I Heart Makeup Naked Chocolate Palette

CSC_1179

Vanaf volgende week (vanaf di. 19 april tot en met zo. 24 april 2016) zijn bij Kruidvat weer de super leuke I Heart Makeup Chocolate oogschaduw paletten verkrijgbaar. Ik werd meteen heel enthousiast toen ik dat zag staan, want ik heb er namelijk twee, waar ik helemaal dol op ben. Vandaag laat ik jullie Naked Chocolate zien en heel binnenkort komt ook nog Death by Chocolate online. Ben je nieuwsgierig naar het Naked Chocolate palet, lees dan snel mee!

 

Het palet is verpakt in een leuk kartonnen doosje, dat , net als het palet, de kleur heeft van witte chocolade. Ik vind dat I Heart Makeup altijd erg veel aandacht aan detail besteedt, vooral aan de verpakkingen. Op de zijkant staan ook de ingrediënten, waaronder parfum! Toen ik dit palet eens gebruikte en eraan snuffelde dacht ik: Huh, dat ruikt net als de echte Chocolate Bar palettes van Too Faced ook naar chocolade! Ik liet het andere mensen ruiken en zij waren het met me eens. Ook dit palet ruikt naar chocolade!!

De verpakking van het palet zelf is een witte chocolade reep, met reliëf. De verpakking is super stevig en best wel zwaar en heeft ook een mooie grote spiegel binnenin. Achterop staat een sticker met de naam van het palet. Op zich is die sticker niet eens zo nodig, omdat dit palet er echt wel uitspringt in je collectie en je meteen ziet welke je nodig hebt.

Binnenkant Palet:

Helaas staan de cutie pie namen niet op het palet zelf, maar zit er zo’n irritant velletje in. Ik bewaar dit wel altijd, maar dat is wel een bron van frustratie! hihi.

Binnenkant palet zonder plastic inleg:

Zoals je ziet is de spiegel aan de binnenkant even groot als het palet zelf. Ook blijft deze spiegel prima uit zichzelf omhoog staan.

Van Dichtbij:

Aan de linkerkant van het palet vind je een mooie grote matte highlighter, die een beetje rozig is en rechts onderin een supermooie licht wit-geel gouden glanzende highlighter. Heel divers dus.

Het palet is een schitterende verzameling van warme en koele kleuren die echt mooi bij elkaar passen. Je kan er alle kanten mee op! Dit palet lijkt me mooi voor iedereen, welke huidskleur of welke ondertoon je ook hebt. Je vindt in dit palet 6 goed gepigmenteerde matte kleuren en de overige 10 kleuren hebben een mooie glanzende of metallic finish, variërend van bruin, mauve, goud, rosé goud, beige, brons en champagne. De bruine tinten in dit palet variëren van koel roze-bruin, tot warm bruin en roodbruin. Zo divers! Ik weet niet of ik deze kleurencombinaties al eens eerder in een palet gezien heb.

SWATCHES BOVENSTE RIJ:

 

SWATCHES MIDDELSTE RIJ:

 

SWATCHES ONDERSTE RIJ:

 

Zoals je ziet, zit het met het pigment wel snorretje! De glanzende oogschaduws voelen haast nat aan, zo crèmig en gepigmenteerd zijn ze. Ze zijn, bij sommige kleuren zo crèmig, dat het het beste werkt als je ze met de vinger aanbrengt, omdat oogschaduwkwastjes ze soms moeilijk oppikken. Alles blendt mooi en blijft mooi zitten. Ik heb geen fallout ervaren, als ik de crèmige oogschaduws met de vinger aanbreng. Met een kwastje kan er soms een klontje afvallen. De namen vind ik ook ook echt leuk bedacht. Ja… een beetje copy cat van Too Faced, maar wel op een leuke manier en met een eigen originele draai eraan gegeven! Ik moet stiekem bekennen dat ik deze I Heart Makeup paletten leuker vind dan de originele versie. Je kan er mooie subtiele naturelle looks mee maken, maar er is ook ruimte voor een meer smokey look of voor een “pop of color”.

Conclusie:

Ik vind eigenlijk alles leuk aan dit palet, de kleurencombinatie, de namen van de oogschaduws, het pigment, de grote spiegel die goed overeind blijft staan, de zware kwaliteit van de verpakking, de geur en dan…… de pijs.

Dit palet is namelijk volgende week, vanaf 19 april bij Kruidvat te verkrijgen voor € 7,99, net als vele andere I Heart Makeup Chocolate Palettes.

Online zijn deze I Haert Chocolate Palettes verkrijgbaar bij http://www.beauty88.nl en bij http://www.boozyshop.nl voor € 9,99 of € 9.95

Ik vind het een aanrader!

Veel liefs en bedankt voor het lezen!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches, tip en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op I Heart Makeup Naked Chocolate Palette

  1. tinakore zegt:

    ik heb het witte en het death by palet en moet toegeven dat ik deze meer gebruik dan mijn naked palet van ud 😀 oeps . Ik ben echt fan ervan !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s