Shop My Stash: make-up tasje van deze week

001

Zelf vind ik het super leuk om via video’s of foto’s door andermans collecties te “neuzen”, zoals bij Shop my Stash, make-up stash of weekly make-up baskets. Daarom wil ik deze nieuwe reeks starten op mijn blog. Wie weet vinden jullie het ook wel leuk om eens door mijn collectie te “neuzen”? Ben je nieuwsgierig naar wat zich momenteel allemaal in mijn make-up tasje bevindt? Lees dan verder!

 

Mijn make-up tasje zit altijd lekker volgepropt, dus mét Naked Palette past hij niet dicht!

005006

Het tasje tikte ik een tijdje geleden op de kop bij Etos, voor €1,50 in de sale. Ik viel er meteen als een blok voor, want het rosé goud gecombineerd met het “kanten” detail bovenop, vind ik gewoon prachtig.

Waarom?

Je vraagt je misschien af waarom ik deze reeks introduceer. Daar zijn meerdere redenen voor.

 • Op de eerste plaats vind ik het zelf super leuk om te zien wat zich in andermans make-up tasje/collectie bevindt, dus wellicht vinden jullie dat ook leuk om te zien.
 • Ten tweede had ik al veel make-up, die dus ook al gebruikt was, vóórdat ik mijn blog begon. Omdat deze producten al gebruikt waren, heb ik ze niet meer gereviewd en gefotografeerd. Dat wil niet zeggen dat deze producten niet de moeite waard zijn om te bespreken!
 • Ten derde ben ik momenteel op een “no buy”. Ik hou dit al sinds januari vol en wil dit voorlopig zo houden. Het enige wat ik heb gekocht is een mascara die ik ook daadwerkelijk nodig had. Maak je niet ongerust! Ik heb nog genoeg producten in mijn lade liggen die ik nog niet gereviewd en gefotografeerd heb, waar ik de komende tijd wel mee doorkom. Dus je kan zeker nog reviews van mij blijven verwachten!

Nou, laten we gauw kijken wat zich deze week in mijn make-up tasje bevindt!

GEZICHT:

007011

 • Momenteel meng ik de Catrice BB Foundation (niet meer verkrijgbaar) in kleur 020 Rosy Beige, die net wat te donker is, met de nieuwe Catrice Even Skintone foundation in de kleur 005 Even Ivory, die net wat te licht is. Samen creëren ze voor mij de perfecte kleur. De BB cream heeft een SPF 30 en de Even Skintone SPF 25. Van de Catrice Even Skintone Foundation komt nog een review op mijn site.
 • De Highlighter is een vloeibare Highlighter van Alverde, in de kleur Rose, mooi maar niet mijn favoriet. Hij zit in dit tasje, omdat dit één van de producten is, die ik dit jaar op wil maken.
 • Het Catrice Allround concealer paletje is niet mijn favoriet. Ik vind de kleuren een beetje gek, vooral de roze, dus die heb ik telkens gemengd met andere concealers. Ik gebruik de groene kleur op rode verkleuringen, voordat ik mijn foundation of BB cream aanbreng. Ik vind het geen aanrader.
 • De blush is een Catrice Limited Edition Blush van een aantal jaren geleden, namelijk de mineral blush in de kleur Light Burgundy, ook een van de producten die ik dit jaar op wil maken!
 • De Max & More foundation poeder van de Action, in de kleur Tan, gebruik ik om mee te shapen. Hij is net één tint donkerder dan mijn huid en heeft een koele ondertoon. Heb je een zeer lichte tot lichte huid en zoek je iets om mee te shapen, dat naturel oogt, dan is deze poeder in Tan zeker het proberen waard, voor € 0,99.
 • De Natural Touch Concealer van Rival de Loop in de kleur 02, heeft een roze ondertoon, waardoor deze ideaal is voor het camoufleren van donkere kringen onder de ogen. Deze is bij de Duitse drogist Rossmann verkrijgbaar voor € 1,99.

OGEN:

012014

 • Als oogschaduwbasis gebruik ik de mini Lorac Behind the Scenes Eye Primer, een prima primer, die ik gratis kreeg bij het Lorac Palette. Doet me denken aan de Urban Decay Primer Potion. Deze hoop ik deze maand op te maken.
 • De mascara: Mijn favo mascara ever: de Essence Get Big! Lashes, Volume Curl: separeert, geeft volume en krult de wimpers, zonder dat je een wimperkruller nodig hebt.
 • Mijn favo wenkbrauwpotloodje van de Hema, blijft prima zitten, niet te droog, niet te vettig. Ik gebruik nr. 09, een koele bruine kleur. Voor maar € 2,- het beste potloodje dat ik tot nu toe heb gevonden!
 • De Eyebrow Filler van Catrice is bijna op, dus ik heb de stopper eruit gehaald om hem wat langer te kunnen gebruiken. Houdt mijn wenkbrauwen goed op de plek, maar vult ze niet op. Het borsteltje is helaas huge. Als deze op is, ga ik die van Essence proberen, die heeft een veel kleiner borsteltje.
 • NYC Liquid Eyeliner in Extra Black: blijft goed zitten (niet waterproof), is mooi zwart, maar de vilten punt is mij te stijf.
 • Het bruine kleine oogpotloodje, komt uit de grote make-up box van de Action (er zijn nu ook kleinere boxjes) en is echt heel fijn. Deze wil ik ook deze maand opmaken.

