Opgemaakte producten oktober 2015

CSC_1520

Het is weer tijd om op te ruimen! Ik heb een hoop producten opgemaakt de afgelopen tijd en er komt nog meer aan binnenkort, maar dat bewaar ik voor een volgende keer. Anders zou deze post veel te lang worden!

CSC_1526

Ik heb mijn scary pumpkin halloween mandje (van de Action) volgeladen met opgemaakte flesjes en er was nog zoveel meer dat het er niet in paste! Ik ga de producten in categoriën verdelen en puntsgewijs aangeven wat ik ervan vond. Ik kan namelijk heel lang praten/ schrijven over één product, maar als ik dat nu doe, wordt deze post veel te lang. Vandaar: kort en bondig!

Haarverzorging:

CSC_1528

Balea Oil Repair Shampoo: droogt mijn haar heel erg uit. Geen aanrader (van de DM in Duitland). Conditioner hiervan is wel absoluut top!

Coconut Care Conditioner (Action): Niet slecht, maar niet zo goed als de originele van Inecto.

Andrélon Glans Shampoo: mijn absolute favoriet, houdt de haren zeker 3 dagen schoon, laat ze glanzen en maakt ze niet zwaar, geen allergie, ondanks mijn gevoelige huid: aanrader!

Lichaamsverzorging: 

CSC_1530

Dove Pure & Sensitive hypoallergene douchecrème: droogt de huid niet uit, veroorzaakte toch overgevoeligheid na een tijdje, ruikt lekker maar bevat dus parfum.

Cien Men Shaving Gel Sensitive (Lidl): prima product, gebruik het voor oksels en benen, bevat aloë vera, vit. E, maar ook parfum. Is lekker budget.

Axe Alpha Deodorant (Ltd. ed.): prima deo, eigenlijk voor mannen, maar ik heb hem opgebruikt. Is niet meer verkrijgbaar.

Balea Med 15% Urea Body Milch (DM Duitsland): gebruik ik al jaren. Urea zorgt voor gehydrateerde huid, geschikt voor gevoelige huid, lekker budget!

Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream: ruikt lekker, trekt snel in, hydrateert meteen, maar doet niks voor de langere termijn. Goedkoper te krijgen bij Action.

CSC_1532

Triple Milled Soap, Savon Doux Classique Orange Blossom (Big Bazar en Action): ruikt heerlijk, mooi verpakt, veel product, droogt handen enorm uit, zeep gaat helemaal zwellen en uit elkaar barsten. Geen aanrader!

Kneipp Douche Mint Eucalyptus: ruikt heel sterk naar mint, lekker fris, schuimt goed, irriteert mijn huid na veelvuldig gebruik. Aanrader voor degene zonder super gevoelige huid!

Dove Pure & Sensitive Fragrance Free Beauty Cream Bar: prima zeep, droogt niet uit, ideaal voor de gevoelige huid en voor de wintermaanden.

Etos Floss Whitening: beste floss die er is. Whitening effect nooit gemerkt, werkt goed bij weinig ruimte tussen de tanden. Top!

Sensodyne Pro Glasur Extra Fresh Tandpasta: kreeg gevoelige tanden, droge lippen en mijn tong bleef lang tintelen naar gebruik. Echt geen fijn product en prijzig! Geen aanrader!

Laser 2 Lady scheermesjes (Action): mijn go to, lekker budget, veroorzaakt geen sneetjes in de huid.

Mystique 3 Blade Razor For Women (Action) : veroorzaakte allemaal sneetjes in mijn huid. Absoluut geen aanrader!

Gezichtsreiniging:

CSC_1538

Garnier Micellair Reinigingswater Gevoelige huid: verwijdert gezichtsmake-up en niet waterproof oogmake-up volledig, waterproof oogmake-up kost meer werk, lipstick verwijdert dit product niet. Veroorzaakte bij mij acné en een plakkerig laagje op de huid, zelfs na afspoelen/ afwassen. Aanrader voor mensen zonder acné en prima voor niet waterproof oogmake-up. Zelfde ingrediënten als L’oréal, maar goedkoper en meer product!

