MUA BLUSHERS Shade 1 en Shade 5

CSC_0189

Bij Kruidvat is het budget merk MUA (Makeup Academy) verkrijgbaar. Deze blushes waren een tijdje in hun assortiment te vinden, maar nu helaas niet meer. Wel kun je deze blushes vinden in de MUA online store! De twee kleine blushes die ik jullie vandaag laat zien, zijn typische lente en zomerkleurtjes, namelijk abrikoos en oranje-terra cotta.

MUA BLUSHER SHADE 1:

CSC_0193

MUA BLUSHER SHADE 5:

CSC_0211

Ik kocht deze 2 blushes bij Kruidvat en vond ze in de aanbiedingenbak voor € 1,-. Ik zag later thuis pas dat op allebei een tester stickertje zat, maar beiden waren nieuw en verpakt in plastic. Helaas was het doosje van schade 5 bekrast, maar goed voor die ene euro lig ik daar niet wakker van. Ik weet niet of ze nog steeds bij Kruidvat te vinden zijn, in elk geval niet in het reguliere assortiment, maar wellicht wel in de aanbiedingenbak.

MUA BLUSHER SHADE 1:

CSC_0203

Shade 01 is een zachte abrikoos-roze matte kleur met links en rechts een klein shimmertje. Deze zie je niet terug op de wangen. De verpakking is goedkoop plastic, maar functioneel. Je krijgt 2,4 gram product per bush. (In Engeland noemen ze een blush, blusher, vandaar dat ik ze soms blusher noem). De bush voelt super zacht en crèmig aan. Als je hem swatcht is het pigment erg goed, maar de blush is wel wat korrelig en poederig. Als je de swatch op je hand plaatst, is het pigment op sommige plaatsen wat meer geconcentreerd dan op andere, wat mij een beetje huiverig maakte voor de applicatie op de wangen. Gelukkig viel dat reuze mee. Het is een mooi fris kleurtje, dat goed gepigmenteerd is, maar niet ” over the top”  fel is en zich goed laat aanbrengen en vervagen op de wangen met een kwast.

MUA BLUSHER SHADE 5:

CSC_0223

Shade 5 is een donkerdere kleur, die meer oranje terracotta is. Deze kleur voelt iets harder aan dan shade 1. Shade 5 bevat iets meer hele kleine gouden shimmertjes en de blush zelf is heel licht glanzend. Dit is echt een fantastische kleur voor de zomer. Je kunt met deze blush een heel mooie bronzey look maken. Het pigment is prima, maar niet ” over the top”. De kleur is wel gewoon goed zichtbaar.

MUA BLUSHERS 1 en 5 NAAST ELKAAR:

CSC_0227

Links zie je shade 1 en rechts zie je shade 5. Beide blushes ogen op de foto iets rozer dan ze zijn. In werkelijkheid hebben ze beide een iets meer perzik/oranje ondertoon.

SWATCHES MUA BLUSHERS SHADE 1 en SHADE 5:

CSC_0237CSC_0243

Zoals je ziet is het pigment prima! Beide blushes zijn lekker fris, warm en kleurrijk voor de lente en zomer, zonder te zeer op te vallen. Het formaat van de blushes is niet super groot, maar goed voor € 1,- of 1 pond op de Engelse site, mag je toch niet klagen!

 

Ik vind het kleurrijke, degelijke blushes. De kwaliteit is prima. Het is natuurlijk geen high end kwaliteit voor die prijs, maar goed, dat geeft ook niet.

Mogelijk vind je deze blushes nog in de Kruidvat voor € 1, zo niet , dan kun je terecht op de MUA website ( http://www.muastore.co.uk ) en dan vind je ze bij de blushers. Helaas hebben ze op die website geen nummer, maar een naam. Ik vermoed dat shade 1 Bonbon heet en shade 5 Lolly, maar dit durf ik niet helemaal met zekerheid te zeggen. De blushes kosten op die site 1 pond en ze verzenden naar Nederland. Ook zijn ze helemaal diervriendelijk! Dat is altijd een dikke plus in mijn boekje.

 

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s