MUA Undress me Too Eyeshadow Palette

113

De oogschaduwpaletjes van MUA zijn wat mij betreft echte budget pareltjes. De kwaliteit is gewoon goed, de kleuren zijn leuk en de prijs is prima! Vandaag laat ik jullie het Undress me Too Palette zien, wat een dupe van het Urban Decay Naked 2 Palette zou moeten zijn. Lees gezellig mee!

114

Mijn excuses dat de foto’s wat blauwig zijn. Ze zijn met mijn oude camera genomen. Omdat ik dit paletje echt de moeite waard vind, wilde ik de review toch graag online zetten. In deze UD Naked 2 dupe, vind je zowel warme als koele tonen, wat ik erg leuk vind.  Koele kleuren kunnen er bij mij, met mijn warme ondertoon, al gauw grauw uitzien. Bij deze taupe grijzige en koele brons tinten is dat absoluut niet het geval!

115

Het doosje is niet van bijster goed materiaal. Het is gewoon basic plastic, maar wel stevig. Je ziet goed de kleurtjes door het ‘raampje” en achterop staan de namen van de oogschaduws. Ik kijk hier zelf eerlijk gezegd nooit op. Je krijgt 9,6 gram, voor 12 oogschaduws, wat minder is dan in de UD Naked paletten. Die bevatten namelijk 15,6 gram product voor evenveel oogschaduws.

116

Of de oogschaduws qua kleur exacte dupes zijn van het UD Naked 2 palette, weet ik niet. Ik heb dit specifieke palette niet. Ik heb wel het UD Naked 1 palette en de oogschaduws voelen in elk geval anders aan. Wel weet ik dat qua kleuren het Undressed Palette van MUA (het eerste deel van deze paletjes) wel nagenoeg exact dezelfde kleuren bevat als het UD Naked 1 palette. De glanzende oogschaduws uit dit palette voelen crèmiger en wat korreliger aan dan die van UD. Fall-out geven ze niet. De matte kleuren van MUA voelen wat droger, maar zijn absoluut prima gepigmenteerd, zelfs net zo goed als die van de UD paletten. In dit palette vind je geen glitters, waar ik wel heel blij mee ben. In dit palette vind je 2 highlight kleuren, een matte (helemaal links boven) en een glanzende (midden boven). De vijfde kleur van boven is een matte taupe chocolade bruin en de zwarte kleur rechtsonder is ook mat. Deze kleur is echt gitzwart en super goed gepigmenteerd. Echt verrassend goed!

117

In het paletje vind je verder een warme gouden en een warme bronzen kleur. Ook zijn er koele bronzen kleuren en een taupe grijze en een staal kleur in dit palet te vinden. Echt heel mooi en divers. Het enige wat ik nog mis aan dit paletje, is een iets warmere transitie kleur, maar verder heb ik niks te klagen!

Swatches Bovenste Rij:

118

 

Swatches Onderste Rij:

119

Ik denk dat de foto’s wel voor zich spreken. Het pigment is gewoon goed! De kleuren zijn divers. Zelfs de matte kleuren zijn goed, zowel geswatcht op de arm, als op het oog. Fall-out geven de oogschaduws niet en ook blijven ze goed zitten, laten ze zich goed blenden en geven ze een mooie ooglook. Soms smelten bij goedkopere oogschaduws de verschillende kleuren in één kleur op het oog, maar bij dit paletje blijf je goed het onderscheid en de diversiteit van de oogschaduws zien.

MUA TEST NIET OP DIEREN!

Dit diverse budget palette van goede kwaliteit is te vinden bij Kruidvat online voor € 5,99. (Ik zag hem laatst niet in de winkel liggen, dus wellicht was hij uitverkocht, wellicht gaat hij uit het assortiment). Wel is hij gewoon te vinden in de MUA online store voor £ 4,-. http://www.muastore.co.uk  Zij verzenden ook naar Nederland en op hun site is een groter assortiment te vinden dan in de Kruidvat winkels en webshop.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

 

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s