2 X Maybelline Colorsensational Lipstick

CSC_0819

Momenteel heeft Kruidvat een Maybelline aanbieding, namelijk 1+1 gratis. Een tijdje geleden had Kruidvat ook deze aanbieding en toen kon ik de verleiding niet weerstaan om 2 Colorsensational Lipsticks mee te nemen, die ik nog nooit eerder had gezien, namelijk : Plum Passion en Velvet Beige.

Ik heb altijd een zwak gehad voor de Maybelline verpakkingen. Ik vind niet elke kleur dop even mooi (zoals de beige, dat is niet zo mijn ding), maar ik vind het idee erg leuk. Elke kleurenfamilie heeft zijn eigen kleur dop. De verpakkingen zijn rechthoekig, stevig en hebben onderop een sticker in de kleur van de lipstick met een nummer en een naam. Wat ik gewoon verslavend vind aan deze lipsticks, is het geluidje dat het dopje maakt, als je het dicht klikt. Hebben jullie dat ook? Misschien is het een ASMR dingetje?? De dop blijft er in elk geval lekker stevig op zitten.

Maybelline Colorsensational Lipsticks 365 Plum Passion en 630 Velvet Beige:

De twee lipsticks die ik heb uitgekozen hebben allebei een cream finish, dus geen glitters of metallic glans. Ik had deze twee kleuren nog nooit eerder gezien, maar of ze nieuw zijn? Dat durf ik niet te zeggen. Ik nam een heel aparte paarse en een wat donkerdere nude kleur mee.

Op de foto’s komen de kleuren perfect tot hun recht. Plum Passion (links) is niet de standaard berry kleur die we kennen voor de herfst. Deze kleur is echt paars, maar met een hintje berry. Zo apart! Velvet Beige is eigenlijk precies wat de naam zegt, een bijna fluwelen beige kleur. Het is een donkerdere nude kleur, met een roze ondertoon. Beide lipsticks lijken mij mooi bij iedere huidskleur en ondertoon. Veel mensen klagen over de geur van de Maybelline lipsticks, maar die geur vind ik persoonlijk wel prettig. Gek genoeg ruikt Velvet Beige heel anders, dan de gebruikelijke kokos-achtige Play Doh geur, namelijk naar notenboter. Echt héérlijk. Waarom dit verschil er is, weet ik niet. Misschien dat Maybelline de geur gaat veranderen?

Maybelline Colorsensational Lipstick 365 Plum Passion:

Plum Passion is een super goed gepigmenteerde, romige comfortabele lipstick: niet uitdrogend, loopt nauwelijks tot niet uit, blijft goed zitten. De geur is de klassieke Maybelline lipstick geur, die ik persoonlijk prettig vind. Hij blijft voor zo’n romige lipstick best lang zitten en laat een stain achter in dezelfde kleur als de lipstick. Wel slijt de lipstick iets vlekkerig. Hierdoor zie je droogte velletjes wat beter, maar er zijn lipsticks die dat veel erger doen. Ook het aanbrengen gaat super makkelijk, omdat de lipstick meteen een mooie laag kleur afgeeft en lekker romig is.

Maybelline Colorsensational LIpstick 630 Velvet Beige:

Velvet beige is een mooie naturelle kleur die, in mijn ogen, voor iedereen geschikt is. De kleur is bruin-nude met een roze ondertoon. Het is niet zo’n nude die je er flets en bleek uit laat zien. Hij is ook niet te grauw, grijzig of te warm. De kleur is vrij neutraal. Ook deze lipstick is lekker romig, zacht en comfortabel op de lippen. De geur is, zoals ik al zei, anders dan ik van Maybelline gewend ben, namelijk een beetje nootachtig. Ik vind de geur héérlijk, een warme geur voor de winter. Deze kleur loopt niet uit en laat zich lekker makkelijk aanbrengen.

Swatches Maybelline Colorsensational Lipsticks 365 Plum Passion en 630 Velvet Beige:

De lipsticks hebben een prima pigment, en zijn glanzend op de lippen en blijven dit ook vrij lang, waardoor ze de lippen er vol en gezond uit laten zien. Ik vind het twee beauty’s, die ook nog eens mooi verpakt zijn en comfortabel aanvoelen.

Normaal gesproken kosten deze Maybelline Colorsensational Lipsticks  € 12,49, wat ik wel erg prijzig vind voor een drogisterij lipstick , maar ze zijn dus nu in de aanbieding bij Kruidvat (net als alle andere Maybelline Make-up), namelijk 1+1 gratis. Er zijn verschillende kleurenfamilies en finishes verkrijgbaar. Ook het nude oogschaduwpalet kan ik je aanraden voor deze actie!

Q: Ga jij iets van Maybelline uitzoeken bij Kruidvat?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

 

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches, tip en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op 2 X Maybelline Colorsensational Lipstick

  1. svenja zegt:

    Wauw, dat zijn twee mooie felle kleurtjes, echt precies waar ik van houd ❤ Vooral Plum Passion vind ik een mooie kleur voor het najaar, die moet ik ook zien te scoren!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s