Nieuwe Cosmetica bij Action: Fashion Professional

CSC_1273

Toen ik maandag even naar de Action moest om een vestje te ruilen, kon ik het natuurlijk niet laten even bij de cosmetica te kijken! Tot mijn grote verrassing zag ik dat Action alweer nieuwe producten had voor een prikkie. Toen ik het kocht, ging ik er eigenlijk meteen vanuit dat het van Max & More was, het merkje van de Action waar ik echt dol op ben. Thuis zag ik dat er nergens op de verpakking Max & More stond, dus wie weet is dit weer een nieuw merkje? Ben je net zo benieuwd als ik? Lees gezellig mee!

CSC_1271 CSC_1273 CSC_1275

Ik nam 3 Long Lasting Lipglossjes mee, in een felle rode, felle roze en metallic glitterig roze kleur. Ook nam ik 2 duo sticks mee, met aan de ene kant een lipstick en aan de andere kant een bijpassende lipgloss,  in het fel warm rood en in een mooie burgundy kleur. Ook nam ik hun wenkbrauwpotlood en highlighter duo mee in dark en een Maybelline mascara.

Fashion Professional Lipgloss Longlasting Formula:

CSC_1277 CSC_1279 CSC_1281 CSC_1285 CSC_1287

Ik nam de kleur 36 Hot Pink mee: een felle crèmige Barbie roze kleur, 37 Pink Fusion: een roze metallic glitterlipgloss met een bijna duochrome finish en nummer 41 Shock-me Red: een crèmige warme felle rode lipgloss. De verpakking sprak me meteen aan, niet alleen van de doosjes, maar ook van de lipglossjes zelf. Ze zien er best wel sophisticated uit. Als je de doosjes open maakt, dan merk je echter wel dat het een budget merkje is, want de hulsjes voelen wel wat goedkoop aan. Wat ik jammer vind, is dat de namen van de lipglossjes alleen op de doosjes staan en niet op de glossjes zelf. Daar staat alleen het nummer op. Ik had het fijn gevonden als er ergens nog een stickertje met de naam had gezeten. Laten we ze alle drie eens van dichtbij bekijken!

Fashion Professional Lipgloss Long Lasting Formula 36 Hot Pink:

CSC_1289 CSC_1291

Fashion Professional Lipgloss Long Lasting Formula 41 Shock-me Red:

CSC_1293 CSC_1295

Fashion Professional Lipgloss Long Lasting Formula 37 Pink Fusion:

CSC_1297

Alle drie naast elkaar:

CSC_1367

Links: 36 Hot Pink, Midden: 41 Shock-me Red, rechts: 37 Pink Fusion.

Swatches Fashion Professional Lipglossjes Long Lasting Formula:

CSC_1307 CSC_1309 CSC_1311

36 Hot Pink (L)  is een crèmige felle Barbie roze kleur die goed dekt en veel pigment heeft. De kleur knalt echt je lippen af. Ook 41 Shock-me Red (M) is een goed gepigmenteerde crèmige gloss, die íets meer transparant is dan Hot Pink en 37 Pink Fusion is een warme roze transparante gloss met een metallic glitterende glans.

De lipglossjes plakken een heel klein beetje, afgezien van 37 Pink Fusion, de glitterende gloss. Ze zijn inderdaad best wel long lasting en ze zijn wat dikker van samenstelling. Ze laten in elk geval wel een kleurtje achter op de lippen als je ze een tijdje hebt gedragen. De lipglossjes hebben geen geur. De glittertjes in de kleur 37 Pink Fusion, voel je niet op de lippen zitten. Ze lopen nauwelijks tot niet uit buiten de lijntjes. Je ziet er misschien íets van na een tijdje als je van heel dichtbij kijkt. Ze doen me wel wat denken aan de lipglossjes van de Big Bazar. Ik vind ze best wel grappig, maar ik weet niet of ik deze kleurtjes vaak zo zou dragen, in lipgloss vorm.

