Over

Hallo lieve lezers!

Welkom op mijn website normalbeauty.nl . Ik ben al van kinds af aan dol op make-up, al vanaf ik mijn moeder haar mascara en lippenstift op zag doen. Ik was een jaar of acht toen ik al eens stiekem de rode lippenstift van mijn moeder probeerde, als ik op de badkamer was. Die liefde voor make-up is altijd gebleven. Ik word wel eens “de ekster” genoemd, omdat ik zo dol ben op alles wat glanst en glittert!

De reden waarom ik heb gekozen voor de naam Normal Beauty is omdat ik vind dat normaal zijn en jezelf zijn goed genoeg is en zou moeten zijn. We worden tegenwoordig gebombardeerd door de media met hoe we eruit zouden moeten zien, terwijl ons een beeld wordt voorgespiegeld dat niet realistisch is en zelfs gedeeltelijk door computers gecreëerd is. Ik vind het erg dat zóveel mensen, zowel meisjes als jongens en vrouwen als mannen zich zo slecht voelen over zichzelf, omdat ze denken abnormaal te zijn, terwijl dit helemaal niet zo is! Iedereen is mooi op zijn eigen unieke manier. Dat maakt de mens nou juist interessant! Mijn motto is dus: normaal zijn en jezelf zijn is mooi en meer dan goed genoeg! Je hoeft er niet zo uit te zien als in de magazines. Bezig zijn met make-up kan een leuke afleiding van het soms zo stressvolle leven zijn, maar ook een artistieke uiting van wie je bent. Soms heb je misschien zin om er “op los te schilderen” en soms zijn er van die dagen dat je je misschien wat zekerder wilt voelen met wat make-up op, zoals ook een baggy trui dat voor je kan doen op dagen dat je niet lekker in je vel zit. Make-up is voor iedereen die daar plezier aan beleeft of zich er beter door voelt, maar het is zéker geen must!

Je kan op mijn site vooral reviews verwachten van make-up, verzorgingsproducten en nagellak. Ook kun je af en toe een uitstapje verwachten naar kleding, sieraden en lifestyle, project pan en empties en heb ik veel budget tips voor je! Wellicht ben ik soms niet de allereerste met een review, maar ik wil eerst een product goed testen voordat ik mijn eerlijke mening op mijn blog zet. Ik hoop dat mijn site je de informatie brengt die je zoekt en nog belangrijker dat je er plezier aan beleeft mijn blog te lezen en te bekijken! Je bent van harte welkom!

Veel liefs!

Contact. samenwerkingen of vragen : normalbeauty12 @gmail.com

Ik zet de spatie opzettelijk voor het @-teken, om spam in mijn inbox te voorkomen. Als je mij wilt bereiken, moet je die spatie weglaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s