I Heart Makeup Death By Chocolate Eyeshadow Palette

CSC_1509

Een paar dagen geleden reviewde ik het Naked Chocolate Palette van I Heart Makeup (in de witte verpakking) en vandaag is het Death By Chocolate Palette aan de beurt. Deze week zijn de I Heart Makeup Chocolate Bar Palettes verkrijgbaar bij Kruidvat, voor € 7,99. Tijd voor wat reviews dus!

Het Death By Chocolate Palet zit in de donkerbruine verpakking. Let goed op! Dit is niet een dupe van het originele Chocolate Bar Palet van Too Faced. Die zit namelijk in een íets lichter bruine (melkchocolade) verpakking. De verpakking van het Death By Chocolate Palet is donkerbruin als pure chocolade!.

Op de achterkant van het kartonnen doosje staan de oogschaduws afgebeeld. Op een andere zijkant, staan ook de ingrediënten en hoewel parfum er niet tussen staat, in tegenstelling tot bij het witte Naked Chocolate Palet, zou ik toch zweren dat ook dit palet naar chocolade ruikt!

VERPAKKING:

CSC_1509CSC_1511

Het palet is, net zoals het witte palet mooi stevig en gewoon cute qua verpakking. De gehele binnenkant van het deksel is een grote spiegel, die uit zichzelf rechtop blijft staan. Het palet voelt best zwaar aan en dat voor zo’n budget vriendelijk product! De voorkant heeft een mooi reliëf, de chocolade blokjes en druppels zijn goed voelbaar bovenop het palet.

BINNENKANT:

CSC_1517CSC_1525

Ja hoor! Daar issie weer, de irritante plastic inleg! De namen vind ik leuk, maar die inleg is voor mij een frustratiebron, omdat ik hem wel altijd wil bewaren. Hij komt dan telkens tussen het deksel en de onderkant van het palet te zitten. Maar goed, als dat het enige is, valt het nog mee, toch?!

Dit palet bevat voornamelijk koele tinten, met uitzondering van twee oogschaduws, namelijk de licht gouden en bronzen kleur in de middelste rij. Ook dit palet is weer een leuke afwisseling van matte en glanzende (soms metallic) kleuren.

VAN DICHTBIJ (LINKER-EN RECHTERHELFT):

In dit palet, vind je veel grijze, mauve, paarse, gouden en bronzen tinten. Ook biedt dit palet weer een mooie matte crème kleurige en glanzende crème kleurige highlighter, die groter van formaat zijn vergeleken met de overige oogschaduws. In totaal krijg je 22 gram product voor 16 oogschaduws, wat royaal is.

SWATCHES EERSTE RIJ:

SWATCHES TWEEDE RIJ:

SWATCHES DERDE RIJ:

 

Zoals je wel kan zien, is het pigment weer formidabel! Ook in dit palet zijn 6 matte kleuren te vinden, die prima van kwaliteit zijn, waaronder ook een matte zwarte kleur! De overige 10 kleuren hebben een subtiele glans of een metallic finish, maar nergens zijn gekkigheden als glitters te vinden, wat ik heel prettig vind. De glanzende en metallic   oogschaduws zijn zo crèmig, dat ik ze aanbreng met de vinger. Dat vind ik het beste werken. Fallout geven de oogschaduws niet, maar als je de glanzende kleuren met je kwastje probeert te pakken, pikt de kwast de kleuren soms niet zo goed op of wil er wel eens wat vanaf brokkelen. In dunne laagjes werken of je vingers gebruiken, lost dit probleem op.

 

CONCLUSIE:

Ook op dit palet valt niks aan te merken. Er is een mooie naturelle look, smokey look of een look met een “pop of color” mee te maken. Volgens mij ruikt ook dit palet naar chocolade. De verpakking is enig en stevig. Het pigment is super en de kleuren blijven goed zitten. Ook dit palet is weer een leuke variatie van kleuren, in zowel glanzende, metallic als matte finish.

Deze week (vanaf 19 april) zijn de I Heart Makeup Chocolate Palettes in de aanbieding bij Kruidvat voor € 7,99 . Online kun je ze vinden bij http://www.beauty88.nl en http://www.boozyshop.nl voor € 9,99 en € 9,95.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

 

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches, tip en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s