Etos Colour Care Lipstick 010 Juicy Gossip

CSC_0923

Een tijdje geleden heeft Etos een hoop nieuwe kleuren uitgebracht in de Colour Care lijn. Ik vind de Etos lipsticks altijd heel erg fijn, dus wilde er zeker een proberen uit deze nieuwe reeks. Nummer 10, Juicy Gossip, een prachtige mauve-nude kleur sprak me heel erg aan.

CSC_0925 CSC_0927 CSC_0929

De verpakking van de Etos lipstick is zoals we die kennen, degelijk, maar niks bijzonders. De kleur zit een beetje tussen goud en zilver in. De kleur die ik vandaag aan jullie wil laten zien, is Juicy Gossip, 010. De naam staat helaas alleen op het stickertje op de dop en niet onderop de lipstick, daar staat namelijk alleen het nummertje. Wil je de naam onthouden, dan zul je dit stickertje op de dop moeten laten zitten, wat ik wel jammer vind, maar ach, het is verder een super fijne lipstick, dus dan maakt het ook niet veel uit.

CSC_0931 CSC_0937 CSC_0941 CSC_0943 CSC_0945

Ik vind de kleur echt hartstikke mooi, mauve, oudroze met bruin. Het is een wat donkerdere nude kleur, die heel creamy aanvoelt op de lippen. De Etos lipsticks hebben meestal een heel beschaafd geurtje, in dit geval een licht vanille geurtje. De lipstick is mooi dekkend en heeft een zachte glans, maar geen glitters of shimmer of iets dergelijks.

Swatches Etos Colour Care Lipstick 010 Juicy Gossip:

CSC_0947 CSC_0951 CSC_0953

Op mijn lippen valt de lipstick iets bruiner uit, maar ik denk dat dat afhangt van de kleur van je lippen of de ondertoon van je huid. Ik vind het in elk geval een erg mooie, super comfortabele lipstick. Omdat hij creamy is, blijft hij niet súper lang zitten, maar even opnieuw bijstiften is met deze lipstick geen ramp. Hij is makkelijk aan te brengen en gaat niet uitlopen buiten de lijntjes. Als hij slijt dan laat hij een heel zachte, natuurlijke roze gloed achter op de lippen.

Op de verpakking staat : “beschermt en verzorgt, met vitamine E”. Ik vind de lipstick best wel verzorgend. Niet zo verzorgend als een goede lippenbalsem, maar ik vind hem wel prettig op de lippen nu het kouder is buiten. Hij droogt de lippen in elk geval niet uit.

Ik vind het echt een aanrader. Er zijn nog veel meer kleuren, van zacht roze tot diep vampy paars. De Colour Care Lipsticks van Etos kosten € 2,99. Ik vind de lipstick écht de moeite waard en zeker voor die prijs. Etos heeft geregeld een aanbieding van bijv.  25% of 30% korting. Dan zou je deze lipsticks voor een nog voordeliger prijsje kunnen scoren! (Heb ik zelf ook zo gedaan en doe ik meestal met al mijn make-up).

Bedankt voor het lezen en heel veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Etos Colour Care Lipstick 010 Juicy Gossip

  1. beautyallday zegt:

    Leuk artikel! Binnen nu en volgende week verschijnen de lipsticks van Etos in een nieuwe verpakking en daar staat ook de naam op! X Beauty All Day

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s