Rival de Loop Young XXL Eyeshadow Palettes

CSC_1072

Rival de Loop Young is een budget merkje dat je vindt bij de Duitse drogist Rossmann. De RdeL Young lijn is bedoeld voor wat jongere meiden. Deze producten zijn wat speelser en kleurrijker. Ook vind je bij Rossmann het merkje Rival de Loop Berlin, dat wat volwassener is. In beide lijnen vind je leuke budget producten en soms een misser. Vandaag wil ik jullie deze 2 XXL oogschaduwpaletten laten zien in Nude en Rose.

De paletjes van Rossmann zijn in 2 kleurenvarianten te krijgen, namelijk een Nude paletje dat voornamelijk koele tinten bevat en het Rose paletje dat warme en roze/ paarse tinten bevat.

CSC_1086

Beide paletjes bevatten 12 oogschaduws, zowel mat als glanzend. In het koele Nude paletje vind je ook 1 kleur met glitters, namelijk de zwarte kleur helemaal rechts op de hoek.

RIVAL DE LOOP YOUNG XXL NUDE EYESHADOW PALETTE:

CSC_1088

 

RIVAL DE LOOP YOUNG XXL ROSE EYESHADOW PALETTE:

CSC_1090

 

RIVAL DE LOOP YOUNG XXL ROSE :

CSC_1110CSC_1116

Het Rose paletje sprak me meteen aan, vanwege de ontzettend leuke kleurencombinatie. Ik heb nog geen enkel drogisterij paletje gezien, dat zulke leuke en aparte kleurtjes bevat. Je vindt zowel warme als koele en matte en glanzende kleuren in dit paletje. Ook roze, perzik en rosé-goud zijn vertegenwoordigd. De verpakking ziet er cute uit en is stevig, maar is wel van goedkoop materiaal. Je krijgt 12 oogschaduws, in totaal 12 gram, dus 1 gram per oogschaduw, wat een normale hoeveelheid is. Sommige oogschaduws zijn heel zacht en korrelig. Deze hebben matig pigment, maar zijn nog iets op te bouwen. Sommige oogschaduws zijn gewoonweg hard en geven nauwelijks pigment af. Helaas stelt het pigment heel erg teleur. Het had zo leuk kunnen zijn! Dit rose paletje is wel het betere van de twee.

Het pigment in dit paletje varieert van redelijk tot matig. Een enkele kleur is ronduit slecht. Met een primer en heel hard je best doen, kun je hier nog best een leuke look mee maken. De kleurtjes zijn wel apart, maar goede kwaliteit is dit paletje helaas niet.

RIVAL DE LOOP YOUNG XXL NUDE:

CSC_1136

In dit Nude paletje vind je bijna alleen maar koele kleuren, afgezien van de 2 bronzen kleuren. De meest rechtse oogschaduw is mat zwart, met een klein shimmertje. De kleurencombinatie vind ik wederom hartstikke leuk, vooral de grijzige tinten die variëren van mauve, met een paarse ondertoon tot groenig en zilver. Echt hartstikke leuk…. maar helaas ook het pigment van dit paletje valt heel erg tegen. Het is nog slechter dan het roze paletje.  Veel oogschaduws zijn kalkachtig en hard en er komt bij sommigen echt letterlijk geen pigment vanaf. Zo jammer!!

 

Het pigment lijkt op de foto nog wel aardig en van een enkele oogschaduw is het niet helemaal vreselijk, maar de tendens is toch dat het pigment slecht is.

CONCLUSIE:

De kleurencombinaties vind ik echt ontzettend leuk gevonden en inspirerend. Helaas valt het pigment waanzinnig tegen, vooral van het XXL Nude palet. Ik vind het echt heel jammer, want het had zó leuk kunnen zijn. Van het Rose paletje is met een primer en veel opbouwen en weinig blenden nog wel wat te maken. Het Nude paletje werkt voor mij eigenlijk niet. Vooral de lichte kleuren zie je totaal niet op de huid, of er komt helemaal niet eens kleur vanaf. Sommige oogschaduws zijn kalkachtig, sommige korrelig en sommige zo vast geperst dat er dus geen kleur vanaf komt. Heel erg jammer, want voor € 3,75 per paletje zou dat echt een pareltje kunnen zijn. Intussen zijn er ook een smokey en een bronzen oogschaduwpaletje uitgebracht in deze serie. Ik had zo graag positief willen zijn, maar helaas kan ik dat niet. Als je van weinig opvallende make-up houdt, zou het rose paletje misschien wat voor je zijn, maar dan nog…. wellicht zijn de All About paletjes van Essence dan een betere optie.

€ 3,75  per stuk bij Rossmann in Duitsland.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s