Max & More did it again! : nieuwe blushes

CSC_1938

Max & More, een van mijn favoriete make-up merkjes, dat verkrijgbaar is bij de Action, heeft weer nieuwe blushes uitgebracht. Helaas zijn de namen en de nummers weer exact hetzelfde als voorheen, alleen de kleuren zijn anders. Lees je mee of ik ze even goed vind als anders?

In de eerste instantie vond ik 4 nieuwe kleurtjes, namelijk 2 ronde blushes en 2 vierkante (hun minerale) blushes. Later vond ik nog een mineral blush in een kleurtje dat ik nog nooit eerder had gezien, dus ik heb die kleur ook nog meegenomen om deze review zo compleet mogelijk te maken. Vandaag bespreek ik dus 5 nieuwe kleurtjes met jullie.

De verpakking van de ronde blushes (de pressed powder blushes) zijn ietsje veranderd. De ronde ring bovenop het dekseltje en ook de plastic ring rondom de pan, zijn nu zwart in plaats van zilverkleurig. Ik hoop dat dit een vooruitgang is, omdat de zilveren kleur van de oude verpakkingen heel snel los liet, waardoor de verpakkingen er al snel lelijk uitzien. Verder is er niks veranderd. Ook zit er nog steeds een spiegeltje en een powderpuff in de ronde doosjes. (Die powderpuff heb ik nooit begrepen: voor blush???). De ronde verpakkingen ogen en voelen wat goedkoop aan. Ze sluiten goed, mits ze goed functioneren, want als de verpakking scheef is, sluiten ze slecht. Dit komt nogal eens voor. Laten we ze één voor één van dichtbij bekijken!

Max & More Pressed Powder Blush 033 Brown:

 

Voordat je vraagt: Huh, ik heb de kleur Brown en die ziet er heel anders uit?? Ja, dat klopt. Max & More gebruikt steeds opnieuw dezelfde namen en nummers, er zijn wel drie of meer blushes die nummer 033 hebben en Brown heten, van zowel de ronde , als de vierkante blushes. Hoogst irritant Max & More! De nieuwe kleur, die ik vandaag met jullie ga bespreken, is een super aparte mauve, bruinige oud-roze kleur. Het is lastig uit te leggen, maar ik denk dat de foto’s voor zich spreken. Er is nog een ronde blush die dus Brown heet, maar die is echt rood-chocolade bruin. In de winkel zie je het verschil echt wel. Deze kleur is mat, met een heel subtiel bronzey gloedje erover. Heel erg mooi. In de verpakking lijkt een kleur als deze wellicht saai, maar op de wangen kan zo’n kleur juist het mooist zijn. Zoals altijd is het pigment weer super en blijft de blush de hele dag zitten. Deze blush is ideaal gecombineerd met een smokey eye, of een felle lipstick. Ook geeft de blush het gezicht een bronzey, rozige gloed. De blush voelt zijdezacht en crèmig aan. Ik denk dat je hem ook als bronzer kan gebruiken. De blush is wel erg poederig, meer dan ik van Max & More gewend ben. Wees dus voorzichtig met je kwast. Er kan al snel veel te veel op je kwast komen en met dit pigment moet je oppassen. Over het algemeen is het weer een pareltje.

Max & More Pressed Powder Blush 034 Rose:

Ook de naam Rose is veelvuldig opnieuw gebruikt door Max & More. De andere ronde blush met deze naam, neigt meer naar perzik. Deze Rose is echt super fel intens roze rood en is helemaal mat.Het pigment is ook nog eens super sterk, dus deze blush is heel erg geschikt voor dames met een donkere huidskleur en dan nog is het opletten geblazen! Ook deze blush is vrij poederig. Poederiger dan ik gewend ben van Max & More. Ik zou daarom een super fluffy zachte kwast gebruiken, zoals bijvoorbeelde de blush brush van Real Techniques. Ook deze blush voelt zijdezacht en blijft de hele dag goed zitten.

Max & More Mineral Blushes:

CSC_1836

De Mineral Blushes van Max & More zitten in een vierkant doosje. Deze doosjes zijn wat steviger en minder kwetsbaar dan de ronde doosjes. Ook hierin zit een extra laag met een spiegeltje en een kwastje. Dit kwastje is best zacht en kan in geval van nood nog wel gebruikt worden. De Mineral Blushes bevatten geen talk!

