Hema Longer Lasting Lipsticks

CSC_0991

Bij de Hema vind je fantastische lipproducten, waaronder deze Longer Lasting lipsticks. Ik laat jullie vandaag de kleuren 02 en 06 zien. Nummer 05 had ik al langer, dus die zal ik ter vergelijking naast nummer 06 laten zien. Als je nog op zoek bent naar een mooie herfstige/winterse lipstick die absoluut tóp is voor de aankomende feestdagen, óf als je gewoon dol bent op mat en rood….. dan lees gauw verder!

Ik heb de Longer Lasting Lipsticks van de Hema leren kennen door Vera Camilla van http://www.veracamilla.nl . Ik kende deze lipsticks eigenlijk niet en ik zou ook snel aan ze voorbij zijn gelopen. Toen ik haar hoorde praten over nummer 05 en zag hoe prachtig deze kleur haar stond, ben ik meteen naar de Hema gegaan om hem te kopen. Ik was op slag verliefd, op de kleur, de textuur, de vorm van de lipstick en ook de verpakking….. daar bovenop zijn deze lipsticks super budget proof.

De twee kleuren die ik jullie vandaag wil laten zien zijn nummer 02, boven op de rechter foto, en nummer 06, onder op de rechter foto. Ook laat ik jullie nummer 05 zien ter vergelijking met nummer 06. Deze lipstick had ik als eerste en had ik al langer in mijn bezit.

Hema Longer Lasting Lipsticks 02 en 06:

Op de foto’s van de lipsticks zelf, die je links nummer 06 en rechts nummer 02.

De huls van de lipsticks is lang, smal en rechthoekig. Het stiftje zelf is lekker dun en rond. Ideaal om elk klein hoekje van je lippen makkelijk te kunnen bereiken.Het aanbrengen gaat super soepel, omdat deze lipsticks zo zacht zijn, ondanks dat ze mat zijn. Een lipliner is absoluut niet nodig. Met het dunne stiftje, dat door de vorm van de huls altijd mooi in model blijft, kun je heel strak en recht stiften, geen geklieder met lipliners en bijwerken dus.

Hema Longer Lasting Lipstick 02:

Als je kijkt naar het stickertje achterop, dan verwacht je een haast paarse lipstick en als je dan naar de lipstick in de huls kijkt, denk je: “Huh?, dit lijkt wel brique rood!” Als je de kleur dan aanbrengt op je lippen, dan kleuren je lippen prachtig mooi paars-roze…. een beetje in de richting van MAC Rebel, maar dan helemaal mat. Als je goed kijkt zitten er in deze specifieke kleur hele kleine glittertjes. Dat had ik totaal niet verwacht, dus ik was verbaasd. Deze glittertjes, zie je totaal niet terug op de lippen. Op de lippen is deze kleur prachtig mat als fluweel en full on color!

Hema Longer Lasting Lipstick 06:

Nummer 06 is een prachtige klassieke rode kleur, die neutraal rood is, en iets naar koel neigt. Deze kleur staat iedereen! Het is een super sophisticated classy kleur, zoals de rode lipstick van Marilyn Monroe. Ook deze kleur is helemaal mat en lijkt wel van fluweel op de lippen.

Swatches Hema Longer Lasting Lipsticks 06 (L) en 02 (R):

Beide lipsticks zijn intens gepigmenteerd, nummer 06 (links) nog net iets meer dan nummer 02 (rechts). Ze voelen romig aan en totaal niet uitdrogend en dat voor een compleet matte lipstick. Deze lipsticks zijn écht mat. Soms wordt een lipstick als mat gepresenteerd, maar dan is er toch nog iets van glans te zien. Bij deze lipsticks is dat absoluut niet zo. Op de foto’s zie je van elke lipstick 1 veeg.

Zoals ik al zei, had ik nummer 05 al langer in mijn bezit. Dit is ook een matte rode klassieke kleur, die net iets warmer is dan 06. Ter vergelijking zal ik deze twee naast elkaar laten zien.

Hema Longer Lasting Lipsticks, vergelijking 05 (Links of boven) en 06 (rechts of onder):

 

Op het eerste gezicht is er weinig verschil te zien tussen beide lipsticks. Nummer 05 is wat warmer dan nummer 06. Beide zijn helemaal mat. Op de lippen is er echter wel verschil te zien. Nummer 05 kleurt veel feller dan nummer 06. Nummer 06 is een stuk donkerder. Het is maar net wat je voorkeur is. Ik vind beide lipstick schitterend, net als nummer 02. Nummer 05 en 06 bevatten geen glittertjes, zoals nummer 02.

Swatches Hema Longer Lasting Lipsticks 05, 06 en 02 naast elkaar ter vergelijking:

Op deze foto heb ik nummer 05 (de warmere rode kleur links), geswatcht naast 06 (de wat koelere rode kleur in het midden) en nummer 02 ( de paars roze kleur rechts), zodat je hopelijk het verschil goed kan zien.

Ik dacht dat de Hema Longer Lasting Lipsticks geurloos waren, omdat ik nog nooit iets geroken had, maar nu ik eraan snuffelde, rook ik toch een bijna niet traceerbaar zoetig geurtje. Dat overheerst dus totaal niet. De lipsticks zijn romig, drogen niet uit, lopen niet uit, blijven de hele dag goed zitten, je hebt geen lipliner nodig, de verpakking is chique en handzaam, het stiftje werkt heel gemakkelijk en precies. Ze zijn super licht, wegen bijna niks en het dopje sluit goed, dus je kan ze makkelijk meenemen in je tas. Ik kan werkelijk geen enkel negatief puntje bedenken aan deze lipsticks. Als je een super luxe en classy uitziende lipstick zoekt, die helemaal mat is, hoog gepigmenteerd en waar je niet de hele dag op hoeft te “babysitten” en dan ook nog voor maar € 3,50 per stuk, dan zou ik zeker eens naar de Hema gaan. Bovendien zijn de lipsticks super comfortabel en niet uitdrogend. Long Lasting zijn ze absoluut!

Een tijdje geleden werd gezegd dat deze uit het assortiment zouden gaan. Ik heb het nagevraagd bij de Hema en zij hadden het ook gehoord, maar ze wisten niet of dat door zou gaan, Zij hadden ze in elk geval nog steeds. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar, zoals fel roze, maar niet elke kleur is mat voor zover ik weet.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

 

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s