OOGSCHADUW:

015018

 • Als grote palet het Urban Decay Naked palet. Deze wil ik dit jaar meer gebruiken. Ik wilde hem helemaal opgebruiken, maar dat gaat me niet lukken. Ik vind hem oké, maar ben geen super fan van sommige kleuren. Ik zocht 4 kleuren individuele oogschaduw uit die ik graag ook wil opmaken dit jaar, waarvan ik dacht dat ze goed samen gaan met het Naked Palette, namelijk:
 • Maybelline Color Tattoo On and On Bronze is een mooie kleur, maar voor mij wat donker als basis en legt nadruk op lijntjes op het ooglid. Ik wil hem dit jaar opmaken, voordat hij uitdroogt.
 • L’oréal Infaillible Coconut Shake: deze matte crème kleur gebruik ik net onder de wenkbrauw. Ik vond hem ooit bij de Big Bazar en wil hem dit jaar opmaken, als dat lukt. Hij is erg kalkachtig en niet geschikt voor op het hele lid.
 • P2 Matte Dream Eyeshadow in 070 Grey Pleasure (niet meer verkijgbaar). Deze gebruik in in de arcadeboog als ik de koelere, paarsere kleuren uit het Naked Palette gebruik of samen met de MAC oogschaduw. Soms gebruik ik hem ook in mijn wenkbrauwen. Hij is niet heel erg goed gepigmenteerd. Ook deze wil ik dit jaar opmaken.
 • MAC Trax: een paarse kleur met gouden glitters. Vrij kalkachtig en niet super goed gepigmenteerd. Ik heb hem al lang en wil ook deze graag opmaken/zoveel mogelijk gebruiken. Een betere en goedkopere dupe hiervan, vind je in het Wet ’n Wild Petal Pusher Palette.

LIPPEN:

020

 • De Bebe lippenbalsem is transparant en bijna op. Verkrijgbaar bij de DM in Duitsland. Niks bijzonders.
 • De NYC Applelicious Lipbalm in de kleur Big Apple Red. Deze wil ik ook dit jaar opmaken. Zijn niet meer in het assortiment van Kruidvat, maar je wil ze nog wel eens bij de Action vinden voor een prikkie!
 • Hourglass mini liquid lipstick in Icon. Een super mooie matte, bijna fluwelen klassiek rode lipstick. Deze wil ik deze maand opmaken. Helaas geeft hij af en loopt hij uit.
 • Too Faced La creme lipstick in Naked Dolly mini: een heel lichte perzik nude kleur, die ik combineer met het potloodje ernaast. Wil ik ook deze maand opmaken.
 • Makeup Forever Aqua Lip mini 3c, een bruine nude kleur, ideaal samen met de lipstick van Too Faced. Een super fijne creamy longlasting lipliner, die niet uitloopt. Wil ik deze maand opmaken.

OVERIG:

022

 • Nivea Soft, gebruik ik voor mijn handen, maar ook voor benen en voeten als ik uit de douche kom. Ik wil deze pot deze maand opmaken.
 • Twee nagelak mini’s van Max & More van de Action. Ook deze wil ik deze maand opmaken (weet niet of me dat gaat lukken). Ze zijn in setjes van 3 te verkrijgen bij de Action voor € 0,79 per setje. Ik vind ze super fijn en ze dekken goed! ( Blijven helaas niet zo lang zitten).
 • Victoria’s Secret Amber Romance : een kleiner formaat Body Spray met een heerlijk warme geur. Ook deze wil ik deze maand opmaken, als het lukt.
 • De twee proefmonstertjes wil ik ook deze maand opmaken, namelijk Lancôme La vie est belle en Calvin Klein Euphoria.

Nou ben ik toch weer langer van stof geweest dan ik had gewild…. ik wilde het “kort” houden…. (proest).

Q: Vind je het leuk om regelmatig eens een kijkje in mijn stash te nemen op deze manier? Laat het me weten!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

 

Dit bericht werd geplaatst in Shop my stash en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s