Maybelline BabyLips Electro Berry Bomb

CSC_0950

Helaas lopen we in Nederland nog een beetje achter wat de Maybelline BabyLips betreft. In Duitsland lopen ze iets voor op ons, maar zo ver als Amerika zijn we nog lang niet! In Amerika wordt editie na editie uitgebracht. Hoe houden we het bij! Deze kleur van de BabyLips Electro had ik al langer op het oog en vond hem in Duitsland! Lees je mee?

CSC_0946 CSC_0948 CSC_0952 CSC_0954 CSC_0956

De Maybelline BabyLips zijn in vele verschillende kleuren en smaakjes te krijgen, maar écht paars had ik tot nu toe nog niet gezien. Deze kleur Berry Bomb, is echt PAARS, niet overheen te kijken paars, wat ik wel apart vind.

CSC_0958 CSC_0960 CSC_0962

Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten en een hoop beloftes. Ik vind deze beloftes een beetje non-descript. Ze zeggen veelal hetzelfde, maar tevens ook niks. Echt voedend vind ik de BabyLips niet. Wel voelen ze gewoon prettig aan op je lippen. De Electro lijn is wat dunner en wateriger dan bijv. de Dr. Rescue lijn, die ik de beste vind.

CSC_0964 CSC_0966 CSC_0970 CSC_0972

De Electro’s van Maybelline hebben een zwarte huls. Ze danken de naam Electro aan de felle kleurtjes die ze hebben. De Dr. Rescues zitten in een witte huls (en smaken en ruiken naar pepermunt) en de originele lijn waar Maybelline mee uit kwam, dat zijn allemaal verschillende kleurtjes. Ik vind de verpakking erg leuk en speels.

CSC_0974 CSC_0976 CSC_0978 CSC_0980 CSC_0982

Als je naar de lettertjes op de verpakking kijkt, dan verwacht je misschien een roze-paarse stick, maar niets is minder waar. De stift zelf is echt paars. Donker koel paars. De geur is een fruitig, zoals cassis.

Swatches Maybelline BabyLips Electro Berry Bomb:

CSC_0984 CSC_0986

De lippenbalsem is vrij transparant, maar is heel makkelijk op te bouwen tot een diepe paarse kleur. Hij is super glossy, bijna waterig zoals hij eruit ziet. Hij blijft goed zitten en laat een mooie stain achter. Echt verzorgend vind ik de BabyLips persoonlijk niet. Daarom zou ik ook nooit een transparante kopen. Ik koop ze alleen voor een leuk kleurtje. Op de lippen kleurt deze, afhankelijk van je lipkleur waarschijnlijk, iets warmer. Ik vind hem erg mooi. De Dr. Rescue BabyLips zijn iets meer verzorgend dan deze. Mocht je een echte verzorging zoeken, dan zou ik de Kruidvat Pure & Nature lippenbalsem aanbevelen.

Conclusie:

De lippenbalsem is leuk als licht of op te bouwen kleurtje op de lippen. Hij is wat waterig en ook transparant, maar met meerdere laagjes is hij bijna zo gekleurd als een transparante lipstick. De geur is fruitig (cassis), die niet echt heel lang blijft hangen. Deze BabyLips voelt iets glibberig aan op de lippen, maar loopt niet uit. Echt verzorgend is hij niet.

Ik heb deze BabyLips Electro Berry Bomb gevonden bij Müller in Duitsland. Ik heb verhalen gelezen dat het een limited edition zou zijn. Ik heb ook gelezen dat hij nog steeds verkrijgbaar zou zijn. In Duitsland kosten de BabyLips € 2,49.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Maybelline BabyLips Electro Berry Bomb

 1. Danielleeee zegt:

  Jammer dat hij niet verzorgend is, daar is hij toch eigenlijk voor bedoeld.

  Like

 2. svenja zegt:

  Jammer dat je hem niet verzorgend genoeg vindt! De paarse kleur vind ik overigens echt heel mooi! Het zou echt perfect zijn als de balsem en verzorgend is en een mooi kleurtje op de lippen geeft!

  Like

  • Misschien werkt hij bij andere mensen wel verzorgend? Vind ik altijd vrij persoonlijk.Sommige lippenbalsems werken bij anderen niet en bij mij weer wel en andersom. De kleur is inderdaad erg mooi! X

   Like

 3. Lisa zegt:

  Bij welke winkels in Duitsland kun je babylips halen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s