Max & More Mineral Blush 852 Brown (ja alweer!):

CSC_1896

Ook deze kleur Brown is nagenoeg mat, met een subtiel glansje/ micro shimmertje. Deze kleur is roziger dan de ronde blush in Brown. Ook dit pigment is helemaal super en de mineral blushes voelen net zo zacht aan als de ronde blushes. Let wel op!: deze kleur is een beetje bedrieglijk, want op de wangen kleurt deze kleur veel rozer dan hij lijkt. Wel mooi, dat wel, maar anders dan in de pan. Ook deze blush blijft de hele dag mooi zitten.

Max & More Ronde Blush Brown en Vierkante Blush Brown naast elkaar ter vergelijking:

Op de foto’s kun je duidelijk het verschil in verpakking zien en ook het verschil in kleur. De Mineral Blush (vierkant) is veel roziger. Beide blushes zijn hoe dan ook prachtig.

Max & More Mineral Blush 850 Pink / Rose:

Ja, helaas zijn zowel de naam Pink als de naam Rose apart en de namen in combinatie meerdere keren gebruikt door Max & More. Erg verwarrend allemaal! In werkelijkheid is deze kleur wat feller en meer koraal roze dan op de foto. Het pigment is weer helemaal super en de blush is helemaal mat. Ook blijft de kleur de hele dag mooi zitten. Wel is ook deze blush erg poederig, zeker als je een stuggere kwast zou gebruiken. Ik vind het een fantastische kleur, zeker voor de lente en zomer!

Max & More Ronde Blush Rose en Vierkante Blush Pink/ Rose naast elkaar:

CSC_1894

Op de foto zie je goed het verschil tussen beide. De Pressed Powder Blus in Rose (rond) is veel donkerder en feller, dan de Mineral Blush (vierkant) in Rose. Let op!: Er zijn meer blushes die Rose heten, zowel in de ronde als in de vierkante blush-lijn.

Swatches Max & More Blushes V.L.N.R: Rond Brown, Rond Rose, Vierkant Brown, Vierkant Pink-Rose:

Op de foto’s zie je dat Brown in de ronde blushes (1e) meer echt bruinig is en dat Brown in de vierkante blushes (3e),meer rozig is. Rose in de ronde Blushes (2e) is veel dieper en roder dan Pink/Rose in de vierkante blushes (4e) ,die is meer koraal.

Nadat ik deze foto’s had gemaakt, vond ik nog een Mineral Blush, namelijk Peach. Ik heb deze daarom bijgevoegd, om de review zo compleet mogelijk te maken!

Max & More Mineral Blush 851 Peach:

Van dichtbij:

Helaas is de naam Peach ook heel vaak gebruikt voor zowel de ronde als de vierkante blushes. Op zich is dat geen ramp, omdat die andere kleuren er heel anders uitzien dan deze. Deze is echt zacht perzik oranje. De blush is heel goed gepigmenteerd, zijdezacht en best wel poederig. Hij lijkt op het eerste gezicht mat, maar heeft een heel subtiel glansje. Ook deze kleur blijft de hele dag goed zitten.

Swatches Max & More Mineral Blush 851 Peach:

 

Conclusie:

De nieuwe kleurtjes van Max &  More zijn weer fantastisch. Het pigment is super, er zijn veel aparte kleuren en verschillende finishes. Ik vind het echt heel leuk dat Max & More ook helemaal matte blushes maakt, want die vind je niet gauw van een budget merkje. Er is voor ieder wat wils en de kwaliteit is prima. Deze blushes zijn gepigmenteerd genoeg voor de donkere huid. Wel zijn ze erg poederig. Gebruik dus een zachte fluffy kwast en wees voorzichtig met je kwetsbare poedertje! Tik dan je kwast af en indien nodig: dep de kwast nog even op de hand voordat je hem aanbrengt. Het zou anders wat te heftig kunnen worden. In de Ronde Pressed Powder Blushes zit 7 gram product en vind je een spiegeltje en een powder puff. In de vierkante Mineral Blushes zit 4,3 gram product en vind je een spiegeltje en een kwastje dat best zacht is. Deze Mineral Blushes bevatten geen talk! Max & More test niet op dieren. Deze leuke, super budget-proof, aparte blushes zijn voor € 0, 99 te vinden bij de Action. Daar kun je toch geen bult aan vullen!

Q: Heb jij Max & More Blushes? Zo ja, wat is je favoriet?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Max & More did it again! : nieuwe blushes

  1. Wauw! Mooi voor die ene euro!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s