4 X Rode Lipstick van Sephora: Kat Von D, Laura Mercier, Hourglass en Sephora Collection

CSC_0019

Normaal gesproken review ik bijna alleen maar budget producten, maar omdat het feestdagen seizoen eraan komt, weet ik dat velen van jullie iets van Sephora willen bestellen of cadeau doen. Vorig jaar heb ik met Sinterklaas de Sephora Favorites Give me More Lip box gekregen, met allerlei lipproducten van Sephora, in alle kleuren en alle soorten. Ik heb ze eigenlijk nooit gereviewd, omdat die box niet meer te krijgen was. Wel zijn alle lippies natuurlijk gewoon los te krijgen! Vandaar dat ik heb besloten ze toch allemaal apart te reviewen!

CSC_0017 CSC_2075

De 4 lipsticks die ik je vandaag wil laten zien, komen uit de rode familie van de Sephoras Favorites van vorig jaar. De andere kleurfamilies zal ik ook allemaal afzonderlijk reviewen in de komende tijd. Vandaag review ik een rode lipstick van Laura Mercier, een liquid lipstick van Kat Von D, een liquid lipstick van Hourglass en een Liquid Lip Stain van Sephora. Al deze lipsticks zijn in een kleiner formaat dan de originele versies. Laten we ze gauw alle 4 apart bekijken!

Laura Mercier Crème Smooth Lip Color Red Armour (mini):

159 160 161 CSC_2079

Deze lipstick van Laura Mercier is een klassieke rode kleur. Hij zit precies tussen warm en koel in. Met mijn ondertoon (warm) kleurt hij wat warmer. De huls is  glanzend zwart en rechthoekig. Binnenin is de huls metallic grijs. De naam van Laura Mercier staat erop in iets lichtere letters, maar deze zijn nauwelijks zichtbaar. De dop klikt stevig dicht. De naam van de lipstick zegt het al : Crème Smooth Lip Color. Deze lipstick is super creamy, intens gepigmenteerd en is direct na het aanbrengen erg glossy op de lippen. Hier moet je van houden. Hij droogt na een aantal uurtjes wel, maar wordt nooit mat. De lipstick voelt super voedend en droogt niet uit, maar loop in het begin wel iets uit bij het cupido boogje en in de mondhoeken. Ik zou er daarom een lipliner bij dragen. Het aanbrengen gaat super gladjes en makkelijk, maar de lipstick voelt wel wat plakkerig aan in het begin. Ook blijft je haar er dan in plakken als je buiten in de wind loopt. Ook kan hij in het begin op de tanden terecht komen, maar dat is echt iets van het begin, totdat hij helemaal is opgedroogd. Na het opdrogen, wordt deze lipstick niet trekkerig. Ik geloof niet dat er een geur aan deze lipstick zit. De lipstick blijft goed zitten en slijt gelijkmatig. Hij geeft gek genoeg niet heel erg af op een glas. Hij overleeft een maaltijd redelijk. De formule is comfortabel, maar heeft daarom ook wel wat haken en ogen. Het is een beauty, maar je moet er wel een beetje op “babysitten”.

Sephora Collection Rouge Infusion Lip Stain 10 Red Essence (mini):

CSC_2085 CSC_2091163

Over deze lip stain kan ik meteen heel duidelijk zijn. Dit is géén aanrader. Op de lippen ziet het er nog wel redelijk uit, als een iets transparante bordeaux rode stain, die best lang blijft zitten… maaar……de geur en de smaak van dit product zijn echt vreselijk! Het ruikt ontzettend chemisch en de smaak, die of je wilt of niet in je mond terecht komt, is net alsof je een blok zeep eet. Ik was bang dat ik er een had, waarbij iets mis was gegaan, maar ik ben erover gaan lezen en ik lees dit verhaal van meer mensen. Geen aanrader dus!

