I Heart Makeup No Photos Please Eyeshadow Palette

CSC_1848

I Heart Makeup is een make-up merk dat onderdeel is van Makeup Revolution. Ik heb een oogschaduw palet van Makeup Revolution, dat ik echt geweldig vind en toen ik deze en het #Selfie palet zag liggen bij Kruidvat, besloot ik beide mee te nemen. Ik wilde ze graag eens proberen om te kijken of de kwaliteit net zo goed is. Ben je benieuwd naar I Heart Makeup oogschaduw, lees dan gezellig verder!

CSC_1834 CSC_1836 CSC_1838

Het oogschaduw paletje dat ik vandaag met jullie wil bespreken, is het No Photos Please paletje. Het #Selfie paletje, met voornamelijk neutrale kleuren, komt binnenkort aan bod! Het No Photos Please paletje heeft, net als het # Selfie paletje een leuke felroze verpakking. De verpakking van dit paletje is neon fuchsia roze. Op de achterkant staat een afbeelding van het paletje, dat in dit geval heel aardig overeen komt met de binnenkant. Ook zit er een gratis primer bij.

I Heart Makeup No Photos Please Eyeshadow Palette:

CSC_1840 CSC_1842 CSC_1844 CSC_1846

Het zwarte kleine doosje met 10 oogschaduws, heeft een 3D voorkant. Afhankelijk van hoe je het paletje tegen het licht houdt, verandert de voorkant. Het is een stevig zwart doosje, dat goed dicht klikt, maar wat wel wat lastig open te maken is. Ik moet er echt mijn nagels tussen zetten. Voordeel is wel dat het in je tas niet open zal gaan.

CSC_1848 CSC_1850 CSC_1852 CSC_1854

Helaas staan de namen van de oogschaduws alleen op een plastic velletje dat in het paletje zit. Het paletje zelf is erg compact en vrij klein, dus er is geen plaats voor de namen in het palet zelf. De spiegel is even groot als het palet zelf. Daar is dus prima mee te werken. Het sponsapplicatortje dat erbij zit, is niet zo handig in gebruik met deze oogschaduws. De oogschaduws zijn erg creamy en het sponsje wat te stug om goed kleur op te pakken en over te brengen op het ooglid. De afzonderlijke vakjes zijn wel wat aan de kleine kant, dus het is lastig je kwastje of je vingers precies erin te mikken.

CSC_1874 CSC_1876 CSC_1878 CSC_1880 CSC_1882 CSC_1884

Het No Photos Please paletje is erg kleurrijk. Helaas zit er geen enkele matte kleur in dit palet, dus een extra kleur erbij pakken is een must. De oogschaduws zijn super creamy, ze voelen bijna nat aan als een crème. Je kan met dit palet zowel een neutrale lichte look maken als smokey eyes of een kleurrijke look. Wat dat betreft kun je alle kanten op, zeker als je een matte bruine kleur toevoegt.

Swatches I Heart Makeup No Photos Please Eyeshadow Palette:

CSC_1886 CSC_1888 CSC_1890 CSC_1892 CSC_1894 CSC_1896 CSC_1898

Ik realiseer me dat dit heel veel swatch foto’s zijn die op elkaar lijken, maar tóch is elke foto anders. Als je de foto’s aanklikt, zie je dat de camera steeds bepaalde kleuren beter belicht dan anderen en met al deze foto’s, heb je een zo compleet mogelijk beeld.

De pigmentatie van deze 10 kleuren is insane! Ze zijn super zacht en creamy, maar zijn met een kwastje maar moeilijk aan te brengen. Het is dan lastig de kleur van de pan, naar je kwast over te brengen en dan nog van de kwast naar je oog. Dit komt waarschijnlijk doordat de oogschaduws zo creamy zijn dat ze haast plakkerig zijn en aan de kwast blijven plakken en dan niet aan het ooglid hechten. Ik breng deze oogschaduws aan met mijn vingers en dan werkt het prima. Dan heb je ook het minste last van fallout, wat met een kwastje nogal eens wil gebeuren met deze oogschaduws. Wat ik zo mooi vind aan deze oogschaduws is dat ze zó glanzend zijn, dat ze bijna wet-look zijn, waardoor ze een laagje over het ooglid leggen, die rimpeltjes e.d. niet accentueren. Sommige glanzende oogschaduws kunnen rimpeltjes boven het oog heel erg accentueren, zodat het eruit ziet als “reptielenhuid”. Soms kunnen ze dan ook vasthaken aan hoger liggende structuur en willen ze maar niet vast “plakken” op de lager liggende structuur, zoals in een rimpeltje. Zo wordt de kleur niet egaal. Bij deze oogschaduws heb je dat probleem absoluut niet, waardoor deze glanzende oogschaduws ook geschikt zijn voor mature huid. Ze blijven heel goed zitten, mits je een goede primer gebruikt. Vooral als je vettige oogleden hebt, denk ik dat deze zonder primer gaan glijden, omdat ze zo creamy zijn. Ik had gedacht het neutrale paletje leuker te vinden, maar ik grijp steeds vaker naar deze. Er zijn leuke kleuren voor de lente zoals de lila, roze en paarse kleur, maar ook super toffe “jewel-tones” voor de hefst en winter. De kleuren zien er op het ooglid zo uit als in de pan, afgezien van de meest rechtse zwarte kleur, die is namelijk meer donker grijs op het oog, dan zwart. Ik vind dit paletje super!

I Heart Makeup Eye Primer:

CSC_1778 CSC_1804 CSC_1806

De gratis eye primer die in het doosje zit, is een glanzende champagne kleur. Toen ik hem voor het eerst zag, dacht ik: Wow, dit lijkt wel op de Urban Decay Primer Potion Sin! Helaas is dat niet zo, want als je hem verder verdeelt over het oog, is het een grote glitter bom en die glitter valt acuut naar beneden. Ik zag eruit als een Kerst-ornament, na het aanbrengen van deze primer. Die zou ik dus overslaan en een andere gebruiken….. of wellicht heel voorzichtig zijn, maar ik weet niet of dat werkt.

Ik vind dit doosje van goede kwaliteit en nog veel leuker dan ik had verwacht. Eigenlijk zijn alleen de smaragdgroene en de petrol blauwe kleur geen everyday kleuren, maar de rest valt best mee en is best dagelijks te dragen. Houd er wel rekening mee dat het pigment én de glans echt intens zijn!

Ik heb dit leuke paletje bij Kruidvat gevonden voor € 5,99. Ik zag er laatst nog een paar liggen, maar het zou kunnen zijn dat Kruidvat ze niet meer heeft. Ik zie nu dat ze bij http://www.beauty88.nl verkrijgbaar zijn voor € 4,99.

Q: Heb jij ervaring met I Heart Makeup? Laat het me weten in de comments!

Bedankt voor het lezen en veel liefs.

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op I Heart Makeup No Photos Please Eyeshadow Palette

 1. inspiredbylifee zegt:

  Leuke palette

  Like

 2. Beautyjuf zegt:

  Ik ben niet bekend met dit merk. Ik vind de swatches er ontzettend goed uitzien!

  Like

 3. Hey dat palet ziet er supergoed uit! En je legde ook heel erg goed uit wat je goed vond en wat minder goed. En daarom heb ik jouw blog genomineerd voor de Liebster Award! Omdat je het goed uilegd en altijd goede fotos maakt! Neem zeker een kijkje op mijn blog om te weten wat je moet doen als je genomineerd bent! XXX

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s