Fashion Professional Eyebrow Pencil Lifter & Filler 03 Dark:

CSC_1369 CSC_1371

Toen ik dit product zag liggen, dacht ik dat het een gewoon wenkbrauwpotlood was, maar dan wat dikker. Dit potlood is namelijk bijna een chubby stick. Nadat ik de verpakking opende zag ik dat één kant het wenkbrauwpotlood is met een slijpertje in de dop, wat wel handig is, vanwege dit gekke formaat potlood en dat de andere kant een huidkleurig potloodje is, om de wenkbrauw wat mee te liften. Ik nam de kleur 03 Dark mee, omdat ze alleen 01 Light en 03 Dark hadden. Helaas is deze kleur veel te donker voor me, want hij kleurt op de huid nog donkerder dan het potloodje doet vermoeden.

Fashion Professional Eyebrow Lifter & Filler 03 Dark:

CSC_1375 CSC_1377 CSC_1379 CSC_1381 CSC_1383

Toen ik de verpakking openmaakte, viel me meteen op hoe goedkoop het product eruit ziet. Beide kanten van het potlood zagen er helemaal gemangeld uit. Ik heb de donkere kant meteen bijgeslepen. Zoals je ziet, ziet vooral de lifter huidkleurige kant er wel heel gek uit, alsof het stiftje er verkeerd om in zit. Maar goed, als het product fijn is, is dat niet zo’n ramp toch?…. Maar helaas ben ik er niet zo’n fan van. Laten we eerst even naar de swatches kijken en dan vertel ik daarna waarom ik geen fan ben.

Swatches Fashion Professional Eyebrow Pencil Lifter & Filler 03 Dark:

CSC_1385 CSC_1387 CSC_1389

Boven zie je steeds de lifter kant, die bedoeld is voor net onder de wenkbrauw om de wenkbrauw er mooi strak en gelift uit te laten zien en onder zie je het wenkbrauwpotloodje zelf. Helaas is sowieso de kleur van het potloodje écht te donker voor me. Beide producten zijn sterk gepigmenteerd, dus daar kom ik echt niet mee weg. Juist omdat het potlood zo dik is, dikker dan een standaard wenkbrauwpotlood, heb je maar weinig controle over het aanbrengen. Daarbij komt dat de wenkbrauwpotlood kant zó zacht, creamy en gepigmenteerd is, dat je heel snel veel te veel product op je wenkbrauwen hebt aangebracht. Corrigeren daarna is lastig, omdat de kleur niet makkelijk weg te vegen is. Het potlood is erg wax-achtig en ziet er onnatuurlijk uit. Het is nét te vettig. Daardoor blijft het ook niet lang genoeg zitten. De lifter kant daarentegen is een heel ander verhaal, want die is vrij stroef en droog. Je moet wat harder over je huid trekken, wil je deze kunnen aanbrengen. De kleur van deze lifter is erg rozig, maar op zich werkt dat nog wel. Het nadeel bij mij is: als je wenkbrauwen niet helemaal gelijk zijn  onderaan en als sommige haartjes iets lager zitten dan anderen, dan teken je over die haartje heen, waardoor het juist slordig of hakkelig wordt. Mijn wenkbrauwen zagen er met dit product vreemd, rommelig, hakkelig en slordig uit. Ook leek ik wel boos, maar dat kwam door de kleur. Let daar dus goed op: de kleuren vallen echt wel donker uit. Als wenkbrauwpotlood kan ik dit waarschijnlijk niet gebruiken, maar misschien wel als nude en donker oogpotloodje? Het slijpertje functioneert overigens prima.

Fashion Professional 2-in-1 Lip Dual Long Lasting Formula:

CSC_1313 CSC_1317 CSC_1319 CSC_1363 CSC_1321

Toen ik dit product in de winkel zag, dacht ik dat het een vloeibare lipstick was, met een doorzichtige gloss, zoals bijvoorbeeld de Lipfinity’s van Max Factor. Thuis kwam ik er pas achter dat het aan de ene kant een lipstick is en aan de andere kant een bijpassende gloss. Net als bij het wenkbrauwpotlood vond ik deze verpakking dus niet zo duidelijk. Wel was ik aangenaam verrast door wat ik in het doosje vond. Dit product is mijn favoriet van ze allemaal.

