1 Jaar normalbeauty en 5 x slofjes budget tips!

CSC_0308

Vandaag bestaat normalbeauty.nl 1 jaar! Vandaar dat ik eens wat heel anders wilde doen, dan wat ik normaal doe. Vandaag heb ik 5 leuke tips voor budget slofjes.

1 jaar Normalbeauty!

181

Vandaag bestaat normalbeauty.nl precies 1 jaar. Precies een jaar geleden postte ik mijn eerste blogpost. Ik heb er erg veel plezier aan beleefd en ik hoop dat ik jullie heb kunnen voorzien van informatie over (budget-) toppers en producten waarvan je beter weg kan blijven. Ook hoop ik dat jullie veel plezier hebben gehad aan het lezen van mijn blog! Ik wil in elk geval alle lezers en mensen die hebben gereageerd het afgelopen jaar heel erg bedanken! Ik hoop dat mijn blog het komende jaar kan groeien en dat ik ook wat nieuwe dingen kan introduceren. Ik heb heel wat ideeën in mijn hoofd in elk geval!

 

Vandaag heb ik 5 leuke budget tips voor jullie en deze keer geen make-up! Vandaag zijn het budget slofjes! Van super wollig en dik tot ballerina’s. Voor ieder wat wils! Deze tijd van het jaar is bij mij favoriet! Kaarsjes aan, kopje thee of koffie (of nog beter: warme chocomel!) en dan met een goed boek en lekkere comfy slofjes aan op de bank! Van slofjes heb ik dan ook meer dan genoeg en vandaag laat ik ze aan jullie zien!

Action Slofjes :

Deze leuke gemêleerde grijs met witte slofjes zijn van binnen helemaal gevoerd. Ze lijken van binnen wel witte schaapjes! Ook hebben ze een harde rubberen zool, dus ze zijn stevig! Deze snoesjes zijn voor ongeveer € 5 bij de Action te vinden (ook in andere kleuren).

Action slofjes 2:

 

 

Ook deze slofjes zijn van de Action, maar hebben weer een heel andere style. Ze zijn super zacht en fluffy en met een hartjesmotief. Ook zijn ze helemaal gevoerd met “schaapjeswol” aan de binnenkant. Deze zijn minder stevig om de enkel dan het vorige paar, dus als je wat meer steun nodig hebt, zouden de vorige misschien beter zijn voor je. Ook deze slofjes hebben een stevige rubberen zool. De pompons zijn niet alleen een lief detail, je kunt het touwtje ook daadwerkelijk aantrekken, zodat de slof wat strakker zit om je enkel. Zo houd je je voetjes nog beter warm! Ik heb normaal gesproken maat 39 en in deze slofjes heb ik de maat 39/40. Deze slofjes zijn voor € 4 te vinden bij de Action (ook in andere kleuren).

Action gevoerde slobsokken:

Als je slofjes te stug vind voor aan je voeten en liever een goed gevoerde beweeglijke slobsok draagt, dan kun je ook bij de Action terecht! Deze witte gebreide sokken hebben een super zachte dikke voering. Je kan ze bij de enkel omslaan of helemaal laten “slobberen”. Onder de sokjes zit anti-slip. Wat wel zo handig is op een laminaat vloer! Deze leuke slobsokken zijn óók van de Action en zijn in deze gebroken witte kleur en in het zwart en roze verkrijgbaar voor € 2,99. De voering zit tot helemaal aan de gebreide omslag bovenaan.

Primark Ballerina slofjes met bloemenmotief:

 

Ook als je liever een slofje draagt, dat de enkel niet helemaal bedekt, zijn er genoeg opties te bedenken. Bij Primark verkopen ze super leuke gevoerde slof ballerina’s met allerlei motiefjes en kleuren. Aan de onderkant van deze slofjes zit anti-slip en ze zijn van binnen helemaal gevoerd met een super zachte voering. Bovenop zit een leuk strikjes detail. Deze lieve ballerinaatjes zijn bij Primark te vinden voor € 3.

Primark Ballerina slofjes Harry Potter!:

 

Ik ben en blijf altijd de grootste Harry Potter fan. Diep van binnen ben ik een echte nerd! Ik kón deze slofjes van Hogwarts dan ook écht niet laten liggen. Deze zijn iets prijziger dan het vorige model, maar er is dan ook heel veel aandacht aan details besteed. De super zachte grijze slofjes zijn met wit gevoerd. In de grijze stof zijn heel snoezige gouden bolletjes geborduurd, wat echt zo’n magisch fantasy-effect geeft. Bovenop de slofjes staat het Hogwarts logo!

 

Onderop de slofjes staat het Harry Potter logo. Dit is tevens de anti-slip laag. Zelfs op beide hakken is een Harry Potter logo genaaid. Als jij net als ik een echte “Harry Potter die hard” bent, dan kun je deze slofjes bij Primark vinden voor € 5. Ook zijn er allerlei andere leuke Harry Potter dingetjes te vinden, zoals t-shirts, regenjasjes etc.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens iets heel anders te lezen en voor iedereen die me het afgelopen jaar gesteund heeft: hartelijk dank!

Q: Wat zijn jouw favo slofjes?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

4 reacties op 1 Jaar normalbeauty en 5 x slofjes budget tips!

  1. sabrina zegt:

    Beetje laat maar gefeliciteerd met je blogverjaardag! Nog vele jaren!
    Schattige sloffies 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s