2 x Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

CSC_1893

Etos heeft recentelijk het hele make-up schap vernieuwd, waarover ik super enthousiast ben! De verpakkingen zijn mooi stijlvol mat zwart geworden en ook zijn er een hoop nieuwe kleuren bij gekomen. Mocht ook wel, want de oubollige grijze verpakkingen waren wat mij betreft ook wel aan een update toe! De Etos lipsticks zijn echt super. Er zijn nieuwe matte en crèmige lipsticks bij gekomen. Vandaag laat ik jullie 2 gloednieuwe schatjes zien, namelijk Lucky Shot en Shake it up (r). Als je benieuwd bent, naar de nieuwe Etos lipsticks, lees dan gezellig mee!

Ik vind de verpakking echt prachtig: Well done, Etos! Mat zwart, chique en stevig.

Bovenop de dop zit de gekleurde sticker met de naam erop. Heel handig dus! Je hoeft niet je lipsticks ondersteboven op te bergen.

Ik vind de huls erg mooi vormgegeven. Het materiaal is van stevig plastic, maar als je het zo ziet lijkt het wel een luxe metalen huls. De dop klikt lekker stevig vast, dus geen tas-lipstick-accidents!

Wat ik ook echt een super leuke touch vind, is dat het nieuwe Etos logo in de lipstick zelf staat. De geur vind ik erg prettig, namelijk zacht vanille. Deze geur blijft niet hangen, dus als je gevoelig bent voor geur, dan zul je hier waarschijnlijk geen last van hebben. Je ruikt deze geur alleen als je echt met je neus aan de lipstick zit.

Etos Color Care Lipstick Lucky Shot:

 

Lucky Shot is echt PAARS. Een koele paarse kleur, met een blauwe ondertoon. De meeste paarse lipsticks, die je vindt in de drogisterij  hebben een roze of rode ondertoon, maar deze kleur is echt straight up paars! De kleur doet me heel erg denken aan Heroine van MAC. Dus als je een soortgelijke kleur zoekt, voor minder geld, dan kan dit een goede optie zijn. Deze kleur heeft een crème finish en heeft dus iets van glans (niet veel, maar de lipstick is niet helemaal mat). Deze is iets transparanter dan de rode kleur, die ik jullie zo laat zien, maar is makkelijk op te bouwen. De lipstick is super comfortabel en crèmig op de lippen, blijft goed zitten en de kleur is fenomenaal!! Een topper wat mij betreft.

 

Swatches Etos Color Care Lipstick Lucky Shot:

 

Als je de lipstick swatcht of op de lippen draagt, dan is hij iets minder koel dan de lipstick in de huls en komt er toch nog iets van roze doorheen. Wel is deze lipstick veel koeler dan de gemiddelde paarse lipstick. Ik vind hem uniek. Een kleur als deze vind ik persoonlijk heel erg leuk in de lente. Minimale oogmake-up, frisse roze wangetjes, naturel t-shirtje aan en dan BAM paarse lippen.

Etos Color Care Lipstick Shake it Up:

Shake it up is een klassieke koele rode kleur. De lipstick is bijna mat, maar heeft nog iets van een glansje. Het pigment en de houdbaarheid is gewoon super. Deze kleur is in mijn ogen dé winter kleur. Deze laat een rode waas achter op de lippen als hij afslijt. Ik vind de kleur heel erg classy.

Swatches Etos Color Care Lipstick Shake it up:

 

Lucky Shot (paars) en Shake it up (rood) naast elkaar:

 

Swatch Lucky Shot en Shake it up naast elkaar:

CSC_1901

Conclusie:

Ik vind de lipsticks geweldig. Ze zijn goed gepigmenteerd, de kleuren zijn uniek, de verpakking is stevig en chique, de geur is aangenaam en het gevoel op de lippen is prettig. Voor € 3,99 (de lipsticks zijn 1 euro omhoog gegaan) is dit een echte budget topper!

Q: Laat me weten wat jouw Etos Color Care Lipstick favoriet is!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op 2 x Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

  1. Eva zegt:

    Wat een ontzettend gave kleuren, zeg. Ik ga binnenkort snel kijken, want die paarse vind ik wel erg leuk!

    Like

  2. Wauw! Beide kleuren zijn heel mooi 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s