Cien Lipsticks 27 Natural Kiss en 15 Sugar Rose + Lipstickdrama….

CSC_1397

Heel kort geleden schreef ik nog een blogpost over de Lidl lipsticks, waar ik dol op ben. Nadat ik mijn blogpost had geschreven, nam ik er nog twee mee, omdat de Lidl nieuwe kleuren had aangevuld, die mij ook aanspraken. Ik wilde eigenlijk geen review meer doen van die nieuwe kleuren, omdat ik er net een gedaan had. Omdat de Lidl deze week, vanaf do. 22 oktober weer make-up in de winkels heeft, leek het me leuk deze toch te reviewen. Tijdens het reviewen gebeurde er een ongelukje….. pijn in het hart van iedere lipstick lover…..

CSC_1395 CSC_1399

De twee kleuren die ik later meenam, zijn 15 Sugar Rose en 27 Natural Kiss,

Cien Lipstick 15 Sugar Rose:

CSC_1393 CSC_1405 CSC_1413 CSC_1417

15 Sugar Rose is een warme roze kleur. Ik kan er maar niet de vinger op leggen of deze lipstick nou een frost finish heeft of niet. In elk geval lijkt hij prachtig in een swatch, maar de kleur staat mij persoonlijk niet zo mooi. Het is ook niet echt een winterse kleur, maar goed, wat jij graag draagt in de winter, bepaal je helemaal zelf! Omdat hij wat warmer roze is, kan hij de gele ondertoon in de tanden wel wat benadrukken. Ook is hij wat transparanter, waardoor de kleur van je eigen lippen er doorheen schijnt. Ook benadrukt deze kleur velletjes en ziet hij er op de lippen een beetje viezig frosty uit. Niet echt een aanrader wat mij betreft.

Cien Lipstick 27 Natural Kiss:

CSC_1205 CSC_1209 CSC_1213 CSC_1231

Natural Kiss is een bruin-oudroze kleur. Hij neigt naar mauve. In een swatch lijkt hij vrij donker, maar op de lippen is hij best licht en een beetje grijzig. Ook deze is ondanks dat hij erg dik van consistentie is, een beetje transparant. Hierdoor worden velletjes benadrukt, zie je een soort overgangslijn tussen de lipstick en de binnenkant van je lippen en ziet ook deze er, zonder lipliner, een beetje viezig uit. Telkens als ik foto 2 (rechtsboven) zie, denk ik trouwens maar één ding: Me with a lipstick! hihi.

CSC_1215 CSC_1221 CSC_1223 CSC_1227 CSC_1229

Deze kleur kan in principe werken, maar dan is er waarschijnlijk wel een lipliner of gloss voor nodig. Deze nude kleur heeft een grijze-roze ondertoon.

Swatch Cien Lipstick 27 Natural Kiss:

CSC_1235

(Swatch van 15 Sugar Rose volgt zo meteen).

Toen ik zo aan het swatchen was, viel me iets op. Deze lipstick deed me wel heel erg denken aan een lipstick die ik al eens eerder had gekocht van de de Lidl. Ik wilde ze naast elkaar swatchen….. en toen ….. liet ik ze beide vallen, helemaal open gedraaid. Auch…

CSC_1239 CSC_1241 CSC_1243 CSC_1245

De lipstick waar 27 Natural Kiss (rechts) me erg aan deed denken, is nummer 4 Just Nude (links). Hier boven was alles nog oké.

Maar toen…..

CSC_1247 CSC_1249

Gebeurde er dit: beide lipsticks vielen van de kast. Lipstick klodders galore en twee ingedeukte stiften. Nummer 4 Just Nude is ook echt bijna helemaal gebroken onderaan. Ik kan ze beide nog gebruiken, maar moet er wel voorzichtig mee zijn. Gelukkig heb ik niet mijn MAC lipstick laten vallen!

Swatches Cien 4 Just Nude (l) en 27 Natural Kiss (r) naast elkaar: 

CSC_1251

De swatch werd een beetje klodderig, door het vallen van de lipstick, maar ik hoop dat je goed kan zien dat 4 Just Nude wat donkerder en bruiner is. Hoe dan ook zien ze er op de lippen nagenoeg hetzelfde uit. Ook Just Nude is iets transparant, ondanks de dikke consistentie (wat niet geldt voor alle Cien lipsticks), waardoor velletjes geaccentueerd worden en waardoor je je eigen liplijn er doorheen ziet. Ik gebruik deze alleen met lipliner.

Cien 15 Sugar Rose en 27 Natural Kiss naast elkaar (na het lipstick-ongeval):

CSC_1419 CSC_1425

Cien Lipsticks 15 Sugar Rose, 27 Natural Kiss en 4 Just Nude naast elkaar:

CSC_1427 CSC_1431

Swatches Cien Lipsticks 15 Sugar Rose, 4 Just Nude en 27 Natural Kiss naast elkaar:

CSC_1439

Conclusie: 

Met de Cien lipsticks van de Lidl is het een beetje Hit & Miss. Sommige kleuren zijn fantastisch, sommige wat dik en kalkachtig en toch transparant. Weer andere kleuren zijn juist heel dun. Ook is het in de winkel lastig te zien wat de precieze finish van de lipstick is, omdat er geen testers zijn en omdat het stickertje achterop niet altijd overeenkomt met de kleur binnenin en meestal niks zegt over de finish. Omdat de verpakking goed hygiënisch geseald is, is het ook lastig om door het kleine “venstertje” in de huls de precieze kleur en finish te zien. Daarom is het vaak een gok. De drie kleuren die ik je vandaag liet zien, zijn niet mijn favorieten. Ze zijn alle drie wat dik van structuur en toch aan de transparante kant. Ik zou er zeker een lipliner bij gebruiken om ze wat “netter” te maken. Omdat deze 3 een wat dikkere consistentie hebben, hopen ze op in de structuur van je lippen. De Cien lipsticks hebben een vaag cacao-achtig geurtje, zijn creamy en drogen de lippen zeker niet uit. Over het algemeen vind ik de Lidl lipsticks echt heel tof, maar deze 3 vind ik alle 3 wat minder.

Omdat Lidl steeds andere kleuren uitbrengt, weet ik niet welke kleuren er deze week bij zullen zitten. Daarom zal ik mijn andere Cien Lipstick reviews hierbij linken. Kun je ze allemaal op je gemak doorlezen en kijken wat jou het best bevalt!

Cien Lipsticks deel 1

Cien Lipsticks deel 2

Cien Lipsticks deel 3

Alle Lidl make-up is verkrijgbaar voor € 1,99. Lidl heeft niet alleen lipsticks, maar ook lipbutters (aanrader, maar let op de finish! Sommige zijn heel glitterig), lipgloss (geen aanrader, loopt uit als een malle!) en ook oogschaduw, mascara en nagellak (geen ervaring mee). De make-up zal vanaf donderdag 22 oktober 2015 weer in de winkels liggen!

Q: wat vind jij van Lidl make-up?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Cien Lipsticks 27 Natural Kiss en 15 Sugar Rose + Lipstickdrama….

  1. Lidl make-up heb ik nog nooit geprobeerd, wist niet eens dat het bestond! Ik vind de linker kleur heel mooi! x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s