Miss Sporty My BFF Lipstick 400 My Nice Plum

CSC_0903

Tot mijn grote verrassing zag ik vorige week nieuwe lipsticks van Miss Sporty bij de Etos! Omdat Etos op dat moment ook een aanbieding had van 30% korting, nam ik er één mee. Er waren wel 10 of 12 kleuren om uit te kiezen en ik vond er een heleboel leuk, dus ik heb me echt moeten beheersen! Ik koos voor de kleur 400 My Nice Plum, een mooie donkere bessen-pruim kleur die wel bij de herfst past. Ben je net zo nieuwsgierig als ik naar deze nieuwe budget lipsticks? Lees dan gauw verder!

CSC_0895 CSC_0897

De huls van deze lipsticks heeft de kleur van de lipstick zelf, wat ik erg leuk vind. In het schap stonden allemaal leuke kleurrijke hulsjes naast elkaar, van nude, tot perzik, tot roze, rood en berry. Door deze gekleurde huls is de lipstick makkelijk terug te vinden in je tas/ lade/ make-up bakje. Miss Sporty is echt goed bezig met nieuwe leuke lipproducten en mooie verpakkingen wat mij betreft! De lipstick is lang en iets smaller dan een gewone lipstick, maar niet veel smaller.

CSC_0899 CSC_0901 CSC_0903 CSC_0905

De dop klikt stevig vast, waardoor je hem makkelijk mee kan nemen in je tas. Onderaan zit een stickertje met de naam. Ze zijn allemaal naar een “best friend” genoemd, vandaar BFF. Er waren veel leuke kleuren om uit te kiezen. Sommige kleuren bevatten glittertjes. Deze kleur heeft een crèmefinish en bevat geen glitters of glans. De stick is lang, dus je krijgt veel product in deze stick.

Miss Sporty My BFF Lipstick 400 My Nice Plum:

CSC_0907 CSC_0909 CSC_0911 CSC_0913 CSC_0917

Deze lipstick heeft een prachtige bessen-pruim /diepe bordeaux rode kleur. Hij lijkt in de huls iets donkerder dan hij daadwerkelijk overkomt op de lippen. Op de lippen kleurt deze lipstick, namelijk iets meer paars-roze-rood. Net na het aanbrengen is de kleur glossy, maar na een tijdje wordt hij vanzelf wat matter. Hij laat zich heel gemakkelijk aanbrengen door de vorm van de lipstick. Hij is smal genoeg om overal mooi bij te kunnen, zonder buiten de lippen te gaan. Ik zou wel aanraden om twee keer over de lippen te stiften, om de kleur zo egaal mogelijk te maken.

Swatches Miss Sporty My BFF Lipstick 400 My Nice Plum:

CSC_0919 CSC_0921

De lipstick is iets transparanter dan hij lijkt in de huls, maar hij is ook heel makkelijk op te bouwen tot volle kleur, zonder dat je dan een dikke laag lipstick op je lippen hebt. Hij voelt zo zacht als een lippenbalsem, maar wordt na een tijdje wat droger op de lippen. Hij loopt niet uit buiten de lijntjes, laat een mooie stain achter na het eten of drinken, blijft best lang zitten en heeft een subtiele licht zoete fruitige geur (anders dan de Miss Sporty Lipsticks in de zwarte huls en ook anders dan de Liquid Lipsticks en de dunne twistup lippotloodjes van Miss Sporty.)

Conclusie:

Ik kan alleen maar positief zijn over deze leuke lipstick! Het pigment is prima. Hij is iets transparant, maar is makkelijk op te bouwen, ruikt aangenaam, voelt prettig op de lippen en loopt niet uit. Ik vind de verpakking mooi en handzaam. Er is veel keuze uit verschillende kleuren en de lipsticks zijn super budget! Ik denk dat ik er in de toekomst zeker nog wel een paar bij ga halen.

Deze leuke lipstick is , net als zeker 10 andere kleuren, verkrijgbaar bij de Etos voor € 2,99. Dat is geen geld voor zo’n leuk stiftje!

Q: Heb jij al een nieuwe Miss Sporty My BFF lipstick geprobeerd? Zo ja, laat me gerust weten welke en wat je ervan vindt!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Miss Sporty My BFF Lipstick 400 My Nice Plum

 1. Ik kende deze nog niet, maar wauw dat ziet er goed uit! Ik zal zeker even een kijkje nemen bij de Etos 🙂 X

  Like

 2. Ziet er goed uit! Miss sporty is een fijn merk en altijd heerlijk betaalbaar. Liefs Gea http://www.glamview.nl

  Like

 3. Griet zegt:

  Lijkt me een erg mooie herfstkleur 🙂

  Like

 4. Danielleeee zegt:

  Wat een prachtige kleur lipstick!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s