Lidl Cien Lipbutters 03 Sweet Raspberry en 04 Wild Plum

CSC_1710

Ik heb al eens vaker make-up van de Lidl gereviewd, maar heb nog nooit een aparte blogpost gewijd aan de lipbutters. Ik reviewde eerder al de Lip Butter in de kleur 07 Velvet Dream en vandaag zijn 03 Sweet Raspberry en 04 Wild Plum aan de beurt. Lees je mee?

De Colour Lip Butter Silky Balm en Gloss, zijn eenvoudig verpakt, namelijk als een dikke potlood. Lekker handig dus! Het dopje blijft goed vastzitten, wat wel zo handig is voor in je tas. Dit is namelijk zo’n typisch “in mijn tas gooi” product. Echt mooi is de verpakking niet, wel degelijk en functioneel. Je kan het stiftje gewoon omhoog draaien. Slijpen is niet nodig. Na gebruik verdwijnt dus wel de spitse punt.

Cien Colour Lip Butter Silky Balm & Gloss 03n Sweet Raspberry:

03 Sweet Raspberry is een transparante, glossy roze rode kleur. Deze kleur moet je wel wat opbouwen. Hij dekt niet meteen egaal op de lippen. Het pigment is redelijk, iets sterker dan de Maybelline Baby Lips. De stick ruikt licht zoetig en voelt super comfortabel aan op de lippen. Dit product doet wat het zegt, het werkt namelijk zo verzorgend als een balsem. De kleur loopt niet uit en is super makkelijk aan te brengen. Voor een licht roze rood kleurtje dat je lippen ook nog eens verzorgt, ben je bij Lidl aan het juiste adres. Ideaal voor de starter met rode lipstick. Deze kleur ziet er, zoals de naam zegt, erg glossy uit op de lippen. Het is dus ook een goed alternatief als je van gloss houdt, maar geen plakkerigheid of een uitlopende gloss wilt.

Ik reviewde al eerder nummer 07 : Velvet Dream, ook een rode kleur. Deze heeft veel meer pigment en is minder transparant dan nummer 03. Dus mocht je meer kleur zoeken, probeer dan eens nummer 07.

 

Cien Colour Lip Butter Silky Balm & Gloss 07 Wild Plum:

 

Wild Plum is, in tegenstelling tot wat je zou verwachten als je het stickertje ziet, een metallic paarse/ lavendel kleur. Hier moet je van houden. De Lip Butter is erg transparant en je moet meerdere keren over dezelfde plek gaan, wil je wat van kleur zien. Hij dekt niet mooi egaal. De kleur is niet overdreven metallic. Het is geen ijzige “frost” zoals uit de jaren ’90, maar de glans is wel zichtbaar. Ook deze kleur is glossy, ruikt licht zoet en loopt niet uit. Ook deze stick, die je omhoog kan draaien, is verzorgend en zacht.

Swatches Cien Lip Butters 03 Sweet Raspberry (L) en 04 Wild Plum (M) en beide over elkaar heen (R):

Op de foto’s zie je links 03 Sweet Raspberry, in het midden 04 Wild Plum en rechts beide over elkaar heen. Omdat beide Lip Butters erg transparant zijn, draag ik ze het liefst over elkaar heen. Dat geeft een mooie paarse gloed aan de zacht rode Lip Butter. De paarse kleur op zichzelf vind ik niet zo mooi. Deze kleur kan wel leuk staan over een andere lipstick heen.

Ter vergelijking:

Ik reviewde al eerder nummer 07 Velvet Dream van deze Lip Butters. Deze kleur is wat dieper rood en heeft meer pigment. Mocht je dus meer pigment willen, dan zou ik voor nummer 07 gaan.

Cien Lip Butter 07 Velvet Dream:

 

Conclusie:

De Lidl Cien Lip Butters zijn glossy, transparant, niet egaal dekkend, verzorgend en comfortabel op de lippen. Ze hebben middelmatig tot weinig pigment, afhankelijk van de kleur, maar zijn wel wat op te bouwen. Ze hebben een heel licht zoetig geurtje, lopen niet uit en laten zich makkelijk aanbrengen. De finishes verschillen, van glanzend, creamy tot metallic. Het is maar net waar je van houdt. Jammer dat er geen testers zijn in de winkel en dat het aan de stickertjes moeilijk af te lezen is, wat de precieze kleur en finish is. Echt super bijzonder zijn ze niet, maar voor € 1,99 heb je in elk geval een fijne lippenbalsem met een zacht kleurtje. Bij de Lidl hebben ze deze make-up regelmatig. Houd dus het boekje in de gaten!

 

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in reviews, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s