Biodermal Reinigingsmousse: helaas uit assortiment, fantastisch product, reinigt goed en is super mild. Jammer….

Kruidvat Reinigingsdoekjes Extra Soft Normale en Gevoelige huid: geparfumeerd, irriteerde mijn huid, verwijderde make-up niet goed, redelijk vochtig. Gebruikt voor swatches. Geen aanrader wat mij betreft.

Onyx Cleansing & Makeup remover wipes: geparfumeerd, verwijderde make-up niet genoeg, irriteerde de huid. Gebruikt voor swatches. Lekker budget, verkrijgbaar bij Action.

Bella Duo Cotton Pads & Large Round make-up pads: schuren een beetje, zeker als je een tijdje andere gewend bent. Super budget, niet super slecht, maar er zijn betere, Action.

Gezichtsverzorging:

CSC_1542

Avène Cleanance Hydra: fantastische crème voor de door medische behandelingen (acné) beschadigde huid. Voedt, kalmeert en schrale plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Na langere tijd gebruik, verstopte het mijn poriën. Toch super super fijne crème en best betaalbaar (€ 16,- bij dermatoloog, of Mediq apotheek).

Balea Beauty Effect Eye & Lip Serum met Hyaluronzuur: heel waterig, schuimt bij aanbrengen, ideaal voor onder andere oogcrème, hydrateert huid rondom ogen, gaat lang mee, handig pompje. Huid is minder droog en wat strakker. Weinig aanbrengen. Eerst vond ik het niks, later prima.

Etos Ontharingsstrips gevoelige huid (gezicht): gebruikt voor de haartjes op bovenlip, vreselijk product, na 1 keer weggegooid. Trekt aan huid, maakt huid knalrood en geïrriteerd en veroorzaakte witte bulten en puistjes. Never Again!

Make-up en toebehoren:

CSC_1546 CSC_1548

Max & More mascara’s zwart en blauw (Action): waren allebei onderdeel van smokey eyes kit. Beide kruimelen , vooral bij het verwijderen, ruiken heel chemisch en blauwe verloor kleurintensiteit na tijdje. Borsteltje van blauw te wiebelig. Niet los te verkrijgen.  Ga ze niet opnieuw kopen.

Twee keer Ebelin Make Up Ei (Dm Duitsland): moet beauty blender dupe zijn. Is redelijk hard, maar mee te werken, moeilijk te reinigen en barst snel. Voor de € 2,45 geen slecht product. Ga ik opnieuw kopen.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge: super zacht, budget (€ 5,99), fijn te hanteren door platte kant, goed te reinigen, brengt make-up flawless aan, gaat wel snel brokkelen. Verkrijgbaar bij http://www.themakeupspot.nl Absolute aanrader! Beter dan Ebelin Make Up Ei hierboven. (Wees voorzichtig met dit soort sponsjes en huisdieren! Ze willen er nog wel eens mee spelen en stukjes afbijten, wat kan zwellen in de maag… geen eigen ervaring… gewoon een tip!)

Rimmel BB Cream 9-in-1 Light: super zacht, SPF 25, ziet er mooi uit, krijg er geen acné van, lichte kleur is te donker voor porseleinen en ivoren huidjes. Is wat dikker van consistentie. Bedekt onzuiverheden medium (niet helemaal) en is niet mat. Bevat Shea Boter, siliconen, alcohol, beetje parfum en geen olie. Niet geschikt voor super vette huid. Aanrader! (€ 9,99 bij Kruidvat en Etos).

Maybelline Dream Pure BB Cream Light: lekker dun van consistentie, moet goed egaal geblend worden, heeft iets rozige ondertoon, is niet dezelfde kleur als Light in de roze verpakking (die is geliger van ondertoon), SPF 15, bevat salicylzuur, maakt gezicht matter, maar niet super mat. Ziet er natuurlijk uit. Camoufleert redelijk goed (beter dan Rimmel BB cream), bevat geen olie, te donker voor porseleinen huidjes, kreeg acné na gebruik, mogelijk hiervan. Geschikt voor vette huid.

Q: Wat gebruik jij zoal in een maand? Laat het me gerust weten in de reacties!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Opgemaakt en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s