Budget Cadeau Tip voor Kerst: Kruidvat oogschaduwpaletjes!

CSC_1911

Momenteel heeft Kruidvat 3 heel leuke oogschaduwpaletjes voor € 6,99. Toen ik ze in het foldertje zag staan, was ik niet meteen geneigd om ze te gaan halen. Toen ik afgelopen zaterdag Kruidvat in liep en ze zag, was ik al gauw geïnteresseerd. Ik vond ze er veel leuker uitzien, dan ze leken in de folder. Ook waren er testers en swatchte ik ze. En verkocht was ik! Ik nam er twee mee, namelijk het Nude en het Smokey Oogschaduwpalette.

Ik nam de twee meest naturelle oogschaduwpaletjes mee. Ook was er nog een heel fel en kleurrijk palet, wat me best aansprak, maar waarschijnlijk ga ik niet veel van die kleuren gebruiken. Daarom besloot ik hem niet mee te nemen…. hoewel het nog steeds een beetje kriebelt!

De paletjes bevatten ieder 12 kleuren die zijn verpakt in een leuke kartonnen verpakking, met een magnetische sluiting en een spiegel in het dekseltje. De oogschaduws zijn samen 8,4 gram, wat niet heel veel is voor 12 oogschaduws, maar in mijn ogen genoeg. Volgens mij heet het merkje Pink Cosmetics, die naam staat namelijk achterop. Daar vind je ook de ingrediënten en de namen van de afzonderlijke oogschaduws. Die namen staan ook op de plastic inleg die in het palet ligt, maar deze ligt er helemaal los in en zul je waarschijnlijk kwijtraken of snel weggooien van ergernis!

Pinks Cosmetics Nude 12 Eyeshadow Colours Palette:

Het Nude Palette is volgens mij bedoeld als dupe van het Naked 2 palette van Urban Decay.

Het palet bevat voornamelijk koele kleuren vaiërend van glanzend tot mat. Vier matte tinten zijn in dit palet te vinden. De namen die je ziet staan, zijn van de plastic inleg, die ik erin heb laten zitten, omdat dit een cadeautje is. Die namen staan niet op het palet zelf. In het paletje vind je een sponsapplicator, met aan de andere kant een kwastje. Grove glitters vind je niet in dit palet.

Pink Cosmetics Smokey 12 Eyeshadow Colors Palette:

Het smokey palette bevat 12 oogschaduws, die naturel en gekleurd zijn. Je vindt in dit palet paarse, grijze, champagne en blauwe tinten. Ook hier zit de plastic inleg nog in het palet, waar de namen op staan. Die staan dus niet op het palet zelf. Alleen de eerste kleur is mat, de rest is glanzend. Grove glitters vind je gelukkig niet in dit palet.

Ik heb beide paletten geswatcht in de winkel en ik was erg onder de indruk. Het palet deed me erg aan de W7 oogschaduwpaletten denken, al vond ik de kwaliteit van de oogschaduw zo op het eerste gevoel beter, namelijk minder poederig. Het pigment met swatchen was top. Of dit ook zo is op het oog en hoe goed de oogschaduws blijven zitten, weet ik niet. Deze twee paletjes zijn cadeautjes, dus ik ga ze deze keer niet swatchen. Hoe dan ook denk ik dat beide paletjes de € 6,99 vast waard zijn. Ik denk dat het een leuk idee is als kerstcadeautje voor iemand die erg van makeup houdt. Er zijn drie verschillende soorten, van naturel, tot smokey tot kleurrijk bij Kruidvat te vinden.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

 

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Budget Cadeau Tip voor Kerst: Kruidvat oogschaduwpaletjes!

  1. Ik zag deze al liggen in de winkel, maar vond ‘m toch niet zo mooi. Ik koop dan liever een palette van w7 e.d.!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s