Fashion Professional 2-in-1 Lip Dual Long Lasting Formula 41 Shock-me Red:

CSC_1323 CSC_1325 CSC_1331 CSC_1333 CSC_1337 CSC_1339

Hoewel het nummer en de naam van dit lipproduct hetzelfde is als dat van de lipgloss in de felle rode kleur, is deze kleur toch anders. Deze kleur is namelijk nog íets warmer. Deze gloss is niet hetzelfde als de Long Lasting gloss. Deze is namelijk transparanter en wateriger en deze plakt helemaal niet. De lipstick is creamy en bevat geen glitters of andere poespas. Ook laat deze een stain achter en loopt hij niet uit. De lipstick van dit duo heeft geen geur, de lipgloss wel, die ruikt fruitig. Ook kan je de gloss los dragen van de lipstick. Dan geeft deze je lippen een mooi naturel kleurtje met een mooie gloss en ook deze laat na het slijten een mooi egaal kleurtje achter.

Swatches Fashion Professional 2-in-1 Lip dual 41 Shock-me Red:

CSC_1343 CSC_1345

Links zie je alleen de lipstick (1 enkele swatch), in het midden de gloss alleen en rechts de lipstick met de gloss eroverheen.

Fashion Professional 2-in-1 Lip Dual Long Lasting Formula 47 Burgundy Red:

CSC_1347 CSC_1349 CSC_1351 CSC_1353 CSC_1355

Dit is mijn favoriete product van alles. De kleur is prachtig, namelijk bruin-bordeaux rood, maar wel naturel en draagbaar. De lipstick is creamy en voelt prettig op de lippen, Het pigment is prima, maar niet over the top. De gloss is iets bruinig. Voor de rest geldt alles wat ik hierboven vermeld heb. Even ter referentie: de Max & more lipsticks zijn dikker en zijn sterker gepigmenteerd dan deze.

Swatches Fashion Professional 2-in-1 Lip Dual 47 Burgundy Red:

CSC_1361

Links: alleen de lipstick, midden: alleen de gloss, rechts : lipstick met de gloss eroverheen. Ik denk dat ik steeds beide producten los van elkaar ga dragen, omdat ik niet zo’n “gloss over lipstick”-type ben.

Maybelline Illegal Definition Mascara:

CSC_1391

Ook hadden ze bij de Action deze Maybelline mascara. Ik was eigenlijk van plan om hem dicht te laten, maar heb hem toch inmiddels opengemaakt en kan zeggen dat het echt een super mascara is. Het borsteltje is dun en van rubber en geeft mega veel lengte, separatie en ook wat volume. De mascara ruikt wel een beetje parfumachtig, maar toch kan ik hem aanraden.

Al deze producten zijn momenteel bij de Action verkrijgbaar. De Fashion Professional Producten zijn € 0,99 en de Maybelline mascara is € 3,99. Ik zou vooral de mascara en de 2-in-1 Lip Duals aanraden. Het wenkbrauwpotloodje vind ik niks en van de Long Lasting Lipglossjes weet ik niet wat ik van de kleuren moet vinden in lipgloss vorm. Ik weet trouwens niet of de Fashion Professional producten ook van Max & More zijn. Op de verpakking staat wel “Max-Brands” bij de importeur. Hier staat niet op dat het niet op dieren getest is, zoals wel altijd wordt vermeld op Max & More producten. Ik vind de reguliere producten van Max & More beter.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Nieuwe Cosmetica bij Action: Fashion Professional

 1. Teddy zegt:

  Ik vind de producten er goed uit zien voor dat geld! 🙂

  Like

 2. Demi zegt:

  Wat een leuke blog heb je! Gelijk een nieuwe volger erbij van mij 😉
  En zulke mooie foto’s gemaakt, met die herfstbladeren, gaaf hey!

  Liefs, Beautyvanmij

  Like

 3. angelaah23 zegt:

  Ziet er goed uit! ik heb nu de hot pink gekocht, en hij is wel aardig!

  Liefs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s