Essence Soo Glow! Highlighter 10 Look on the bright side.

031

De cream to powder producten van Essence staken me al langer de ogen uit en aan het eind van vorig jaar kocht ik deze mooie highlighter. Ik wist niet goed wat ik ervan kon verwachten, omdat ik meestal liever een poederproduct gebruik. Ik moet eerlijk bekennen dat ik echt heel erg (positief) verrast ben!

De verpakking is simpel, maar effectief. Je krijgt 4 gram product. Het dekseltje is wel wat bol, waardoor opstapelen lastig kan worden, maar dat boeit mij vrij weinig. Ook klikt het dekseltje stevig dicht. Achterop vind je de ingrediënten.

037039

De highlighter is bijna wit met een lichte geel-gouden gloed.

Van Dichtbij:

(Weet je dat je alle foto’s kan aanklikken en vergroten?)

De glans van de highlighter is super mooi, maar toch subtiel, ondanks dat er super mini, bijna niet te traceren, glittertjes in zitten. De highlighter voelt inderdaad super creamy aan, maar verandert in een poederige droge (totaal niet kleverige) substantie op je huid. Wel het effect van een crème product, maar niet het plakkerige. Goed bedacht Essence!

SWATCHES:

045046

Ik was bang dat de highlighter veel te wit zou zijn, maar dat is niet zo, zeker niet als je hem mooi vervaagd op je jukbeen of op de brug van je neus. De glans is aanwezig en duidelijk, maar ziet er natuurlijk uit, vandaar dat ik de glans al eerder subtiel noemde. Het lijkt net een gloed van je eigen huid, in plaats van een make-up product.

Mijn tip: Breng deze highlighter aan na je Foundation of BB Cream als je dit gebruikt, óf op je naakte huid. Breng daarna pas je poeder aan. Hierdoor fixeer je je highlighter en blijft deze de hele dag zitten, én ziet deze er super natuurlijk uit. Alsof je sprankelt van binnenuit. Je kan deze highlighter op elke plek aanbrengen, waar je normaal een poeder highlighter ook zou aanbrengen. De glittertjes zijn niet te traceren op de huid.

 

Conclusie:

Wederom een budget-aanrader van Essence. Wat hou ik toch van dit merk! De kwaliteit is prima, goede pigmentatie, fijne cream to powder substantie en een natuurlijk, maar toch glanzend eindresultaat. Ook de prijs is weer super, namelijk € 2,89. Er is ook een meer peachy variant verkrijgbaar, indien je liever een rozige highlighter draagt. Je vindt ze bij Kruidvat (ook online) en Trekpleister, indien ze een groter schap hebben.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches, tip en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s