Primark P.S. Love Lipstick

CSC_1092

Ik heb regelmatig make-up van Primark geprobeerd en ik verwachtte er telkens niet veel van , vanwege de super kleine prijs. Toch moet ik weer toegeven dat ik aangenaam verrast ben. Deze bruin-roze lipstick is een super fijne comfy lipstick. Meer weten? Lees gezellig mee!

CSC_1088

De P.S Love Lipsticks van Primark zijn in verschillende verpakkingen te verkrijgen. In deze zwarte verpakkingen vind je de crèmige lipsticks. In de vierkante gouden verpakkingen vind je matte lipsticks. De huls is van plastic, dat niks weegt, maar is wel stevig. De dop klikt super stevig vast, dus je hoeft niet bang te zijn voor ongelukjes in je tas. De huls is van mat zwart plastic, met een compartimentje met de lipstick kleur erin. Dit kan niet open.

CSC_1090

Helaas hebben de lipsticks geen naam of nummer. Ik kan dus alleen de kleur omschrijven. Ik zou het een midden bruine kleur willen noemen met een roze ondertoon (mauve). De geur is zoet, zoals snoepkettingen van vroeger, gemengd met wat vanille. Niet onaangenaam!

De lipstick is heel crèmig en best dik van structuur. Je hebt maar een beetje nodig per keer. Ook het pigment is helemaal prima! De lipstick voelt super zacht en comfortabel aan op de lippen, maar dat betekent ook dat hij afgeeft op je kopje of glas. Echt lang blijft deze lipstick niet zitten, dus je moet hem eventueel bijwerken gedurende de dag. Omdat hij zo verzorgend is, is het geen probleem om hem later nog eens aan te brengen. Bij sommige lipsticks krijg je een heel lelijk resultaat als je hem later op de dag opnieuw moet aanbrengen, maar bij deze is dat niet zo. Super longlasting is hij niet, maar dat is ook geen claim van deze lipstick. Daarbij is hij zo budget vriendelijk, dat vaker gebruiken gedurende de dag geen ramp is.

CSC_1138

De lipstick is echt crèmig op de lippen, waardoor hij glanst, maar er zitten verder geen glitters of shimmers in.

Swatches:

Ik denk dat de swatches wel voor zich spreken: mooi pigment, mooie naturelle kleur en een mooie glans. Dit is in beide gevallen één enkele veeg.

Deze kleur lijkt me iedereen mooi staan, ongeacht je huidskleur of ondertoon. Voor donkere huidjes lijkt me dit een perfecte nude kleur!

Deze bruin-roze lipstick is voor € 1,50 te vinden bij Primark! (De matte lipstick in de vierkante gouden huls zijn €2,-).

Q: Heb jij wel eens make-up van Primark geprobeerd? Laat me weten wat  en wat je ervan vindt!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Primark P.S. Love Lipstick

  1. sjennetnie zegt:

    Ik heb de eyeliner ervan gehad, maar die korrelde in de loop van de dag. En ik heb een lippenpotlood, die is wel fijn

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s