Essence Quattro Eyeshadow 16 Down To Earth

CSC_0890

Dit super leuke budgetvriendelijke Essence oogschaduw paletje met 4 kleuren is momenteel nog verkrijgbaar, maar gaat helaas uit het assortiment! Als je interesse hebt in dit paletje, lees dan snel mee, nu je je slag nog kan slaan (met 50% korting!).

 

Dit Quattro Paletje met 4 super mooie hooggepigmenteerde en interessante kleuren heet 16 Down To Earth. De verpakkingen van deze quattro’s heb ik altijd leuk gevonden! De pans zijn vrij groot en de 4 oogschaduws samen zijn 5 gram, wat meer is dan gemiddeld. Van de blauwe kleur krijg je iets minder dan van de 3 naturelle kleurtjes, maar van die kleur heb je ook minder nodig.

Het doorzichtige dekseltje vind ik heel handig, omdat je zo meteen ziet om welk paletje het gaat. Ook klikt het paletje goed dicht. Wel is hij wat lastig te open, door de vorm, waardoor je erg op moet letten dat hij niet uit je handen klettert.

 

Dit paletje bevat een heel interessante kleurencombinatie van een fletse gouden kleur, een warme bronzen kleur, een matte chocolade bruine kleur en als klap op de vuurpijl een glanzende super unieke blauwe kleur, die moeilijk te omschrijven is. De kleur is blauwer dan zeegroen en blauwer dan turquoise, maar heeft ook wel wat groene elementen.

Swatches Essence Quattro Eyeshadow 16 Down To Earth:

Het pigment van deze kleurtjes is super, de structuur lekker zacht, zonder korrelig te zijn. De oogschaduws geven geen fallout en blijven goed zitten, zelfs zonder basis. De gouden en bronzen kleur lijken wel wetlook op het oog. De bruine kleur is echt heel mooi in de arcadeboog. Blenden is een klusje van niks met deze oogschaduws. De kleurencombinaties die je kan maken zijn eindeloos, ondanks dat het maar 4 kleurtjes zijn. Je kan de fletse gouden en de bronzen kleur op het ooglid dragen, samen of apart, de blauwe kleur is mooi in de buitenste ooghoek, maar ook onder de onderste wimperrand. De bruine matte kleur is ideaal in de arcadeboog, maar kan ook makkelijk als eyeliner gebruikt worden of in de buitenste ooghoek of op de onderste wimperrand. De bronzen kleur kan ook in de arcadeboog, als je de gouden kleur op het bewegende lid draagt. Ook kun je een smokey eye maken, met de bruine kleur als eerste boven de wimpers en dan naar boven vervagen met de bronzen kleur en daarboven de gouden kleur. Er zijn vast nog meer voorbeelden te bedenken!

Conclusie:

De kwaliteit is super, de houdbaarheid is perfect, de kleuren zijn heel makkelijk met elkaar te combineren en bieden een eindeloze variatie. Blenden gaat als een droom. Gewoon een super leuk budget paletje, dat op het oog veel duurder oogt (no pun intended!), dan het daadwerkelijk is. Bij Kruidvat en Trekpleister (ook bij Kruidvat online) kost dit paletje normaalgesproken € 2,99. Voor die prijs is het al een goede deal, maar omdat hij uit het assortiment gaat, is hij nu (of binnenkort) met 50% korting te verkrijgen. Op de site kost hij nu € 2,- Sla je slag, nu het nog kan!

 

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

 

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s