kwaliteit en blijven goed zitten. De jumbo potlood kan als oogschaduw stick of als oogpotlood gebruikt worden. Ik vind ze alle drie een aanrader!

Rimmel Kate Moss Matte Lipstick 105 en Rimmel Lasting Finish Colour Rush Balm 200 Keep Mauving:

CSC_0845 CSC_0877 CSC_0879 CSC_0881

Ook nam ik twee lipproducten mee, die ik allebei fantastisch vind. De matte lipstick in de kleur 105 leek op het eerste gezicht een glansje te hebben in de vorm van micro-shimmertjes. Deze lipstick ruikt een beetje fruitig, maar dat is helemaal niet overheersend. Op de lippen is deze kleur gewoon mat. De Colour Rush Balm is in de kleur 200 Keep Mauving. Beide lipproducten zijn fantastisch! De pigmentatie is mooi, ze blijven goed zitten en vooral de balm heeft een mooie glans en voelt heel verzorgend aan. Beide producten drogen niet uit. De Colour Rush Balm Stick ruikt naar vanille.

Swatches Rimmel Kate Moss Matte Lipstick 105 en Rimmel Colour Rush Lipbalm Keep Mauving:

CSC_0883 CSC_0885

Links: Rimmel Kate Moss Matte Lipstick 105 , Rechts: Rimmel Colour Rush Lipbalm Keep Mauving.

Da matte lipstick 105 heeft een super mooie roze bruine kleur, echt perfect voor het najaar. Ik heb meerdere lipsticks van deze collectie en ze zijn totaal niet uitdrogend en dat voor een matte lipstick. Tot mijn grote schrik zag ik deze lipsticks in de rode huls niet meer staan bij “mijn” Etos. Zou dat betekenen dat ze uit het assortiment gaan? Hopelijk niet!

De Colour Rush Lipbalm heeft een prachtige diepe bruin-roze mauve kleur met een glossy finish. Deze lipbalm overleeft een maaltijd met gemak en blijft lang zitten (ook na veel drinken). De glans wordt na een tijdje iets minder, maar de kleur blijft gewoon zitten. In het begin voelt de lipbalm super zacht en hydraterend, later voel je hem niet meer zitten. Heel prettig dus!

Ik vind beide anraders!

CSC_0849 CSC_0887 CSC_0891

Ook nam ik twee oogschaduwkwastjes mee. Beide zijn perfect! Ze zijn super zacht en er is heel goed mee te werken. Vooral het smalle kwastje deed me zelfs een beetje denken aan de Mac 217 brush. De kwastjes van Big Bazar heten Claudia en Patricia, maar ik weet niet welke welke is, want dat stond niet op de verpakking, maar alleen op de bon. Ik vind beide een aanrader!

Beide kwastjes zijn voor €0,99 verkrijgbaar bij Big Bazar.

Big Bazar Perfect Touch Eye Shadow Tint #06:

CSC_0853

De Perfect Touch producten stellen me eigenlijk nooit teleur. Deze oogschaduwpotloodjes zijn er in meerdere kleuren en deze kleur was nu in de aanbieding met 50% korting, dus nog maar € 0,75. Ik vond de kleur heel mooi en wilde hem graag eens proberen. De kleur is inderdaad heel mooi koel lavendel-paars met een mooie glans. Echt helemaal “setten” doet dit potloodje niet. Het is overduidelijk geen Rimmel potloodje, maar als basis voor onder oogschaduw is hij prima. Ook dit vind ik een aanrader!

Swatch Perfect Touch Eye Shadow Tint #06:

CSC_0875

Conclusie:

Ik kan alle producten stuk voor stuk aanraden! De actie van Rimmel is 2+1 gratis. Los zijn de producten €2,99 per stuk. Deze aanbieding geldt tot en met 20 sept. 2015. De kwastjes zijn €0,99 en de Perfect Touch oogschaduw stick is nu verkrijgbaar voor €0,75.  Alles is verkrijgbaar bij de Big Bazar.

Q: Laat me weten of jij een van deze Rimmel producten hebt en wat je ervan vindt!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s