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Outlaw (mini): 

162 CSC_0001 CSC_2093 CSC_2095

Zo negatief als ik was over het vorige lipproduct, zo positief ben ik over deze Liquid Lipstick van Kat Von D! Volgens Sephora is de kleur “Brick Red”, ik zou het zelf eerder een warme rode kleur noemen. De kleur is fel rood, super intens en gepigmenteerd. Met de sponsapplicator kun je de kleur goed aanbrengen. Een lipliner is absoluut niet nodig, Deze liquid lipstick ziet er prachtig super mat uit, breekt niet, loopt niet uit, voelt niet droog (bij mij althans) en blijft de hele dag zitten. De geur is prettig, namelijk iets zoetig, niks chemisch in elk geval. De verpakking is schitterend. Je hebt maar heel weinig nodig, dus deze mini is voor mij meer dan genoeg. De lipstick droogt snel, gaat niet op de tanden zitten en geeft nauwelijks tot niet af op je kopje (tenzij de lipstick op de een of andere manier met iets vettigs in aanraking komt, zoals olie). Het verwijderen is lastig, tenzij je een olie gebruikt. Ik kan alleen maar super blij worden van deze prachtige lipstick!

Hourglass Opaque Rouge Liquid Lipstick Icon (mini):

CSC_0003 CSC_0007 158

Ook deze liquid lipstick maakt mij erg gelukkig. Deze kleur is een stuk donkerder en koeler dan Outlaw van Kat Von D. Hij ziet eruit als fluweel op de lippen en is super mat. Het aanbrengen gaat redelijk met de applicator. Ik zou bij deze kleur echt een lipliner gebruiken, zeker niet omdat hij uitloopt, want dat doet hij niet, maar gewoon om de randjes netjes te maken. Dat is bij deze kleur namelijk lastig. Het pigment is super sterk, maar toch moet ik meerdere keren over één plek heen gaan, om de kleur helemaal egaal te krijgen. Hij blijft super goed zitten, breekt niet, loopt niet uit en voelt niet super droog. Hij kan wel toch wat afgeven op de tanden. De geur is licht zoetig, een typsiche liquid lipstick geur, net zoals de liquid lipstick van Kat Von D hierboven. Ik vind de kleur schitterend en diep en mooier dan Outlaw van Kat Von D, maar de formule van de liquid lipsticks van Kat Von D is prettiger en beter, vind ik. Tijdens een maaltijd waar olie in zit, geeft deze toch wel af (bijvoorbeeld op je broodje). Maar dat merk ik eigenlijk met alle liquid lipsticks. Zodra er olie in de buurt komt, gaan ze afgeven. Dat is dan ook de manier om deze kleur te verwijderen, met een olie.

Swatches v.l.n.r : Laura Mercier Red Armour, Sephora Red Essence, Kat Von D Outlaw en Hourglass Icon:

CSC_0009 CSC_0011 CSC_0015

Dan nu de vraag: Vind ik deze lipproducten de moeite of hun prijs waard?

Laura Mercier Lipstick Red Armour: als je op zoek bent naar een niet uitdrogende glanzende klassieke rode lipstick wellicht. De kleur vergt wel veel onderhoud en is in het begin plakkerig. Een Full Size van deze lipstick kost normaal $ 27 op Sephora.com. Ik zou hiervan geen full size kopen voor die prijs.

Sephora Liquid Lip Stain 10 Red Essence : Nee, niet zijn geld waard. Een Full Size kost €12,95 op Sephora.fr

Kat Von D Liquid Lipstick Outlaw: Ja, dit is wat mij betreft een absolute topper. Een full Size liquid lipstick van Kat Von D kost $ 20 op Sephora.com

Hourglass Opaque Rouge Liquid Lipstick Icon: ik vind het een mooi product met klasse. $ 28 vind ik wel erg veel voor een Full Size op Sephora.com .

De Laura Mercier, Kat Von D en Hourglass lipsticks zijn alleen via http://www.Sephora.com te verkrijgen. De Sephora liquid lipstick via www. Sephora.fr . Let wel op dat de verzendkosten erg hoog zijn, vooral als je bestelt in Amerika!

Q: Vind je het leuk om ook af en toe over high end producten te lezen? Laat het me weten! Binnenkort komen er ook nog een roze, een nude en een berry editie review van Sephora lipproducten!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op 4 X Rode Lipstick van Sephora: Kat Von D, Laura Mercier, Hourglass en Sephora Collection

  1. Danielleeee zegt:

    Die van Kat von D is inderdaad mooi !

    Like

  2. Wauw! Ze zijn echt alle vier prachtig!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s