Liebster Award

liebster-award

(Foto van Liebster Award button komt van http://www.madebyellen.com)

Vandaag ben ik door Fashion Trendsetter: http://www.blogfashiontrendsetter.wordpress.com/ genomineerd voor de Liebster Award: een award voor bloggers, gegeven door andere bloggers. Ik voel me natuurlijk vereerd en super blij dat Fashion Trendsetter me genomineerd heeft! Dankjewel daarvoor! Fashion Trendsetter heeft 11 vragen bedacht, waarop ik vandaag antwoord ga geven!

Laten we gauw beginnen met de vragen!

Vraag 1: “Als je maar een paar schoenen mocht houden van degene die je nu hebt welke zou dat zijn?”:

Dat kunnen alleen mijn cognac-kleurige laarzen van Van Haren zijn. Ze staan overal leuk op: jeans, jurken en rokken en lopen héérlijk. Helaas zijn ze niet meer waterdicht, maar wellicht helpt het als ik ze nog eens inspuit. Ik heb ze vorig jaar bij Van Haren gekocht en volgens mij hebben ze ze nog steeds. Ze zijn ook nog eens erg betaalbaar (echt leer) en ook verkrijgbaar in het zwart!

CSC_1444

Vraag 2: “Welke blog lees je de laatste tijd het vaakst?”: 

Pfoeeh, dat is een moeilijke. Ik heb elke dag het gebruikelijke rijtje van blogs die ik “afstruin”. Ik kan me niet beperken tot één blog denk ik. Ik lees dagelijks:   http://veracamilla.nl , http://www.ultimatefashionlover.nl , http://www.blushingbeauty.nl http://www.livelifegorgeous.nl , http://www.beautyjuf.nl en nog véél meer andere blogs.

Vraag 3: “Hoeveel blogs denk je dat er in de hele wereld zijn?”

Ik denk wel miljoenen! In elk geval duizelingwekkend veel, maar dat geeft ook maar aan hoe leuk men het vindt om blogs te schrijven en te lezen! We beleven er allemaal veel plezier aan en voor elk nieuw blog is ruimte. Iedereen voegt weer iets nieuws en iets unieks toe aan de grote blogwereld!

Vraag 4: “Welke soort chocolade vind jij het lekkerst?”:

Zo puur mogelijk! Ik houd de laatste jaren erg veel van chocolade, veel meer dan vroeger en ik eet het liefste puur. Maar melkchocolade en witte chocolade gaan er ook wel in hoor! Ook pasta en hagelslag maken mij een gelukkig mens…. om maar niet te spreken over chocolade pepernoten… mjummm!

Vraag 5: “Hoeveel euro heb je denk je al uitgegeven aan kleding?”:

Eh…. laten we het maar houden op veel hihi, maar misschien niet zo veel als aan make-up. Dat blijft mijn zwakte.

Vraag 6: “Wat is op dit moment je favoriete kledingmerk?” :

Ik denk H&M. Daar slaag ik altijd wel. Het is betaalbaar en leuk

Vraag 7: “Wat is je lievelingskleur?” :

Dat wisselt wel eens. Ik denk blauw, taupe en roze.

Vraag 8: “Als je een dier mocht zijn, welke zou je dan kiezen?” :

Ik denk een hond. Honden kunnen zo eindeloos rennen door het bos en over de weide en ze zijn zo enthousiast met kleine dingen.

Vraag 9: “Wat is je favoriete film?” :

Dit is ook een vraag waarop ik meerdere antwoorden heb. House of the Spirits (een verfilming van mijn lievelingsboek van Isabel Allende) is echt práchtig. Het is een film uit de jaren ’90 met fantastische acteurs. De verfilming van het oh zo prachtige boek, had werkelijk niet mooier gekund. De film is met Jeremy Irons, Meryl Streep, Antonio Banderas, Winona Ryder, Vanessa Redgrave en de meest innemende rol die ik ooit in mijn leven gezien heb van Glenn Close. Een echte aanrader!

Ook Forrest Gump, Big en Philadelpia blijven gewoon altijd favoriet. Ik ben echt dol op Tom Hanks, wat een fantastische man en acteur is hij!

Als laatste : Ik blijf een sucker voor Harry Potter, Lord of the Rings en The Hobbit films. Tja, ik ben diep van binnen voor altijd een nerd! Mogen we even stilstaan bij Alan Rickman als Professor Snape? ….. Ik ben dol op die man. Ook een korte film waarin hij heeft gespeeld (The Song of Lunch), mag hier niet ontbreken. En dan nog de rest van zijn oeuvre!  Sorry, laten we maar doorgaan naar de volgende vraag, want als ik begin te leuteren over goede films, dan zitten we hier over 24 uur nog! Er schiet me straks vast nog van alles te binnen wat ik had kunnen noemen!

Vraag 10: “Denk je dat je over 10 jaar nog altijd blogger bent?” :

Ik heb geen idee waar het leven me zal brengen. Zo lang ik er plezier aan beleef, zal ik het blijven doen. Misschien heb ik niet het grootste blog en laat ik mezelf niet zien, ik hoop dat ik met mijn reviews bij kan dragen aan de informatie die men zoekt over bepaalde producten. Ik schrijf graag en veel en vooral over mijn passies, make-up is er daar één van. Koken en bakken, boeken, kleding en films ook en dan nog dieren en de natuur……. ach, zó veel om in de toekomst nog over te schrijven!

Vraag 11: ” In welke kleur zou je haar moeten zijn als het niet je normale kleur is?”: 

Rood, absoluut rood. Elke kleur rood haar vind ik mooi. Tori Amos is als vanaf mijn tienertijd één van mijn favoriete zangeressen. Haar rode (geverfde) haar vind ik gewoonweg prachtig, maar sowieso vind ik ook natuurlijk rood haar echt heel erg mooi. Vooral rood-bruin, of bordeaux tinten zou ik voor mezelf kiezen.

Fashion Trendsetter bedankt voor je leuke vragen! Ik heb er veel plezier in gehad ze te beantwoorden. Dit is de eerste ietwat persoonlijker blogpost van me, want normaal schrijf ik niets over mezelf. Dit is ook een leuke manier voor mijn lezers om mij een beetje beter te leren kennen! Hopelijk vonden jullie het leuk om eens wat anders van mij te lezen. En ga ook zeker eens kijken op http://www.blogfashiontrendsetter.wordpress.com/.  Een super leuke blog met make-up looks en veel fashion ideeën! Thanx nogmaals en xxx!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s